1 down – 2 to go?

Så har Kim været i konkurrence i en uge! Det er i sig selv en nærmest ubegribelig præstation for os andre, almindeligt dødelige. Endnu mere intimiderende bliver perspektivet, når man tænker på, at konkurrencen måske først slutter om yderligere to uger!

Kim udviser stadig et forbløffende stort mentalt overskud – alle mekaniske besværligheder til trods. Saddelhøjden er blevet finjusteret endnu en (sidste?) gang, og Kim har været inde og indtage endnu et større måltid: en stoooor omelet med kød, en skudefuld frugt, lidt ris og en kop cola samt dagens vitaminpiller.

Kim havde også overskud til at afgive bestillinger på mad, som skal indkøbes i løbet af eftermiddagen og tilberedes i aften. Appetitten er stadig intakt, humøret betydeligt bedre end i morges og overskuddet stort. Dog holder Kim sig hele tiden den overordnede game plan for øje og holder lidt igen. Det er tydeligt at fornemme, at Kim har mere i benene, end han viser på cyklen, men sporene fra Decaen i Frankrig, hvor han gik ned, helt ned, på løbet, de skræmmer. I stedet nyder Kim, at han summer af overskud, er helt skadesfri og klar i hovedet.

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.