Det nærmer sig

Så er det i næste uge, at turen går mod Chile. Det har været noget af en kamp, vores fly til Madrid var med SpanAir. Efter de gik konkurs, er der arbejdet hårdt på at finde et alternativt. Det er ikke helt så nemt som det lyder, med alt det bagage vi rejser med. Jeg håber dog vi har reddet den på stregen. Tanken om at leje bil og køre helt til Madrid er ikke rigtig god.

Der begynder at være styr på grejet. Jeg har monteret de nye stumper på min mountainbike. Vi begynder nu at kunne kigge lidt på detaljerne. F.eks. har vi fået mp3-afspillere. Det lyder som en simpel opgave. Men vi kan ikke lade noget op under vejs og at skaffe en mp3′er på AAA-batterier i dag er ikke helt let. Næsten alt har indbygget batteri. Det bringer os så til den næste skridt. Vi skal have nogle hovedtelefoner, der kan tåle tæsk – og mange af dem.

Vi har fået nogle nye venner fra Jabra. Jeg er i  gang med at teste de 2 sæt på billedet. Det ene er trådløst. Det spiller max. Brugsanvisningen er “indbygget”. Strøm på og så fortæller det selv hvad du skal gøre :) Det er helt kanon til træning, men skal selvfølgelig lades op. Vi må have noget mere “gammeldags” med i marken. Dertil bruger vi det andet sæt, som er med alm. ledning. Det leveres med en forlænger ledning, så mp3′eren kan ligge i ryksæk eller i lommen. Det virker ret godt. Det er de små detaljer, som måske lige kan booste humøret og tempoet når vi er våde og kolde på dag 4.

Nye venner

Weekenden byder på træning, en event og lidt video-optagelser, hvor vi skal lege. Der bliver masser af spændende ting at skrive om. Vi har fået lavet lidt flere optagelser til filmen – og jeg har endda fået lov til at lægge en teaser op med nogle af de utroligt lækre billeder de laver.

Stay tuned!

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.