Oversvømmelse!

Hele dagen lang har deltagerne døjet med sommertemperaturer i ubehagelig nærhed af de 30 grader og fravær af en svalende brise. Omkring klokken 22.00 besluttede vejrguderne så at veksle lummer sommervarme og høj luftfugtighed til lynnedslag, tordenbrag og subtropiske regnskyl.

Da han kørte forbi sit supporter-telt nåede Kim lige nøjagtig at beklage sig over søvndæmonernes alt for tidlige tilsynekomst, og han efterlyste noget der kunne holde ham vågen. Vi var fluks i færd med at tænke i retning af koffeinpiller, men så sørgede Moder Natur for et andet opkvikkende middel! For Kims crew gav uvejret nogle meget presserende udfordringer med at få pakket og stablet alt udstyr, så det var i sikkerhed for vandmasserne.

Kloakkerne kan ikke følge med, og det overskydende vand er på vej ind i supporternes telt!

Måske skiftet i vejrliget kan gøre Kim godt. Hen over eftermiddagen klagede han lidt over at han ikke rigtig syntes at cyklen rullede, som han ville. Støt og roligt blev Kim distanceret af en formidabelt godt kørende Heiko der dagen igennem har holdt imponerende omgangstider på cyklen.

Som det ser ud i øjeblikket, er Kim færdig med cykeldelen omkring klokken 04.30 i nat. Næste opdatering her på siden kan forventes en gang i løbet af lørdagen – alt afhængig af, hvornår skriverkarlen får lov at holde pause fra sin løbetjans!

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Skriv et svar