Brunch

Kim måtte afbryde formiddagens cykling da han mærkede begyndende kramper i venstre lår. Dette er ikke relateret til styrtet i går, hvor det var højre knæ, der led overlast. Pausen benyttede Kim til at bestille en “brunch med det hele”. Pandekager, scrambled eggs, smoothies, frugt og kage røg ned med den glubende appetit, som Kim, varmen til trods, stadig udviser. “Kunstige” produkter såsom energibarer og gels har ikke været på menuen under cyklingen overhovedet. Det er rigtig mad, som Kim indtager.

Status på Kims fysiske tilstand: Højre knæ er stadig ømt og lettere hævet, men det er ikke noget, der hæmmer Kim i nævneværdig grad. Fingrene og især fingerspidserne snurrer, og det kniber lidt med finmotorikken som han selv udtrykker det. Fødderne lider under anstrengelserne i varmen, og vi har måttet klippe i Kims cykelsko for at lette trykket på fødderne.

Kim har rundet de 2400 km på cyklen, og er således mere end to tredjedele gennem denne disciplin. Om alt går vel, kan han hoppe i løbeskoene på torsdag!

Mentalt er Kims største problem, at han føler sig helt kampklar og føler, at han har masser at skyde med i benene, men af frygt for kramper og den regning, der meget vel kan komme, når først løbedelen er skudt i gang, så holder Kim sig til strategien og forcerer ikke. Der skal nok blive rig lejlighed til at løbe sig helt i hegnet, og førstepladsen efter cykelkonkurrencen kan jo erfaringsmæssigt ikke bruges til spor! Derfor er Kim helt afslappet i fohold til Gregers og Ferenc’ hurtigere omgangstider.

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.