Holder benene?

En kort opdatering på starten af dag 7: Kim har klaret svømningen i stort set samme tid som de to foregående dage (1 minut langsommere). Da deltagerne er delt ind og to heats og således svømmer forskudt af hinanden, betyder det, at Kim i dag var oppe af swimmingpoolen som den tredjesidste….det gjorde lidt ondt i moralen, men vi vælger at fokusere på Kim og hans tider. At f.eks. engelske Dave svømmede 40 sekunder hurtigere i dag end i går kan vi alligevel ikke lave om på, og Kim har stadig et solidt forspring til ham.

Dagens spændingspunkt ligger på løbet. Kan Kim holde et tidstab på 20 – 30 minutter til franske Thierry, så er det absolut godkendt, idet Kim hidtil har snuppet en lille time på ham samlet i svømning og cykling.

To be continued..

This entry was posted in Sicilien. Bookmark the permalink.

Comments are closed.