Sengetid!

Så er dagens dont vel overstået, og Kim er stået af cyklen. Forude venter et velfortjent bad med tilhørende barbering og derefter dagens sidste måltid.

Omstændighederne taget i betragtning har Kim det rimeligt. Styrtet kunne have fået langt mere alvorlige konsekvenser – i øjeblikket døjer Kim “kun” med ømhed i det ene knæ som resultat af mødet med den mexicanske asfalt.

Omkring kl. 21.00 gjorde Kim ophold da han mærkede begyndende muskelkramper i begge lår. Derudover begynder fingrene at blive en smule følelsesløse, bl.a. oplever Kim ind i mellem vanskeligheder, når han f.eks. skal rette en fold i cykelbukserne. Han kan ganske enkelt ikke få ordentligt fat med sine fingre. Ved samme lejlighed fortærede Kim tre pizza slices med kød og grøntsager samt en hamburger. Dagens sidste måltid kommer til at bestå af tortillawrap med øksekø og friske grøntsager indkøbt tidligere i eftermiddag.

Kort før sengetid rundede Kim 2300 km på cyklen. Kim synes, at det har været lidt af en møgdag med mekanisk bøvl, styrt og en ret voldsom hede med temperaturer på den lune side af de 30 grader.

Føringen mister Kim i nat, for Greger er i færd med sit lange stræk på ca. 16 timer mere eller mindre non-stop. Men det er helt som forudset og forventet – det er laaaang vej endnu.

Nu er det sengetid for Kim – og for supportteamet!

Godnat fra Monterrey!

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.