Tiden løber……

Det er godt 5 uger siden jeg kom hjem fra Sicilien. Jeg stener stadig i ny og næ over, at jeg er “champion”, som de kaldte mig de sidste konkurrence-dage. Den tanker er noget uvirkelig for mig. Om min ydmyge holdning til resultaterne skyldes, at jeg er født i Jylland eller en “konservativ” opdragelse skal jeg ikke kunne sige. Men af og til må jeg knibe mig selv i armen. Det er en vild tanke.

Min træning er så småt begyndt at køre igen. Det var ikke meget fart jeg havde i kroppen de første 3-4 uger. Jeg bruger FrostCup henover efteråret og vinteren til at teste formen af.Det er ikke konkurrencer jeg satser på, men det er fedt at komme ud og hilse på folk, få nummer på maven og give den lidt gas. Jeg løb 10km i første afdeling på 38:29. Ikke nogen prangende tid og der er langt ned til de 36 jeg engang kunne præstere. Der er heldigvis flere forsøg og på søndag går det allerede løs igen.

Alle sejl er hejst og kursen sat  mod Patagonia. Jeg har fået trænet noget kajak med min gode ven Grau. Det er super træning og godt at få teknikken rettet til. Der er kommet flere sider med grej vi skal have klar. Der er sågar regler for antallet af plastre samt deres størrelse. Der er rigeligt at kaste sig over.

Styrketræningen er startet igen, jeg har savnet crossfit-sessionerne. Fra nu af er det blot at øge trænings-mængde og intensiteten. Motivationen er i top – og blev yderligere skærpet da der nu er komme dato for “triple deca” i Italien 2013.

September, 2013: 1*30 Ironman [Link]

Jeg har endnu ikke lagt planen for 2012, men det bliver nok noget med 3-dobbelt i Lensahn/Tyskland og noget trailløb. Jeg lægger naturligvis planen op, så snart jeg har overblikket. Jeg håber også jeg inden nytår kan offentliggøre et nyt træner-samarbejde. Ikke en udskiftning, da jeg stadig er meget glad og stolt over de folk jeg har omkring mig. Det bliver en ny og spændende vinkel, samt en masse inspiration.

Allan fra A-H Cykler har skaffet mig en ny ramme, det bliver et bæst! Jeg vil forsøge at lægge billeder op når dyret er samlet, samt fra min træning. Vi skal jo have lidt at varme os på her i de mørke måneder :) Kun en lille måneds tid mere – så går det den anden vej.

Indtil da, pandelampen på og af sted!

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.