Da vejrguderne ville lege med

Ifølge statistikken på DMI, er oktober en af årets mest regnfyldte måneder på Sicilien. Dette havde vi ikke mærket noget til på konkurrencens første dage, men i dag besluttede vejrguderne tilsyneladende, at de ville gribe ind i begivenhedernes gang på den italienske ø.

I løbet af en times tid skiftede vejrliget fra solskin fra en skyfri himmel til tordenskrald, lynnedslag, regn og hagl af gammeltestamentlige proportioner. Da Kim i nogle dage har døjet med de høje varmegrader, var det noget, der passede ham fint, omend haglene slog noget hårdt!

Vejrskifte!

I det hele taget har Kim haft en ganske fornuftig dag på kontoret. Tredjebedste svømmetid (men 8 minutter efter den spanske supersvømmer Jose Manuel Lopez), bedste cykeltid og indtil videre tredjebedste løbetid. Hvor langt det rækker i den samlede stilling må vi vente til i morgen med at finde ud af, for der er stadig folk på løbebanen.

4 gange Ironman på 4 dage går selvfølgelig ikke ubemærket hen; Kim har klaget lidt over en begyndende halsbrand, og der begynder at være tendenser til siddesår. Endnu intet alvorligt, og slet ikke så alvorligt som hos mange af de øvrige deltagere, der må tage en del af de 180 kilometer cykling stående i pedalerne.

Nu venter små 9 timers søvn – formentlig afbrudt af en spisepause og indtagelse af pizza og kold mælk omkring klokken 05.00…

This entry was posted in Sicilien. Bookmark the permalink.

Comments are closed.