Skill test completed!

Så kom dagen hvor vi skulle igennem tast af reb- og kajak-teknik. Formiddagen gik med at nusse rundt og få styr på klatregrejet. Udstyr til kajak var pakket og under fuld kontrol.

Kl godt 13 begav vi os ned mod havnen. Solen skinnede igen i dag, men her er køligt og det blæser konstant! De var lige knapt klar da vi ankom som nogle af de første og samtidig begyndte de andre teams at ankomme også.

Vi dimsede lidt rundt til den høje musik der væltede ud af højttalerne. Grundet den lidt besværlige klatrebane, de havde lavet, blev det kortet af så 2 skulle vise reb-færdigheder og 2 skulle i kajakkerne. Vi havde heldigvis fint styr på det – selvom meget af grejet er lånt og samlet i aller sidste øjeblik inden afgang.

Efter at have set hvordan en helikopter-redning foregår, drog vi hjem. Lidt aftensmad og så til den officielle åbning. Lidt taler – mest på spansk og præsentation af holdene. Jeg tror aldrig feltet har været så stærkt og så mange hold der bejler til sejren. Vi kører naturligvis vores chance men glæder os mest af alt til turen rundt i den fantastiske landskab! Ingen af os på holdet har erfaring med dette ræs eller denne natur. Det bliver helt sikkert vildt! Netop nu er vores 2 navigatører ved at få overdraget kortene til turen. Så ved vi lidt mere om hvor vildt det bliver. Men vi ved at der er ca. 700km og 2 etaper i hver disciplin af MTB, løb og kajak. Distancerne er også jævnt fordelt i mellem disciplinerne, det er temmelig meget kajak!

Jeg føler mig super priviligeret over at få lov til at være en del af dette hold.

I morgen skal vi lave de sidste indkøb, pakke og rømme vores lejlighed. Kl 17 indleveres tasker til depoterne. Derefter indregistrering og så starter løbet tirsdag morgen/nat kl 2:30. Dette gøres for at vi kan nå til kajakkerne fra daggry, inden det begynder at blæse for meget op.

Du kan følge med på hjemmesiden: http://www.patagonianexpeditionrace.com/ og Facebook: https://www.facebook.com/PatagonianExpeditionRace

Der er en hel hær af filmfolk og fotografer hernede – en del af dem er allerede på vej ud i terrænet. Vi kommer jo vidt omkring på en 700km rute fra A til B. Rygterne siger vi bliver sejlet hjem og det nok tager små 24t at komme hjem (det bliver nok noget med Cap Horn).

Race hard! Catch you on the flip side :)

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Skriv et svar