Fairness

Så blev det Gregers tur til at blive ramt af mekanisk nedbrud. Kablet til hans bagskifter røg sig en tur, og da han ikke havde medbragt et reservekabel, kom Rick (den amerikanske cykelmekaniker, der hjalp Kim i går) og spurgte, om vi evt. havde et ekstra kabel, som Greger kunne få. Uden et øjebliks tøven gav Kim sin accept – ikke noget med at vinde grundet konkurrenternes uheld! Rick har fikset Gregers cykel, og svenskeren er atter på ruten.

Kim har accepteret, at dette bliver en “restitutionsdag”, hvor der kun lægges ca. 330 kilometer til den afviklede distance på cyklen. Næppe nogen andre idrætsudøvere end ultratriatleter ville betegne 330 kilometers cykling fordelt over tidsrummet 04.30 – 22.30 (inklusive hvilepauser) på 8. dagen af en konkurrence som en “restitutionsdag”.

Efter samråd med Doktor Ulrik i Danmark, har Kim i dag indtaget rigelige mængder Ringer og har derudover spenderet en del tid på sin magnetiske madras. Det har haft en synligt gavnlig effekt på Kims lår, som hastigt nærmer sig fuld restitution.

Kim føler sig uendeligt meget bedre tilpas end tilfældet var det på Decaen i 2006, og han føler fremdeles, at han har rigeligt at skyde med i benene. Ikke nogen dårlig situation at befinde sig i på konkurrencens ottende døgn!

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.