Lys for enden….

Klokken er 05.50 i Monterrey, og der er ved at være lys for enden af tunellen. Det skyldes ikke, at dagen er ved at gry (det sker først om et par timer), og der tænkes ej heller på hr. Greisens haleben, men derimod, at Kim atter er i sadlen og har taget hul på de sidste 69 kilometer af cyklingen. I går aftes overvejede han at færdiggøre cyklingen, men det ville have betydet sengetid omkring kl. 02.00 og dermed ville den faste døgnrytme blive brudt. Nu kører Kim færdig og i forbindelse med skiftet til løb, kan han så passende indtage et solidt morgenmåltid.

Det famøse lår har det “bedre, men stadig ikke godt”. Planen er, at Kim hopper i løbeskoene omkring klokken 8 og derefter løber (= går) til ved frokosttid og derefter tager et par timers hvil for at undgå noget af den værste hede. Kan Kim tilbagelægge 65 kilometer af løbet i dag, vil det være et fint resultat, og så må han og teamet tage stilling til, hvordan det går med benet, og hvilke løsninger vi kan finde på. Måske har Kim fået forskubbet sit bækken, og det kan en fysioterapeut skubbe på plads igen, så løsningen bliver kanske at få transporteret en fysioterapeut ud til parken, hvor stævnet finder sted.

Uwe og Greger gik støt og roligt rundt på ruten i går aftes, og sent på aften begyndte Ferenc så at løbe – og hold da helt kæ.. hvor det gik stærkt! Hvor tyskeren og svenskeren klokkede omgangstider på 20 minutter, kom Ferenc rundt på under 11 minutter pr omgang. Dvs. knap to kilometer på under 11 minutter….lige efter at have kørt et Tour de France på 8 dage! Ganske enkelt imponerende – og skræmmende!

Uwe, Greger og Ferenc nyder alle deres skønhedssøvn mens Kim kæmper sig igennem de sidste runder på sin cykel.

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.