Regn, rusk – og rekord?

Dagen på Sicilien har budt på alt andet end sensommertemperaturer! Regn, rusk og en chillfaktor forårsaget af en insisterende vind, har gjort supporttjansen (og formentlig også cykeldelen!) til en noget blandet fornøjelse.

Deltagerne har generelt holdt en lidt lavere gennemsnitsfart end tidligere, hvilket må tilskrives en blanding af ugunstige vejrforhold og en forståelig træthed. Dagens cykling startede med lidt paradekørsel i bedste Tour de France stil på sidste etape mod Champs Elysee, men det var en kortvarig fornøjelse. Kim begyndte at lægge afstand til Thierry, og englænderen Clamp og østrigeren Steinacher kæmper indædt om den sidste podieplacering, så der var ikke overskud til ren råhygge og søndagstempo!

På svømningen nappede Kim yderligere 3 minutter fra franskmanden. Forhåbentlig vinder Kim yderligere tid på cyklen, og så begynder der efterhånden at skulle ske franske mirakler for at forhindre Kims samlede sejr.

Holder Kim sit sædvanlige tempo på resten af cykelturen og iført løbesko senere på eftermiddagen, så er verdensrekorden en kendsgerning om ca. 6 timer!

Stay tuned!

This entry was posted in Sicilien. Bookmark the permalink.

Comments are closed.