Låret holder – indtil videre…..

Kim har været inde til en times hvilepause, og er nu atter ude på ruten. Dagens strabadser har indtil videre ikke forværret helbredstilstanden på Kims venstre lår, som stadig ikke er 100% i orden, men som dog fortsætter med at gøre små fremskridt.
Alene det, at situationen ikke er forværret, booster Kims og teamets moral, og at smerterne er aftagende, har betydet, at planerne om eventuelt at tilkalde en fysioterapeut foreløbig er sat på stand by i et par dage. Fortsætter den positive udvikling kan Kims dagsration hvad antal kilometer angår måske ligefrem forøges. Dette vil dog, naturligvis, afhænge af udviklingen de kommende par døgn. I dag er det første gang i ca. 12 døgn, hvor Kims krop for alvor skal være vægtbærende – noget af en omvæltning efter knap to uger i noget, der kunne minde om “vægtløs” tilstand!

65 kilometer løb/gang er den erklærede målsætning for i dag, og det ser ud til, at Kim vil passere denne grænse inden han går til ro i aften. Dermed vil det første 1½ maraton være overstået.

Uwe er fortsat i teten, men såfremt Ferenc formår at fastholde sit nuværende, frygtindgydende tempo, vil det være et spørgsmål om relativt kort tid, før den meget erfarne, toptunede ungarer overtager førertrøjen. Den ungarske tempomaskine har løbet 240 kilometer i et 24-timers løb, har deltaget i RAAM (Race Across America) og en lang række andre konkurrencer med toppræstationer og -resultater. Han er med andre ord en særdeles kompetent og erfaren konkurrent og en toptunet ultratriatlet, hvis årelange erfaring har givet ham et meget præcist kendskab til hans krop og dens formåen. I øjeblikket omsætter han al denne erfaring til et hæsblæsende tempo.

I den modsatte ende af klassementet, har Eileen, imponerende nok, genoptaget cyklingen og maler nu støt og roligt derudaf i sit seje tråd. Hun foretrækker, uvist af hvilke årsager, at træde et meget højt gear, selv om det medfører en stilart, der i bedste og mest diplomatiske vendinger kan betegnes som “besværet og lidet elegant.”

This entry was posted in Dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.