Når Mos er Lykken

Kims dårligste vane i en konkurrencesituation er som regel at hans appetit forsvinder som dug for solen. Den, altså solen, har der været usædvanligt meget af i dag, så Kims lyst til at indtage føde har dagen igennem været nærmest ikkeeksisterende. ”Dagens ret” har for Kims vedkommende mestendels bestået af kolde Red Bulls! Derfor var det for hans team af supportere en glædelig overraskelse da han for 10 minutter siden kom drønende forbi på sin Cervelo, og med brølende, umisforståelig stemmeføring bjæffede: Mos!! Den er Maj så pligtskyldigt gået i gang med at lave …

Kim synes ikke rigtig at benene vil makke ret. Omgangstiderne er nu ellers ganske pæne, ca. 16 minutter per omgang, men det er 2 minutter langsommere per runde end Heikos tider! Derfor fører Heiko i øjeblikket med 3 omganges forspring til Kim og englænderen, Steve Harvey. Det er dog endnu for tidligt at begynde at foruddiskontere udfaldet af konkurrencen. Der resterer endnu omkring 11 timer i sadlen for de bedste, og derefter venter altså en bagatel af 126,6 kilometer i løbeskoene rundt om den lokale folkeskole og klublokaliteterne for den lokale fodboldklub. Men først skal mere end 300 kilometer tilbagelægges på cyklen. Det er da altid noget at eftermiddagsheden så småt er ved at aftage!

Kim har netop forladt målområdet, og er på vej ud på en ny omgang.

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Skriv et svar