En af den slags perioder….

Racetime! Vi er ankommet til Slovenien her til formiddag. En dag med en del praktiske gøremål. Vi fandt hotellet og fik et bad efter den lange køretur. Onsdagen startede med at pakkebilen kl 4:45, hvor jeg naturligvis fik smækket mig ude. Jeg nåede dog min spintime kl 6:30. En herlig dag på arbejde og lige et smut forbi Restaurant 1.th og holde et indlæg – inden jeg kl 19:15 kunne samle min makker op. Derfra forbi verdens bedste cykelpusher Allan, hente de sidste stumper og i fuld galop mod færgen. Så badet var meget tiltrængt da vi endelig ankom til Murska Sobota.

Her er varmt – meget varmt – over 30 grader når solen steger. Men alle er venlige og i mødekommende, sådan er det i ultra-familien, meget prisværdigt. Vi fik klaret de praktiske ting med indskrivning og race-info. Der er hilst på mange kendte ansigter og den formelle indmarch er også klaret. Imponerende setup med musik, lokale breakdancere, faldsskræmsspringere, taler, præsentation af nationer og afslutning med standup. Sidst nævnte på slovensk som vi atleter dog ikke forstod så rasende meget af. Derefter det obligatoriske pastaparty på det lokale bibliotek (af alle steder). Men hyggeligt var det.

Maj kan desværre ikke være supporter i denne weekend, hun er naturligvis savnet. Vi var indstillet på at køre usupporteret, men det ser ud til at race-arrangøren i sidste øjeblik har fundet et ungt par, som gerne hjælper os med transport af ting fra svømme-området og under cykling/løb. Dejlig overraskelse.

Faktisk er her så skønt, at jeg flere gange har glemt, at min elskede motorcykel blev stjålet i fredags. Den slags skaber frustration og tager tid. Hvor er det bare ærgeligt man ikke kan have sine ting i fred. Det er åbenbart en af de perioder….jeg håber at et godt døgns race kan holde mig på bedre tanker.

Der er sat nye dæk på cyklen og jeg forventer ikke at stoppe under vejs for at opdatere hjemmesiden. Med lidt held skriver de lidt updates her [Link].

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.