Nervøs venten og natlige overvejelser

Oprindeligt var det Kims intention at gennemføre konkurrencen som en slags “hyggekonkurrence” (jo, den er god nok! 10 Ironmen på 10 dage som hyggelig ferieafslapning!), høste værdifuld erfaring og så i forbifarten at hjemtage en verdensrekord.

Efterhånden som Kims placering og afstandtagen til det øvrige deltagerfelt forbedrede sig, begyndte tankerne om en samlet sejr dog at rumstere stadigt kraftigere i hovedet på Kim. I går slog konkurrencegenet ud i lys lue, og Kim emmede dagen igennem af sammenbidt og monstrøs sejrsvilje. Denne udtrykkes på forskellig vis; både som stålsat vindervilje men også som nervøs, rastløs energi og taktiske overvejelser.

Sidstnævnte forstyrrer Kims (og skribentens!) nattesøvn. Natten til fredag stod den således på pizza, cola (skribenten), mælk (Greisen) og taktiske drøftelser klokken 03.15 og en lille halv time frem…

Vi blev enige om, at Kim er et niveau over Thierry på cyklen, og at Thierry endnu ikke har demonstreret en tilsvarende overlegenhed overfor Kim på løbedisciplinen. Derfor er strategien for de to sidste dage at forsøge at blive ved med at tage ca. 40 minutter på franskmanden under cyklingen, og så løbe en “afslappet” maraton på 4.30 – 5.00.

I går hev franskmanden en fantomtid på 4.15 frem på løbet, men alligevel kunne Kim indsætte yderligere en samlet tidsgevinst på 40 minutter på tidsopsparingen. Indtil videre virker strategien, og selv om Kim stadig frygter en eller flere supertider fra franskmanden under de sidste to gange løb, så er et forsping på 2 timer og 11 minutter immervæk en ordentlig mundfuld at skulle indhente for den gæve franskmand!

Dagens svømning blev tilbagelagt i tiden 1 time og 3 minutter – 2 minutter hurtigere end i går. Kan Kim holde samme cykeltid som i går, skal der efterhånden begsort uheld eller franske løbemirakler til at forhindre en samlet dansk sejr!

PS: I aften tangerer Kim verdensrekorden for flest gennemførte Ironmen på et år!

This entry was posted in Sicilien. Bookmark the permalink.

Comments are closed.