Nedsmeltning og nedbør!

Så er det atter tid til en opdatering omkring Kims eskapader. Kim var af cyklen som nummer 3 i nat, omkring klokken 04.30. Placeringen som nummer 3 holder han i øjeblikket, hvor løbedelen er i fuldt sving. Tyskeren, Heiko, er helt urørlig og mangler kun 20 af de 96 løberunder. Kim mangler 32 runder, altså lige præcis en tredjedel, svarende til en maraton.

Allerede fra morgenstunden var det kvælende varmt i Lensahn, og temperaturen sneg sig meget hurtigt op på 28 grader – da var klokken 08.30! På en af løberunderne fik undertegnede forhandlet med et tysk ægtepar der var ved at gøre forhaven klar til grillaften med gæster og triatlon på programmet. Da vi næste gang passerede deres parcelhus, stod de klar med isterninger ad libitum. Dem forærede jeg Kim som en overraskelse. Det er Fandme kærlighed, det der! udbrød han. Jeg foreslog at vi lod det blive ved venskab … Kim led frygteligt i den modbydelige varme og den høje luftfugtighed, og klagede flere gange over at en total nedsmeltning var nært forestående. Først da et tykt skydække spærrede for solens glødende stråler og kastede lange regnskyller af sig, steg Kims humør og tempo mærkbart. Om alt går som forventet, løber Kim i mål omkring klokken 20.00 i aften som nummer 3 i konkurrencen.

Flere af beboerne i villakvarteret har i øvrigt pyntet husfacader og plankeværk med flagudsmykning og balloner forud for aftenens grillparties. Det kan godt være, at de afvikler OL i London, men i Lensahn er man altså mere til triatlon!

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Skriv et svar