Eftermiddagslur

Varmen har for alvor gjort sit indtog i Monterrey. For tredje dag i træk døjer vi, i første række naturligvis atleterne, med temperaturer på den gale side af de 30 grader. Som konsekvens heraf, har Kim besluttet sig for at forlænge middagspausen, så den kommer til at vare halvanden til to timer. Derimod udskydes sengetiden i aften med ca. en time.

Kim ligger nu og nyder godt af endnu et program på sin magnetiske madras, og derefter står en velfortjent middagslur på programmet.

Forinden indtog Kim en tortillawrap med oksekød og grøntsager, to pandekager med nutella og banan samt en tallerken frugt, et krus cola og en halv liter vand. At betragte Kims forsøg på at spise med kniv og gaffel var et af dagens store, humoristiske indslag: Kim magter ikke at holde korrekt på en gaffel med sin venstre hånd, så han fatter om gaflen som var den en hammer eller et lignende værktøj. Måske vi en dag kan lave et videoindslag desangående som supplement til videoen om de gakkede svømmestile!

Ude på ruten kunne Kim mærke en klar forbedring i venstre lår, og det blev da også til nogle omgange undervejs, hvor tempoet blev skruet kendeligt i vejret.

I topstriden er det lige nu kun germaneren Uwe, som driver sin cykel frem i sommerheden – Greger, Kim og Ferenc hviler alle.

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.