Vægten stiger!

I dag runder vi halvvejsmærket, og så mangler Kim blot en bagatel af 5 gange Ironman før han kan kalde sig verdensrekordholder.

Formen er fin, og det giver sig udslag på flere måder; først og fremmest havde Kim gårsdagens hurtigste tid, hvilket primært skyldes, at Kim er hurtigste mand på cyklen, men også, at løbet går bedre og bedre. For det andet beviser Kim, at det rent faktisk er muligt at tage på i vægt selv når man er midt i at gennemføre en Deca! Ved vejningen i svømmehallen her til morgen viste vægten 76 kg, altså et kilo mere, end da konkurrencen startede fredag morgen! Det gav et ekstra moralsk rygstød inden turen i det veltempererede vand (24 grader).

Halsbranden mærkede Kim intet til i morges, og det, som Kim frygtede var begyndelsen til et siddesår, har (indtil videre) vist sig at være falsk alarm. I dag forsøger Kim at cykle uden brug af buksefedt for på den måde at holde huden så tør og ren som muligt.

Konkurrencen begynder at gå ind i sin måske afgørende fase. Deltagerne er for alvor ved at være mærket, flere trækker med skavanker og skader af forskellig grad og omfang, dog lader Kim til at være sluppet for nævneværdige problemer. Dagens cykeltur vil give et sigende fingerpeg om folks sundhedstilstand – i går bemærkede Kim, at flere af konkurrenterne tit var oppe og stå i pedalerne, hvilket i sagens natur ikke er godt aerodynamikken. Mange benyttede også gårsdagens servering af kalvekød, pasta, kartoffelmos og spinat til at stå af cyklen og holde en decideret frokostpause. Den sprang Greisen over og indtog i stedet føden i sadlen. Kan Kim holde sig på cyklen non-stop gennem dagens 180 kilometer, så burde der være gode chancer for at vinde yderligere tid på konkurrenterne.

Løbet bliver naturligvis også vigtigt, i går var Kim glad for, at han havde smurt sine fødder ind i et tykt lag vaseline. Det tillod ham at løbe 5 timer i gennemblødte sko uden at få våde eller kolde fødder og uden at få antydningen af en vabel! (Til gengæld slås hans medløbende supporter med et utal af myggestik!) Den slags kan blive guld værd i længden.

Dagens svømmetur gik fint. Kim synes stadig, at han savner noget power i overarmene, men han var oppe af vandet før den førende tysker Arnold Wiegand, og satte kun ubetydeligheder til i forhold til østrigske Harald Oswald.

I søndags var det den internationale Livestrong Day, og Kim benyttede lejligheden til at gøre opmærksom på kampen mod kræft ved at cykle en del af ruten iklædt en gul trøje:

This entry was posted in Sicilien. Bookmark the permalink.

Comments are closed.