Sulten

Jeg er sulten igen – jeg har lyst til at være i konkurrence igen.

For et par uger siden havde jeg mit første lange træningspas. Jeg brugte lørdagen på at løbe test med en elev. Han var flyvende og vi fik vel ca 11 gode km i benene. Herlig start på dagen. Jeg var lidt brugt da jeg har startet lidt crossfit-træning op igen. Et par Red Bulls i bilen på vej videre til min makker, som mente vi skulle løbe ½-marathon test. Et par kilometers opvarmning og så satte vi igang med ca. 4:10 tempo. Det gik fint men jeg valgte dog at slippe omkring de 19km. Jeg fik tunge ben og ville ikke trække mig selv helt i stykker. Jeg luntede de sidste kilometer hjem.

Derfra videre i bilen til Bagsværd Ro-stadion, hvor den stod på løbe kursus med Fitnessdk. Vi havde fået Jonas (http://langrendsloberen.dk/) til at instruere og give lidt inspiration. Det var et super fedt kursus, altid en fornøjelse at mose rundt i skoven og lege med vennerne. Jeg kunne dog godt mærke at stængerne var lidt møre da jeg stod ud af bilen. 35km med en god slat tempo bider stadigvæk lidt på mig. Ikke overraskende.

Søndag morgen stod den på FrostCup. Benene var absolut ikke klar på 10km race, men de bestemmer jo ikke. Jeg kæmpede en brav kamp for at varme dem op, uden det store held. Det var først omkring de 7km inde i ræset at de gav sig. Min tid blev omkring de 43min. Den slags gør naturligvis lidt ondt og man forstår hvorfor pro’erne hellere bakker af når kroppen ikke vil. Jeg vælger dog at få erfaringen og den moralske sejr over ikke at trække mig. Jeg har prøvet det andet, det virker ikke for mig. Hellere gennemføre med et middelmådigt resultat

Sidste weekend var holdt til Patagonia Expeditionrace samlet. Vi startede med at sejle lidt kajak i bølgerne. Det var turkajakker og min teknik er absolut ikke prangende. Men selvom vi byttede makker et par gang under turen formåede alle at holde os i båden. Det er vigtigt vi får fordelt kræfterne jævnt i bådene. Efter sejlturen testede Niels om vi kan lave tørdragt af vores skaltøj. Det ville give en fordel når vi skal træffe vejvalg under konkurrencen. Vi skal dog nok arbejde lidt mere med det setup ;)

En hurtig bruch og så ind til Dansk Adventure FilmFestival og vise dette års video fra Patagonia. Jeg bliver mere og mere ivrig hver gang jeg ser den film. Jeg skal nok prøve om jeg kan få lagt den op her på siden. Resten af weekenden gik med at snakke grej, grejlister, bestille mad og stumper. Natten tilbragte vi naturligvis udendørs for at teste soveposer og telt.

Jeg har efterhånden fået samlet det meste af det grej jeg skal bruge. Men der mangler jo altid lige et par stumper og noget der kan blive bedre. Tanken er at teste det meste af grejet når julen skal tilbringes med at trave en tur på Kilimanjaro.

Ellers ser det ud til at 2012 byder på:

- Lidt isklaring i Norge (januar)

- Patagonia Expedition Race (februar)

- En del trail løb f.eks. “Nord Vest 100km” [Link] (august) og måske Hammertrail (maj) igen.

- 3-dobbelt IM i Lensahn (juli) – igen i år ser det ud til at Danmark bliver flot repræsenteret.

- og så sniger jeg jo nok Salomon TrailTour (hele året), Copenhagen Challenge (august) ind igen og hvad der ellers kan bruges som forberedelse til 2013.

Jeg har for noget tid siden indledt et samarbejde med en filminstruktør. Vi har snakket lidt sammen og der er blevet lavet lidt billeder. I denne uge har jeg for første gang set et par minutter af optagelserne. Det er super spændende billeder de har fået lavet. Vi laver lidt flere i den kommende tid og ser hvad der kommer ud af det.

Jeg leger lidt med tanken om, hvordan vi kan gøre bloggen her mere interaktiv. Det kunne være fint med noget gode dialoger omkring forskellige emner, links til artikler, sites, races mm. Det kunne være herligt at udfordre mine tanker og oplevelser. Jeg har ikke helt fået “mit hoved omkring det”, men hvis der er gode ideer hører jeg dem naturligvis meget gerne.

Der findes et hav af motivations-videoer, ordsprog mm. Det her er en af de mere imponerende [Link].

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.