Glædelig jul!

Så er julefreden ved at sænke sig over lille dannevang. Jeg har atter gang i et projekt og oplever derfor julen lidt anderledes i år.

Det er nu vi begynder at tænke tilbage på året der gik. For mig betyder det meget at være taknemmelig over de ting vi har oplevet og opnået. Alle dem der har hjulpet mig på vej, venner, sponsorer, kollegaer, bekendte osv. Uden dem var der mange af de gode oplevelser, jeg aldrig havde fået.

For ikke så længe siden havde jeg atter en af disse herlige øjeblikke. Vi var en flok af kendte og nye ansigter som mødtes og trænede sammen. En super god ide af Hr. Garst. Fantastisk opbakning hele vejen rundt. Der blevet givet gas, svedt, smilet og grinet sammen. Den skal helt unikke stunder som jeg bare glæder mig at vi får flere af. Der var endda overskud til at hjælpe andre i denne hektiske juletid. Der blev samlet et flot beløb ind til Kræftens Bekæmpelse. Og nu ingen panik – hvis du ikke nåede det denne gang, så håber jeg vi snart får muligheden igen.

Sådan ser det i hvert fald ud efter en fantastisk træning, man bliver helt glad:

Dagen efter træningen i Køge var jeg igen til FrostCup. En glat og kold bane – men igen et mega fedt løb. Jeg nåede også lige at hilse på mine gode ven David fra Events4U og mange af de andre kendte ansigter i sporten. Fantastisk. Denne gang havde jeg dog ikke knoklet mig selv helt i kælderen inden løbet. Så det blev til hæderlige 37:36 på de 10km. Hvor mange gange mere skal jeg så løbe FrostCup for at være tilbage i storform?

Jeg vil ønske dig og alle andre en rigtig glædelig jul og et forrygende nytår. Der kommer en ny update lige omkring årsskiftet.

Vi SES!

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.