I sadlen – sådan da…

Kim har holdt en aftenpause i det begyndende tusmørke, og har været en tur på sin magnetiske madras. Samtidig har Kim i flere ombæringer eksperimenteret med forskellige sadler, justeret saddelhøjde m.m. Efterhånden har vi nået et resultat, som Kim kan leve med for resten af dagsprogrammet. Kims mål er at tilbagelægge 300 kilometer på cykel i dag og dermed vil han ramme 3208 kilometer – i øjeblikket mangler han 53 kilometer i at indfri denne målsætning.

Stillingen her kl. 18.36 i Monterrey:

Uwe – 3395 kilometer
Greger – 3335 kilometer
Ferenc – 3213 kilometer
Kim – 3155 kilometer

Uwe kører stadig med en imponerende stabilitet, og meget skal gå galt, hvis ikke han (og formentlig også Greger) skal hoppe i løbeskoene i løbet af torsdagen. For Kims vedkommende bliver der næppe anledning til at kridte løbeskoene før (tidligt) fredag – ca. et døgn efter planen.

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.