På cyklen

Efter knap og nap 2½ time på cyklen i den kogende varme tyske sommersol, indtager Kim nu 2. pladsen i konkurrencen. Kim er i øjeblikket i gang med 10. ud af de i alt 67 runder på cyklen, mens Heiko har tilbagelagt en runde mere end Kim. Det har med andre ord lange udsigter, før cykelskoene kan erstattes af løbeskoene, men det er heller ikke nødvendigvis et skifte, atleterne ser frem til! Arrangørerne opdaterer løbende stillingen på deres hjemmeside: http://www.triathlonlensahn.de/ under punktet “Zwischenergebnis”.

Kims humør er højt på cykelturen.....rytteren bagved ser lidt mere presset ud!

Ruten er 8 kilometer lang, og ikke teknisk krævende. Kun når atleterne runder halvvejsmærket efter 4 kilometer, og kører retur til målområdet støder de på en lidt teknisk krævende rundkørsel. Vejbelægningen er generelt god hvilket giver en god rullende fornemmelse på cyklen, men især på vejen ud, er ruten præget af såkaldte false flats. Ved at køre over disse en enkelt gang, vil ingen af deltagerne støde på vanskeligheder, men 67 passager skal nok trække søm ud i det lange løb!

Når deltagerne nærmer sig målområdet, og skal krydse tidtagningsmåtterne, står frivillige fra det lokale brandvæsen og dirigerer trafikken. Dog har enkelte deltagere allerede overset de frivillige trafikkontrollanter, og er kørt for langt. Enten er det varmen der sløver koncentrationen, eller også er de allerede ved at være trætte. Hvad forklaringen end er, så er det lidt tidligt at begynde at være presset! Selv den førende Heiko har præsteret at køre for langt, men Kim har indtil videre formået at følge brandfolkenes anvisninger!

Den civile trafik holdes tilbage af det lokale Feuerwehr!

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Skriv et svar