Send hilsen

Du er mere end velkommen til at sende Kim en hilsen. Kim vil helt sikkert læse alle jeres hilsner efterfølgende. Vi vil naturligvis og overbringe dem til ham løbende. Det eneste I skal gøre for at skrive til Kim er at trykke på “Facebook connect” knappen. Der vil aldrig automatisk blive postet beskeder på jeres facebook side fra denne side. :-)

703 Responses to Send hilsen

 1. Tak for et meget inspirerende foredrag 11. januar 2012 i Brøndby Triathlon Club – jeg tog meget med hjem i form af livsindstillinger, hvad enten det er til brug i sporten eller i hverdagen. Og tak for de mange gode grin, du serverede undervejs. Held og lykke med din videre træning. Knus Dorthe

 2. Yes! Jeg er kommentar nr.700! Yup! Fed beretning fra Kilimanjaro. Glæder os til hyggeklatring i Rjukan om ikke længe! Kom nu godt ind i næste år. Vi sEs!

 3. Hej Kim,

  Stort tillykke med sejren og den nye verdensrekord. Det var i længe om! Har siddet ved computeren og ventet på den gode nyhed. Endnu en gang tak for god underholdning.
  Mvh
  Kim
  Københavneren

 4. Kim Breuning says:

  Sådan Grumme – Tillykke med rekorden :)
  Og i morgen bliver det den helt store dag – smukt!!

 5. Hej Kim,
  Godt nok imponerende som du kan finde dine indre ressourcer frem! Du er lavet af et særligt materiale :-)
  Mvh
  Steffen

 6. Ivan Jensen says:

  Tillykke med den snarlige verdensrekord, er imponeret over hvad du præsterer. Fulgte med i Mexico og igen her på Sicilien. Gidt kæmpet KG.

 7. Hej Kim

  En forsinket tillykke med den meget flotte præstation. Flot!

  Mogens

 8. Hej Kim

  Jeg mangler en overspringshandling på arbejde nu da jeg ikke kan tjekke opdateringer… HVAD vil du gøre ved det?? :-D
  Endnu engang tillykke, du er sgu the king of Ironman!
  Vi er mange der glæder os til at skulle til spin med mesteren igen!!

  (Tror forøvrigt du skylder min arbejdsgiver et par timer…)

  /Henrik

 9. Hej Kim
  Tusinde gange tillykke med din enestående præstation og tak for god intens underholdning i 3 uger. Du er til stor inspiration og kan være med til at vi også får levet vores drømme ud med hensyn til en eller anden form for fysisk udfoldelse.
  Jeg er selv spinnings instruktør, vil når du er klar igen komme og have en spinninstime med kongen af estremsport KIM GREISEN. God ferie.

  Mange inspirerende hilsner
  Palle

 10. Greis skriver:
  Kære Kim
  hvor er det flot gået…..
  jeg har i 3 uger fået renset mine tårekanaler, både ved at følge dig og dine supporters indsats og læse alle de positive hilsner til dig. Og ikke mindst, at din indsamling lykkedes……
  Det er så IMPONERENDE!!!

  KH
  greis

 11. Kæmpestort TILLYKKE, Kim, med din fantastiske præstation! Herligt at læse din egen beretning fra ræset – at vide at du har overlevet! – og bevægende at se videoen på løbnu.

  Nyd det nu og slap af (hvis du kan!) – og så glæder vi os snart til at få dig hjem i spinninglokalet igen. ;-)

  Tak fordi vi måtte følge med i det hele … det har været nogle utroligt spændende uger!

 12. Hej Kim,

  Virkelig imponerende igen! NU må du huske og holde en god lang og sejrsrig hvilepause. Du har virkelig velfortjent det! For din egen og din families skyld, slap af og giv dig selv tid, til at finde ind til dig selv og din indre ro. Din krop har været en ordentlig tur igennem, både fysisk, men også mentalt. Slap af og spis alt hvad du har lyst til, ALT!. Skej ud og nyd livet, det er derfor du lever! DU har ydet DIN præstation, og vær tilfreds i dig selv. Det her er dit kunstværk og ingen andres, glem ikke det.
  En så stor præstation som du har ydet, får jo min triple, til at virke som en kyllingemand, ved siden af din. SÅ vær glad og stolt over at du er Danmarks Ubestridt Sejeste og Bedste Ultratriathlon Konge! ;) Det er sgu imponerende, det du har formået Kim.

  Apropos det, så syntes jeg at du skal til at spise nogle pandekager. F.eks. formåede jeg at fortære 112 pandekager i løbet af min ferie på 14 dage i Egypten, lige inden du forsvandt til Mexico. Og de 112 stykker var dog også med indlagte sovepauser, idet min krop skulle nå at restituere sig dagligt. ;) Jeg lover at byde på en pandekage, hvis du en dag skulle drøne forbi Roskilde, det skylder jeg dig ihvertfald! ;)

  DU har NU fortjent en livsstid i PARADIS, med alt hvad du drømmer om! NYD det, du har kæmpet for det, og du har opnået det!!!! :)

  Mvh
  Michael

 13. Godt at få en lille historie fra dig selv Kim. Jeg håber du kan nyde ferien selvom der nok er både fysisk og psykisk overload lige nu…

  Jeg må også sige tak til teamet for fantastiske opdateringer her på siden. Det har virkelig været en stor fornøjelse at læse jeres skriblerier!

 14. TILLYKKE! Det kan vist ikke siges nok. Det har været utroligt spændende at følge dig herinde og føle, at man næsten har været med ved sidelinien, da du kom i mål. Det er for sejt, du er for sej! God ferie til jer begge. Jeg glæder mig til nogle vilde spinningtimer i det nye år!

 15. Ja helt enig – godt lille skriv du der fik sat sammen Kim – rummer mange ting – tak for det indblik.
  God ferie – til dig og Maj!

 16. Tak for en god beskrivelse af de tanker og følelser du har haft. Ikke mindst er jeg lykkelig over at du har det godt.
  Jeg håber at du og Maj får nydt de kommende dage, og jeg glæder mig til at lykønske dig ansigt til ansigt.
  Kærlig hilsen
  Signe

 17. Kæmpe stort tillykke med sejren. At gennemføre er en sejr i sig selv. Det har været vildt spændende at følge med i dit projekt. Dagene siden starten er alle gået med at checke op på status fra race. For hver opdatering jeg har læst er jeg blevet mere og mere imponeret over din præstation. Udover at slås med fysiske smerter, har du også kæmpet med vanvittige mentale udfordringer.

  Du er et mønster eksempel på hvad der menes med vilje styrke, timing, planlægning og alt det andet der skal til for at gennemføre hvad du hidtil har præsteret. BS go home.

  Jeg håber du i fremtiden vil afholde foredrag, så os almindelige kødelige kan høre historien fra dig selv – jeg kommer – stensikkert.

 18. Hej Kim,
  Stort tillykke! Fedt at læse dine overvejelser her efter af racet, du vedbliver at være en stor inspiration.
  Glæder mig til at høre flere detaljer over frokosten i BA eller BVA og jeg er sikker på at BELK er i fuld gang med at sælge dig ud – don’t worry!
  Julehilsner fra DK – Kathrine BC

 19. Jeg vil også slutte mig til koret, med at sige, at det er en monster fantastisk indsats du har gjort. Opdateringerne har ligeledes været i tiptop klasse. Det har været en fornøjelse at kunne følge med hele tiden. Jeg var ved at gå i panik, da der på et tidspunkt ikke var et direkte link til resultatsiden og det tog mindst 3 minutter at finde den :-)

  God vind fremover og tak fordi vi måtte kigge med.

 20. Super beskrivelse, Kim:-) Gi’r mig lyst til at gi den gas igen!!! Rejsen har været fantastisk at følge, fordi dit crew, har været de vildeste til at opdatere os videnshungrende fans, hjemme i DK:-) Har endnu ikke vænnet mig af med at checke min RSS-feed på mobilen, når jeg vågner om natten:-)

  Vildere!

  Grau

 21. Hej Kim,
  F*** hvor er du bare sej!!!!
  Tillykke med din KÆMPE præstation!

 22. Hej Super Seje Kim
  KÆMPE STORT TILLYKKE MED PRÆSTATIONEN! Simpelthen ubegribelig flot! At du har kunne finde den mentale styrke frem til at gemmenfører en 20 x ironman i så flot stil er dybt imponerende og inspirerende. Jeg tror jeg fremover skal kalde dig “Fordi-jeg-kan KIM”.

  KÆMPE STORT TAK TIL TEAMET for jeres utrættelige støtte til Kim og alle jeres opdateringer til os her hjemme. Tak fordi I gav os mulighed for at dele denne fantastiske oplevelse med Kim.

 23. Kære Kim
  Kæmpestort tillykke til dig. Det er intet andet end imponerende, hvad du har budt din krop og sjæl de seneste tre uger. Vi ønsker dig et fantastisk restitutionsforløb – må det blive ren optur hele vejen tilbage til et julestemningsmættet Danmark langt fra Mexicos varme.
  Også tak til dit team, for at holde os underholdt og orienteret.
  Vi hejser flaget for dig!

 24. Kære Kim og team

  Så kom I igennem det. Kæmpe tillykke herfra!!!!!
  I efterlader et tomrum….. nu bliver jeg jo nød til at arbejde ved computeren og ikke hele tiden opdatere jeres fantastiske hjemmeside. Pigerne og jeg må også tilbage til vores almindelige godnat historier, når nu Kim føljetonen er slut.
  Det har været helt fantastisk at følge jer. Håber I får slappet lidt af nu :-)

  Tak jeres indsats

  Alberte, Naja og Henriette

 25. Hej Kim, tillykke med din seje bedrift.. Håber du giver dig tid til at restituerer.. Mange hilsener herfra..

 26. Velkommen i mål, Kim :-)

  Nu kan du endelig selv læse dette.

  Når Dean K. skulle have 50 pizzaer, hvor mange skal du så have?
  Jeg gætter på at de 50 sofaer lokker mere :-)

 27. “Nothing stops the man who desires to achieve. Every obstacle is simply a course to develop his achievement muscle. It’s a strengthening of his powers of accomplishment.

  Eric Butterworth

  Kim once again you have proven how an amazing athlete your are, but also an amazing human being, for gathering that many great people around you. Congratulations, hope you and Maj will have a great vacation now!
  Thnk you team for taking care of Kim and updating us!
  Marie

 28. Tillykke med den imponerende præstation som man ikke skulle tro var muligt at gennemføre. En normal ironman blegner unægteligt ved en sammenligning. Håber du får holdt en lang restitutionspause nu og glæder mig til at høre om dine erfaringer med de fysiologiske effekter af en så lang konkurrence.

 29. Vanvittigt flot gennemført Kim – i sandhed enestående… super mange gange tillykke med den sejr det er at gennemføre noget så ekstremt. Du er til stor inspiration for os dødelige der kæmper lidt med udholdenheds idræt på lidt andre planer!
  Tusind tak til Teamet for gode opdateringer og til dig Kim for nogel spændende uger foran diverse skærme…
  Ses, håber du laver nogle foredrag om præstationen

  Frederik, Thurø

 30. SEJT KIM

  Det der er sgu man power!
  Vi er ret mange der glæder os til at høre din historie, selvom holdes opdateringer også har været fremragende!
  Tillykke til jer alle!!

  /Henrik

 31. Ole Svendsen says:

  du er for sej at kunne gennem føre sådan en ting. STORT STORT TILYKKE her fra. glæder mig til at se dig på lørdag til træning nu skal du jo husk at holde formen ved lige hi hi kan jo ikke ha du bliver dovn og fed, men igen TILYKKE

 32. Stort, Stort tillykke – en fantastisk præstation, hvor konkurrencens betydning bliver ligegyldig sammenlignet det at gennemføre. Imponerende.

  Jeg håber at din krop kommer sig og at du når tilbage til normal styrke. Hvis den del af processen lykkes er det et historisk vidnesbyrd om kroppens utrolige tilpasningsevne.

  Nyd ferien
  Torbjørn

 33. Wenja Louisa says:

  Hej Kim
  Tillykke – det jo helt vildt :-)
  Det må være en fantastisk følelse, at have gennemført hele distancen :-)

 34. Hej Kim

  Stort tillykke, du er super sej!

 35. Tillykke med gennemførslen!! Det er så afsindig flot – jeg håber du selv er tilfreds med den fantastiske præstation!

  Mange hilsner fra Anne Kirstine

 36. Kære Kim,

  WAUW! Hvor er det helt fantastisk flot kæmpet og så imponerende en præstation, at jeg helt mangler ord…. Du er for sej – og Danmarks jernmand no. 1! You made us proud!

  Kærlig hilsen

  Tine og Claus

 37. Gigantisk tillykke! Imponerende præstation.

  Nu må I nyde ferien:-)

 38. Hej Kim
  Et stort tillykke med din vel gennemførte mission. Jeg er en smule stolt over at kende danmarks sejeste mand ;o) Du er en kæmpe inspiration for os andre dødelige og december bliver lidt kedeligere, nu da vi ikke skal følge med i dine strabedser mere.
  Go’ Jul til dig og familien. Du fortjener lidt julesul nu ;o)

 39. Hej Kim the Champ!

  Jeg vil aldrig mere tænke “Damn, det er hårdt!” til søndagsspinning med dig. Det giver bare ikke mening :) Det er dælme for sejt det du har gjort! Kæmpe inspiration og KÆMPE TILLYKKE!

 40. Tillykke med en imponerende bedrift og god “underholdning” i en tid hvor man starter dagen med en sneskraber i hånden og “den lille” (tri-cyklen) må blive på sit værelse. Det er OK med en power-nap på 512 timer nu ;-)

 41. Rikke Dahl says:

  Med Kongeriget i ryggen, kan jeg sige: Vi er super stolte af dig, Kim Greisen!!!!
  Op med stængerne. Det er SÅ velfortjent.

 42. KG, Mand!§!!! Så er den udfordring klaret!!! Næste udfordring for dig og Maj, bliver at se, hvem der kan ligge stille i længst mulig tid, de næste par dage:-)

  Som jeg skrev i min sms, er der ikke mange mennesker, der kan give mig tårer i øjnene og gåsehud, “blot” ved en idrætspræstation….. Men det her, det hér, det er for vildt!!! SUPER mange gange tillykke fra Grau og Pernille:-) Vi glæder os til at se dig, Maj, Allan, Victor og Mette til lidt Julehygge, når I er hjemme igen…. Og du får selvfølgelig Primapladsen i sofaen:-) NYD DET KIM, det du har gjort og kan, er unikt!!!

 43. Tillykke med titlen, det er simpelthen fantastisk. Det har været en rejse at følge dig, dit team har været eminente til at holde os ajour. Glæder mig sammen med en hel masse andre, til at høre om alle dine oplevelser.

  God rejse hjem

 44. Et kæmpe tillykke med den store bedrift!!!!! Du er for sej:-)
  Du og teamet har tryllebundet os i 3 uger, med daglige opdateringer og spændende nyheder fra racet. Det var det første vi tjekkede om morgen og om aften, + 1000 gange om dagen, det skal du, Kim og teamet have tak for.

  Venlig hilsen
  Christian og Malene ( køge ctc)

  ps. + Sviger familie og venner

  Pss. Kim fra Salomon

 45. Morten Rick says:

  Flodt Kim… Sejt…Et stort tillykke her.
  Lidt øv det er slut, det har været total spænde at følge med i.
  Men det er okay at du tager en “lille” ferie nu :)
  Sejt Kim og til dit fantastiske team.

 46. Øv – det slut – 3 ugers dragende drama –
  Kæmpe tillykke – og sikke en afslutning du leverede med runder på sub 14.
  Ville rigtig gerne vide hvordan du har det lige nu !
  Sov godt !!!

 47. Troels Riis says:

  Tillykke – Imponerende præstation – vildt!
  Så skal indsamlingen også bare helt i mål :-)
  (men flot beløb indtil videre!)

 48. Det er flot gået Kim! Tillykke jeg er imponeret!

 49. Et kæmpe tillykke mr. Double Deca Ironman. Du har lige gjort det umulige. Det er simpelthen for vildt.

  Også tak til teamet for de gode opdateringer. Det har været et sindsygt spændende projekt at følge.

 50. Lars Knutsen says:

  Kæmpe tillykke, Kim! Det er en ultra-præstation! Første Dansker til at fuldføre en dobbel deca – smag lidt på det og nyd det! :-)

  Ses, champ! Og hils Maj og teamet!
  L:-)

 51. Jow Jow…Kæmpe Tillykke :-)
  Skal der så slappes af i dag/morgen – eller skal du rundt og se parken?
  Vi ses, champ!
  -
  Henrik

 52. Stort tillykke!
  En helt utrolig fantastisk præstation!!!!

 53. Hej Kim & Team!

  Først og fremmest et kæmpe tillykke Kim for at have fuldført den fantastiske præstation. Ligeledes en stor tak til teamet for alle opdateringerne – det har været fantastisk spændende og underholdende.

  Endnu en gang stort tillykke og kom nu godt og sikkert hjem til Danmark.

  Mange hilsener

  Claus

  NB: Kim, husk nu at strække ordentlig ud nu hvor du er færdig for ellers ender du bare med ømme stænger i morgen ;o)

 54. Anders Lund says:

  Så er du i mål, stort tillykke Kim! Også tak til teamet som har holdt os opdateret. Jeg har fuldt dit projekt nærmest time for time siden starten – jeg er dybt imponeret!

  Flot gået (svømmet, cyklet og løbet)
  Anders Lund

 55. Jes Andersen says:

  Hejsa.
  klokken er mange i Danmark, men var nødt til at se dig færdig. Mange gange tillykke.

 56. Jesper Kragh says:

  Hej K.G.,
  tak for underholdningen – det er en super flot præstation, du har leveret og alle ved du har givet dig fuldt ud, respekt for det. Stort tillykke fra Susanne og jeg, som har fulgt dig hele vejen og nydt den inspiration du helt klart giver en hel masse mennesker rundt omkring. Så stor tak for til dig og dit fantastiske team … gad vide hvad du finder på næste gang ;-)

 57. Fantastisk stærkt gået – din præstation er i den absolutte verdensklasse. Jeg har fulgt dig her og på den officielle side under hele forløbet og blev oppe i aften for at “følge” dig i mål.
  Jeg glæder mig til at du er tilbage til spinningtimerne i Royal og kan få lov at høre mere om konkurrencen og dine oplevelser.
  Nyd at hvile på laurbærbladene!

 58. Hold nu op hvor er det sejt!
  - Mange gange tillykke med titlen som danmarks jernmand…

  Har fulgt dig gennem hele forløbet og sider nu oppe kl. 00:18 dansk tid, for at se dig løbe over målstregen..
  p.s
  jeg tror pt., at du kan kalde alle verdens sportsmænd for tøsedrenge..

 59. Andreas K says:

  YIIIIIIIIIIR!!!! Tillykke tillykke og tillykke igen… Det er så godt klaret..

 60. SÅDAN – arbejdet FÆRDIGT – så stort!!

 61. Sådan, Kim!!!!!

  Det var vildt, men ikke for vildt !!

 62. KÆMPE TILLYKKE!!!

  Kære Kim, super supportteam, dr.Ulrich samt sponsorer.

  Vi har meeeget længe hørt om Kim’s drøm (syntes nok det var lidt vildt☺) men har aldrig tvivlet på, at Kim ville nå sit mål og blive den første dansker der gennemførte The Duble Deca !!!!

  I har i den grad 200% støttet Kim i forberedelserne og under strabadserne.

  Fra tilskuerbænken her, skal lyde et kæmpe tillykke til dig Kim og en stor tak til alle der har støttet, knoklet og hjulpet dig (brugt feriedage og m.m.m.) OG til alle der her på siden der har fulgt med og intenst heppet – det har været super god underholdning de sidste 3 uger –som har budt på smil, latter, drama og lidt for meget spænding m.m.m. (hvad skal man bruge et tv /dvd/cd/ tlf. til???)☺

  Sikke vacum der bliver nu det ar slut. Hvad skal vi så nu???
  Nåh jo, skovle sne og få gjort lidt af alt det vi ikke liiige fik gjort de sidste 3 uger, fordi vi måtte tjekke nyt fra Monterrey.

  Desuden tak til alle der har støttet Kim’s andet mål “et liv uden kræft, skridt for skridt og jo hurtigere, jo bedre”

  Det har godt nok været spændende (og til tider lidt for spændende) at følge!!

  Vi glæder os til at se dig og Maj tilbage i DK, og høre om jeres oplevelser…….

  De kærligste hilsner Greis og mutti

 63. Tillykke Kim. Hvor der det bare fantastisk.

  :) Mogens

 64. Så er er sgu lige blevet ringet med klokken for sidste omgang – det er jo for vildt!

  Tillykke med det, mester. Du er for sej! Mon ikke fødderne skal smides op på sofabordet en times tid eller to i morgen :-) d

 65. Du må være kommet i mål nu. Tillykke med en KÆMPE-præstation. Det har været superspændende at følge hele hele vejen. Jeg håber, at du nu har tid til at smække benene op og kan nyde en lang og velfortjent restitutionsperiode.

  GODT gået, svømmet, cyklet og løbet!!!!

 66. Kære team.

  Hep – Rikke Dahl beder og videregive denne hilsen:

  ***********
  Vil I igen viderebringe én af tusind tanker fra Iran til verdens
  sejeste mand i verden?

  Go go go go go go go go go!!!!!

  Tak fordi I passer godt på ham – trods alt.

  Mvh. Rikke

 67. Kom så, Kim!
  Gi’ den en skalle de sidste 4 runder!
  Det har været super spændende at følge de seneste 3 uger.
  Rigtig godt gået!!

 68. Lasse Graves says:

  Hej Kim,

  Kæmpe tillykke – kan se du har 4 omgang igen! MEGA RESPEKT herfra. Du er for sej!!!

  /Lasse G.

 69. Jes Andersen says:

  Hej Kim.
  Nu er du snart i mål. Et stort tillykke med bedriften. Det har været spændende at følge dig i alle 3 uger.

 70. Tillykke med sejren -for det er en SEJR at gennemføre noget så sejt!!!
  Tak til hele teamet -I har gjort det fantastisk.
  KG, jeg glæder mig til at give dig en krammer som det mandfolk du er 8-)

  TNP Stig

 71. Kære Kim & Team. Nu er det snart slut og tænk at være den første dansker, -også nr. 4 i verden – Det er sgu da fantastisk sejt i sig selv. Det har været super spændende at følge med. Kim du er super sej og det er teamet også. Selv mine små tøser på 8 og 4 år har fulgt med – Vi har startet morgenene med at sige godmorgen til Kim & Team inden morgenmaden og sluttet afternerne med at sige godtnat og held og lykke til Kim & Teamet. Godt gået !!!! Vi glæder os til at høre meget mere om dine bedrifter fra Allan (min lillebror), Mette og Mascoten Victor. Super godt gået endnu engang. Mange hilsner PEACe

 72. Så Kim – absolut indenfor rækkevidde – husker de sidste runder på tripplen og du har garanteret gåsehud over hele kroppen over at denne skalp nu også er lige om hjørnet – tak for fantastisk underholdning over de sidste 3 uger, over at du igen formår at motivere andre til at træffe spændende beslutninger om deres egne udfordringer og for det flotte eksempel du lyser op med. Til teamet – godt gået – også for hjælpen til andre der havde brug for det undervejs, det viser storsind og ægte konkurrence ånd. Vi ses !!!!

 73. 14 km tilbage – tillykke til jer alle – nu kan vi få tid til at købe julegaver.

 74. Tom Hansen says:

  Ja, super at få lov til at følge med fra sidelinien!

 75. Her på falderebet skal der selvfølgelig også lyde en stor tak til teamet som har gjort det muligt at følge Kim. Det har været underholdende at læse jeres blog, entusiasmen stråler ud af jeres indlæg.

 76. Der ser godt ud nu Kim. 8 runder tilbage. Jeg har fulgt dig mange gange dagligt herinde på siden de sidste par uger. Det er fuldstændig vandvittigt det du har udrettet.
  /Morten – Aalborg

 77. Da jeg forleden aften løb rundt med Kim på race track’et i Monterrey, sagde han pludseligt – “jeg tror der kommer til at gå lidt tid, inden jeg rigtig forstår, hvor stort det her er!!”

  Nu er jeg selv kommet hjem til Danmark og er dermed 7 tidszoner væk fra Kim og fra konkurrencen.

  Jeg sidder og følger med på sitet og tårene trille ned ad kinderne – det er noget af det vildeste jeg har været med til!!

  Det er vildt, hvis man tænker “i omfang”; alt det med km’erne og tiderne og vablerne og den manglende søvn, men det er endnu mere vildt, hvis man tænker “i dybten”; den mentale udfordring Kim har sat sig for at prøve kræfter med.

 78. Tom Hansen says:

  Kom så Kim
  De sidste 9 omgange!!
  Det er bare så stort, at du kommer igennem sådan en præstation!!!!

 79. Så er det lige før du er der! Det er så imponrende! Hvis jeg havde en hat vile jeg tage den af for dig. GO GO GO!

 80. Kom så Kim, 20 runder tilbage på den skaldede rute! Hep hep hep!

 81. Kære Kim!
  Vi sender dig mange hilsner fra Tyskland og har været ved dig i tankerne de sidste mange dage. Mor og Far (din moster og onkel) har været på besøg her de sidste tre dage og computerne med direkte forbindelse til dig har været tændt det meste af tiden.
  Det er bare utrolig godt klaret – din stædige fyr!
  Kærlig hilsen fra Lasse, Nina, Thomas og Vivian

  Her en hilsen fra Moster:

  Utrolig flot klaret. Vi er stolte af dig.Glæder os til at se Jer til mors fødselsdag. Hilsen
  til Maj o Bo også
  Kærlig hilsen
  Moster

 82. Kæmpe kæmpe respekt Kim og team. Jeg har fulgt med på siden flere gange om dagen siden du startede!!

  Jeg elsker ‘FORDI JEG KAN mentaliteten’ – Det tager jeg sku hatten af for!!!

 83. Så er det nu Kim. Fuld fart frem og i mål, din seje gut!

 84. Go’ Kim!!! Hvor må det være fedt om et 1/2 marathons tid, at kunne se tilbage på en så fantastisk bedrift. Det bliver sgu’ også helt befriende for mig, ikke at være afhængig af at skulle tjekke updates en gang i timen:-)

  Bøjer mig dybt i respekt – kæmpe tillykke her fra!

  Også en stor tak for underholdende, relevant og rettidig information fra teamet. Det har været fantastisk at følge!!!

  PS.: Har været ud og løbe 20 k med snekæder under skoene i dag. Helt sikkert et koncept der er kommet for at blive – glæd dig;-)

 85. Kom så Kim! Nu skal de sidste km hives hjem. Det, der virkede som en nærmest umulig opgave, er ved at være en realitet. Det er bare ultra-sejt Kim :-)

 86. Hej Kim og Team
  Et stort tillykke til jer alle med den kæmpe store præstation!!! Jeg har fulgt jer hver eneste dag – det har været helt fantastisk at læse om jeres bedrifter.
  Jeg håber I /du på et tidspunkt forstår hvor stort det egentligt er, det I/du har lavet. Det vil helt sikkert inspirere mange af os almindelige motionister til at sætte sig større mål end vi tidligere har haft og troede var muligt.
  Håber virkelig du nyder din store sejr – du har givet den alt hvad du kunne og får en flot 4. plads – SEJT!!!

 87. Aage Øster says:

  Jeg har fulgt dig kim og jeres team i alle dagene mens i har været igang. Det første jeg gør når jeg kommer hjem er, at tjekke jeres hjemmeside. Det at følge dagens strabasser er helt vildt spændene læsning og det skal i sgu have tak for. Kim … jeg løfter min klovne paryk højt i luften af respekt for det du snart har gennemført.
  Hilsen Aageklovn

 88. Så er den sejeste Dansker – som der ud over er et fantastisk indspirrende og hjælpsomt menneske – næææste i mål. Sidder og jubler hele den sidste lille bitte Marathon – sikke 3 uger det har været – og det kan vi jo nok blive enige om – på hver vores måde!
  STORT det du har lavet Kim – af mange grunde!

 89. Jeg vil også her minde om double deca -projektet’s anden del – nemlig indsamling til fordel for kræftens bekæmpelse! Nu er der under et marathon tilbage (rundt regnet en 5-6 timer afhængig af hastigheden i Monterrey) – der er stadig tid, men ikke alverden! :o )

  Alle beløb modtages med tak !

 90. Hvor er det bare vildt det du laver Kim, – I dag var jeg selv halvimponeret over 2 timer på ski i gribskov – så kommer man hjem og du mangler 38 km – som vel kommer til at tage ca. 5 timer – og det anser vi så som slutspurten, – men det er nok de længste kilometer du skal tilbagelægge derovre –
  Kæmpe kæmpe respekt for din præstation – det er helt absurd at det kan lade sig gøre – og ovenikøbet i godt humør det meste af vejen.
  Også kæmpe ros, beundring og respekt til hele teamet derovre – og tak for updates. – det har være afhængighedsskabende !! – så jeg synes bare I gå igang igen snarest !!

  Doc

 91. hej Kim og Team – vi sender vores varmeste hilsener, og håber du har kræfter nok til de sidste omgange. Det er bare for sejt – sikken en bedrift. Altså tag en dyb indånding og få de sidste kilometer overstået – ferien venter meget snart. Hvor vil vi dog savne de daglige opdateringer, det har I gjort fantastisk!!!!!! Stort knus herfra

 92. Wauv Kim – nu er der “kun” et marathon tilbage, så har du gjort dét, som kun få mennesker på denne jord tror er muligt!

  Vi har lagt champagnen på køl (- Ja ja, men hvis ikke man sku benytte sådan en lejlighed til at drikke, hvornår så? ;) ) – og hepper på dig hele vejen … computeren vil snurre i baggrunden hele aftenen så vi kan følge med. Håber du kommer i mål mens det stadigt er lyst i Monterrey så vi kan se det på live kamera!

  Tusind, tusind tak til dit team som har gjort det muligt for os at følge med i denne fantastiske begivenhed. Det har været sindssygt spændende… (- til tider næsten FOR spændende!)

  Sender god karma og håber du må svæve hele vejen til målet – om ikke fysisk, så mentalt! :)

 93. Kom SÅ Kim, nu skal du snart i mål! Jeg ville så gerne ønske at jeg kunne hive dig frem, men trust me, jeg sender hver en tanke til dig! DU har så meget fortjent det her og når du kommer igennem er din store drøm opfyldt! Når du læser dette, er du NU DEN FØRSTE DANSKER SOM har gennemført en 20 – Dobbelt IRONMAN! TILLYKKE HERFRA! :) Og det var lige præcis det du drømte om, da du først ville gennemføre noget over 3-dobbelt! Og NU er det VIRKELIGHED, HUSK DET min ven. Drømme GÅR i opfyldelse, hvis man tør at gå efter dem! Og det har du gjort. KÆMPE RESPEKT DOUBLE DECA ULTRAIRONMAN! ;)

  KH Michael

 94. Jeg fristes til at skrive “kom så, Kim, du er næsten i mål”, men så tænker hvor langt jeg selv synes det er at løbe bare én marathon – og det er cirka det du har igen … det understreger bare hvilket fantastisk projekt, du snart har gennemført! Flot, flot, flot!

 95. Så er ved det at være nu det er nu…Og er du vimmer, hvor jeg er imponeret! Måske det ikke gik helt efter planen, men sådan er det jo ikke sjældent; planlægning er let, at holde planen er mindre let:-)

  Og et tillykke fra det kolde DK til de 3, der har haft deres målgang, må være på sin plads.

 96. Kurt Jensen says:

  Hej Kim og team
  Super sejt gået, Kim , respekt, sikker på du også får de sidste 50 km i kassen
  Stort tillykke og tak til Jer alle for god underholdning i de sidste 3 uger
  Kurt Jensen

 97. Kære Kim og resten af teamet.

  Held og lykke med de sidste KM, det har været fantastisk at følge dig og din opbakning i Mexico. Det har været fantastisk at følge de opdateringer der er kommet, og resultat siden har stået åben konstant for at følge omgangene i parken. Men nu er det for jeres vedkommende heldigvis snart slut. Uanset placering er det en umenneskelig opgave der hermed snart er løst. Jeg ønsker jer alle en god tur hjem.

  Mvh

  Flemming

 98. Tom Hansen says:

  Super godt Kim!!
  Kom nu de sidste 30 omgange!!
  Det er bare så sejt!!
  Respekt!!

 99. Hej Kim,
  første dansker der gennemfører – ham kender jeg! Få nu de sidste kilometer i hus. Det har været fantastisk at følge – tak for indsatsen både til dig og til teamet, det er bare så flot. /Kell

 100. Super præstation, Kim!

  Fantastisk gået!

 101. Tju hej hvor du løber☺

  Skulle den der møgunge, komme ud i sporet igen, så STOPPER du IKKE!!! bare løb ham ned, så kan lære det!!!

 102. Hey Kim og Team,

  Hvor er det godt at se de sidste km forsvinde med et godt tempo. Det har været superspændende at følge konkurrencen. Der har været udvist sportsmanship og fairness ud over alle grænser.

  Pas på jer selv og kom godt hjem.

  :) Mogens

 103. Nu er enden nær… Få hakket de sidste km af, kom hjem til DK og modtage alt den opmærksomhed du har fortjent. Du er sej langt ud over det er muligt at forstille sig. Nyd de sidste kilometer, sol dig i opmærksomheden.

 104. Rikke Dahl says:

  Mmmmmmm. De sidste km smager dejligt. Ind i skuffen med dem!!!!!
  Hep hep hep.
  KOM SÅ KG

 105. Kære Team
  Al vores opbakning til jer! I er fantastiske!

 106. Kære Kim.
  Løøøøøøøøøøb, NU! Fordi du vil, du har villet og du har den fulde opbakning. Ser det ud af lidt, så forstør’ billedet!

 107. Det er så sejt det her!!! Kom nu!

 108. HEP:
  Hold ud… gogogoooooo!!!
  Ekstremt godt gået!!!
  På dupperne og derudad!!!

  Og så lige en spand kul/enegi til de sidste km herfra☺

 109. Fantastisk bedrift i alle har udført, snart kan i se målstregen … :)

 110. Lene Cortsen says:

  Kom saa, Kim! Du er så tæt på! Æd de sidste kilometre (og en enkel svensker hvis du kan) full speed and no regrets!

 111. Maj og Team Supreme: Bliv ved med at arbejde så supergodt som I har, gennem hele løbet – Støt ham, råb og skrig ham på vej!!! I og Kim er for seje!!!

 112. Hej Kim.

  Crewet har fortalt hvordan du kan æde dig selv.
  OG vi kan godt se at det er det, der skal til for at du får metal.
  Uanset hvor sansynlig en plan for få dig på skamlen end ser ud, så er det nu at slaget skal stå – og indtil løbet er slut.
  Jeg har selv været i en kamp om guldet der varede 9 timer og ved at det er sygt hårdt at skulle kæmpe så længe om en plads.
  Men er det ikke det, du er der for?
  Har i en plan, der kan få dig på skamlen?
  Det er fedt at se at crewet er i fuld gang med den kamp.
  Fokuser på skamlen, Kim – Skamlen – træk dig hen til den.

 113. GOGOGOGOGO!!!!!!! KIM!!!!
  DU er den sejeste!!! -Nu skal du bare æde det sidste!!!!
  GOGOGO, see you on the flipside!

 114. Så flot Kim! Det fornemmeste er mennesker der presser alt det de kan!
  Go go Kim.!

 115. Super KIM…
  Det gør ikke noget det gør ondt…!
  Hvad er udfordringer uden smerte…!
  Det er lige præcis det som gør dig til noget helt specielt…!
  Du æder km efter km og lader smerten være sekundær…!

  Det har været fantastiske uger at følge dig Kim.
  Og skønt at dine hjælpere har opdateret os hjemme i Dk.

 116. Go Kim. Just do it!!!!!
  Du kan godt lige æde de sidste km. Kæmp dig igennem det, der er så lidt tilbage nu. Og send så Maj efter pizza næste weekend.

  Mange hilsner Henriette, Naja, Alberte og Sindjan
  (Sindjan er Albertes veninde. Pigerne fortæller om dine bedrifter vidt og bredt og mange af deres venner følger nu også med i hvad du bedriver)

  Afsteeeeeeeeeeeed Kim!

 117. Du gør det kraft’edme godt. Vi er stolte af dig!

 118. Til Support teamet,

  Jeg tror i skal have fundet noget musik med en hurtigere rytme, så vi kan få tempoet op i Kims stænger. Kom nu Kim få nu gang i de ben!

  Københavneren

 119. Andreas K says:

  KOM SÅ KIM!!! EAT IT UP! og nyd slutningen.. Lige om lidt er det jo slut og så skal du igang med at planlægge et nyt eventyr og du hader jo ventetiden inden du kan komme igang igen.
  Husk den dumme ventid indtil næste konkurrence. Det er jo det du laver lige nu, som du træner og venter så lang tid på, så nyd det..

  Du er for rå…!!

 120. KOM SÅ, KIM! Ferenc er færdig. Du kan også godt klare det. Saml alt hvad du har, og al den energi, der sendes fra DK i disse timer og gennemfør! Vi tror på dig.
  M

 121. Hej team (og Kim, nturligvis) – hilsen fra det danske og kolde fædreland ! En særlig hilsen til Bo… husk det ærefulde hverv, jeg overdrog dig i går morges ;o))) det må snart være tid…

  Vivs, Double-deca-cyklen og vasketøjet kom godt hjem, omend temmelig forsinket pga et misset fly … ;o)

 122. Nu er den der næsten. Det er sgu den mest imponerende fysiske præstation ever!

 123. Kom så lige det sidste, uglemand! Det er let let….

  Kent

 124. Hej Kim og team

  Tak for jeres opdatering!
  Ser ud til at Uwe har samme opfattelse (ingen varige mén, er bedre end placering)
  Meeeeen, KLØ nuuu bare på og se så at blive færdig!!! Det her er godt nok en lidt for spændende roman!!!

  Med så “kort” til mål må det give ekstra energi, at for hver omgang du æder, er der ikke langt igen☺

  Og så vejrudsigten:
  Rigtig god udsigt til, at Kim ikke skal på kontoret på mandag☺☺☺

  KÆMPE knus herfra♡

  Kæmpe knus

 125. KOM SÅ KIM…den 3. plads er din. Tag den så.

  Kære team, forsæt jeres gode arbejde…gør det så let for Kim som ovehoved muligt.

  Super energi sendes direkte fra DK til jer alle.
  Kenneth

 126. Hvor er det flot, at du er kommet så langt! En imponerende præstation. Men nu må du grave dybt og fokuseret, så du kan komme forbi svenskeren og holde ham bag dig. Det er meget spændende at følge og jeg krydser fingre for dig. Eyes of the tiger!

 127. Yieeeppiiiiiiiii…. Sådan dér, Kim!!! :) Super godt gået: Nu er der kun 150 km igen!

  (Absurd sætning – hvornår vil man ellers nogensinde kunne sige “kun” om 150 km?)

  Nu napper du Greger til morgenmad! (Men spyt fødderne ud, for de er vist blevet dårlige…)

 128. Kim, vi har til julefrokosten i går sendt hilsner, positive tanker, sunget og skålet for dig. Du blive den første danske som gennemgører og snup også lige 3. pladsen. Vi tror på dig – tænk på det, når det gør ondt, når du er træt og vil sove. Du kan og du vil give alt!
  Vi glæder os til at se dig igen og høre historien om dine meritter.
  KOM SÅ!
  Birthe

 129. Kom så Super Seje Kim. Find så det “for helvede gen” frem og løb alt det bedste du kan. Vi tror på dig.

 130. Hej Kim
  Kom så nu er det nu – bliv ved – hæng i.
  Du kan – vi tror på dig!

 131. Hej Kim,
  GO GO GO – fremad, fokuser, hold tempoet oppe, ÆD DIG SELV!
  (var det ikke noget i den stil Udo Böls engang sagde til Jan Ullrich i Touren, da han brokkede sig over en hård stigning;)
  På Nørrebro følges du intenst og vi sender al den positive energi vi kan. Kom så, æd ham Greger..
  Tak for de gode opdateringer, Iben
  /A

 132. nøj det bliver spændende at følge jer her i weekenden… vi ved du giver den ALT det du kan, Kim – og hvor kunne det være godt at overhale Greger!
  Vi følger stillingen live hele weekenden og hepper som gale!

 133. Tak til dig Iben.
  Vi er mange, vil jeg tro, der har set frem til den næste opdatering, betragtninger skæve vinkler.
  God tur hjem bag pulten:-)

 134. Nu ikke noget med at tabe småkagerne på gulvet her til sidst. Den plads på skamlen tilhører dig, så tag den.

 135. Hej Kim… Kæmpe respekt herfra, giv den så lige den sidste spand kul!! :-)

 136. KOM SÅ KIM.

  Du har allerede gjort det rigtig godt, men nu gir’ du lige det sidste.

  …mens vi andre ligger her på sofaen og drikker kaffe og får ondt i ryggen af alt det “liggen”, dårlig mave af alt det kaffe og når vi endelig bevæger os ud, går vi i sne til anklerne, ja så har du dejligt vejr, kun “en smule” ondt i stængerne og folk til at varte dig op, når du skal spise og drikke, så nu tager du dig en smule sammen, gør du ;o)

  Det er fantastisk at følge dig “i sporet”, så stor ros til teamet for deres opdates og stor ros til dig, for din præstation. KILL :-)

 137. FLÆK SÅ DEN SVENSKER!! Helt ud på tåspidserne og GO!
  Iben: Tak for de gode updates – god tur hjem!

 138. Kom så, Kim. Jeg ved du kan! Keep the spirit.
  M

 139. Tjoh…. Som min gamle biologilærer sagde, engang efter at have gennemgået hele citronsyrecyklusen, med afstikkere til lidt andre godter…. “Og hva’ ka’ vi så sige til det, andet end, Nå?” Udtalt med en stærk, Lolsk accent….

  Kim: Nu er det i sandhed Dax! Ingen undskyldninger, ingen grunde til at holde igen – Just Pure race, mano e mano – Tænker tit på om I ikke bare ku’ ha’ droppet alt det foreliggende, når I nu alligevel skal gøre det så tæt og spændende, du og Greger:-) og så alligevel ikke…

  Det er OK at smide hæmningerne, træskoene og de ekstra Kg blybælter, du har løbet rundt med nye, sparke Greger hårdt i løgene, når han kigger væk og stikke af!

  De sidste 200km’s soundtrack skal være krydret med Depeches “a pain that I’m used to” Red Warzawas “Straffesang”, Metallica og skøn dødsheavy en mass!!!

  Kom så Kim!!!!

 140. Hej Kim,

  Mødte Sune drengen torsdag, det varede kun 10 sek. før vi var enige om, at det er tid til at få smidt ham svenskeren i hegnet. Så få nu gjort noget ved det!!! Han skal da ikke stå på skamlen og se ned på dig når løbet er slut.

  Københavneren

 141. Sidder her og kigge ud i mørket. Det er lørdag morgen – og frost udenfor. Foran mig ligger 8 timer på en bodybike. Undervisning og træning med nye instruktører. Lige nu kan det altså godt virke lidt uoverskueligt…
  Men tanken om hvad du foretager dig i netop dette øjeblik, giver masser af energi og gå på mod!
  Det er så inspirerende at følge dig i dit livs kamp.
  Go Go Go!
  Respekt og positiv energi herfra!
  Mads

 142. Saa er det bare derudaf….
  Faa saa sendt den Svensker hjem med den foerste flyvebaad – NU. Vi foelger skarpt med her fra Boise, Idaho ;) ) og hepper et par timer endnu – saa bare kom derudaf ;) )

 143. Lasse Graves says:

  Hej Kim,

  Godt at høre at elastikken bliver lagt dobbelt nu, det er jo sådan vi kender dig. Og jeg skal nok købe en ordentlig røvfuld Polly’s til dig, hvis du var bare basker nogen af de andre af pinden!!! Få nu sendt den svensker hjem og i seng!

  Og endnu en gang tak til teamet i lige så fantastiske ;-) )

  /Lasse G.

 144. Magle Nydal says:

  Hey Kim og team

  Jeg læste med interesse om Dean Karnazes og kom til at tænke på at der i disse dage i Cinemateket i København er Dansk Adventure Film Festival.

  De viser en film om Terry Hitchcock, en helt “almindelig” mand der løb 75 marathons på 75 følgende dage. Det er i den grad også imponerende.
  I kan se en trailer her: http://adventurefilmfestival.dk/?p=666

  Kom så Kim – højere, vildere!

 145. Spisetid -æd ham svenskeren!
  Bid smerten i dig og tag de sidste omgange i et hug. Du kan godt -og I er det bedste team. Så I KAN HVAD I VIL!!! GØR DET!!!
  Styrke fra TNP Stig

 146. F*** hvor er det spændende! Næsten lidt for meget :-)

  Kom nuuuuuuuuu! GO GO GO. Vi telepaterer alle de kræfter og al den energi vi kan.

  Knæk og bræk! :-)

 147. Selvom jeg synes det er hinsides sport at køre dobbeltdækker på en 1,9 km rundtur i de små heltes park, er jeg alligvel draget af dit projekt – for hvor er det vildt at se jer når i bare bliver ved og ved og vede og ved og ved og ved. I en ironman starter slutspurten med 20 km igen når de tunge medaljer er på spil. Din starter ved 200K! 36 timer og 200K – you can do it! gi den gas! Vikingpower så den svensker!

  • Hej Torbjørn ..

   Tak for din hilsen og tak for et godt grin: Dobbeltdækker!!!
   Jo, jo – det er ikke for sarte sjæle at være med i. Kim og jeg talte forleden morgen om, at det ikke er mange ræs, hvor man både kan opleve fuldmåne og nymåne.
   Mens vi planlagde løjerne, kaldte vi det for sjov: Kim Greisen – Sport & Entertainment.

   Jeg giver ham din hilsen, næste gang han kommer ind eller jeg smutter med ud.

   Venlig hilsen
   Iben

 148. Hej Kim og Allan + Co

  Stor respekt herfra det bidende kolde Ørestad. arbejder ved siden af Allan´s bike-biks i Istedgade og hørte derfraom projektet… Stort skulderklap og kæmpe respekt til dig og hele dit team for at respesenterer DK på den ultimative måde ! Gi´ den gas Champ…
  Mvh.
  ØERNES TAGDÆKNING MTB TEAM

 149. Så Kim nu er det tid at bide tænderne sammen, kom helt ind i dit inderste og husk på skiltet i Lensahn “smertze geht – stoltze bleibt” du har det der skal til og vi er mange der ved det. Når du føler dig aller mest træt så må du “fake” energi og tilpashed for at psyke svensken, han presser på for tidligt nu – du har natten og viljen på din side !
  Venga Venga, hop hop, go go, hep hep !!!
  Stig

 150. Anders Worm says:

  Hey Kim og Team. Det er super godt gået indtil videre! Er sikker på at du nok skal komme op forbi svenskeren igen – det er solidt kørt! Held og lykke på de sidste 5 maraton..

 151. Jesper Kragh says:

  Run amok … smerten er din ven og dine konkurrenters fjende … give them Hell, KG!!!!

 152. Hej Kim & Co.

  Stadig ret imponerende og spændende at følge med. Mine 2 drenge på 8 år syntes også det er vildt sejt at du bliver den første dansker på den distance ! De kører selv en masse MTB og svømmer en del, så de er allerede nu begyndt at planlægge deres første ironman – Og så håber de også jeg kan skaffe dem en autograf ;-) .
  Nu er daët da også til at skue en afslutning… FLOT ! hilsen & god vind til det sidste Fra en kollega fra NNIT – VNie Vibeke

  • Hej Vibeke

   Jeg er helt sikker på, at Kim stikke dig lige alle de autografer du vil have til dine drenge.
   Men sørg nu for, at dine unger ikke bliver grebet af den bacille, der hedder Ultratriathlon – det er noget værre rod :)
   Hils dem og sig, at det er helt rigtigt: det et supersejt, at være den første dansker, der har kørt en 20*Ironman.

   Venlig hilsen
   Iben

 153. Kom så Kim!!! Du er en modern-day superhero! En vaskeægte supermand!

  Vi er virkelig mange der hepper på dig, og det du gør er bare for vildt! Du er snart i mål!

 154. Stig Brandt says:

  Kom NUUUUUUUUUUU Kim

  Nu skal tænder, tæer og fingre bides sammen og så deruda, vi vil se dig rykke alle kræfter ud af kroppen og gøre os alle stolte over din fantastiske indsats….

  gogogogogogo – runrunrunrunrun for helvede – du kan sove bag efter

 155. kom såååååå – en svensker – med vabler – kom nuuuuuuu kim – nu skal han den ondenlynemig mærke hvad christian tyrans efterkommere er lavet af – gi den gaaaaas

 156. Morten Rick says:

  “run Forrest run”
  Kom nu Kim giv den GAS, forbi Greger, og hent så den plads hjem.
  Du kan godt.

 157. Morten Lund says:

  Hey Kim. Gi den nu GAS !!!

  Det vil være en anelse presset at der både er en Svensker og en Tysker før dig i mål…….

  Kom NUUUUUUU !!!!!

 158. Hej Kim.
  Hepper på dig fra Mors. Følger med på din side og hvad dine kære hjælpere skriver :) Er vildt imponeret over din vilje og styrke. Giv den gas og gør de danske løbeinteresserede stolte :)

  Held og lykke…

 159. Kim for helvede :-) – fra nu af går du i depoterne, og lunter derude på ruten. Jeg har en anelse om hvor ondt det gør alle steder, men jeg ved du kan.

  Sov, når du kommer hjem – jeg kommer gerne forbi med frisk morgenbrød :-)

 160. Jacob Bach says:

  Sådan Greisen – Der er den vildeste respekt for din præstation :-)

  Håber at der er overskud til en lille 100 km spurt det sidste stykke i mål her i weekenden.

  Glæder mig til spinning med dig i Adelgade når du er kommet dig igen.

  Alt godt

  Jacob

 161. - Hørt! Lad hatten gå rundt igen!

  Det har jo lige været lønningsdag: Mange af os har sikkert råd til at give en lille skilling mere. ;-)

  Og hvad kan vel være mere opmuntrende for Kim end at vide, at bidragene igen er begyndt at strømme ind…?

  Kim er snart i mål – men vi har endnu et stykke vej at gå!

 162. Hej Kim

  Stram så lige ballerne og sæt en fod foran den anden HELE tiden og det lidt raskt!!

  (Det her er for spændende til mig, savner min nattesøvn)

  PS til alle i andre, trods julemåned:
  “mange bække små gør en stor å”
  Så selv om Kim pt ikke ser ud til at få guld – så kunne han få det med jeres hjælp i hans andet mål http://www.forlife.dk/sedeltager.aspx?v=601

  Så opdager IT geniet nok oså, at Kim har nået over 4.000 km☺

  KÆMPE knus hefra♡

 163. Hej Kim, med mindre end 250km tilbage, så må det være på tide at æde ham Greger.
  Bid smerten i dig og lad os se dig løbe fra ham…og jeg mener løbe.

  Hvis ikke du sku ku, ja hvem sku så ku ku?

 164. John Kluge says:

  Hej

  Tak for alle opdateringerne, det er helt trist når der går længe mellem opdateringerene.
  Men hvad er nu det med den Forb…. svensker kan han komme falde om af træthed eller noget andet, og stik Kim nogle pandekager, så han har lidt godt i maven og til at kæmpe med. Vi vil krydse fingere her hjemme og spise pandekager i aften, og tænke på Kim :) :)

  Tro på det, det går jeg!!!

  Hilsen
  John

 165. Whoohoo! Nu kan du snart se slutningen på konkurrencen, så bid bare konkurrenterne i haserne:-)

  Morgenens spinningtime lagde op til, at vi i hvert fald ikke skal komme i dårligere form mens du er væk…han er ikke rask ham Grau;-)

 166. Hej Kim, Vi hepper på dig fra Halmtorvet på Vestebro! Det er iskoldt og der er masser af sne så bare blive ved med at nyde det varme vejr der ned! Kan du gøre os en tjeneste og overtager ham Greger igen snart? :-)

 167. Margit Sleby says:

  Nøj hvor er det godt “gået” ;-)
  Følger slutspurten med spænding.

  Hep hep go go go
  Vis verden at du er den sejeste viking :-) ))

 168. Hej pap-bror. Hvor er det skønt at se, at du vinder nattens tabte runder ind igen, stor respekt :0)
  Du nærmer dig målet med stor hast. Du er bare for vild og fortsæt endelig med det.
  PS. Håber at kunne høre om dine bedrifter i juledagene.
  Knus fra Lene (samt Karina og Martin)

 169. Hi Team and Kim!!!

  Woow you are about to pass the 600km mark, this is insane!!!!
  Kim you are the strongest, I know you will keep on running and running!

  Keep up the good work, we are all watching your progress!!!

  Marie

 170. Det kan godt være Greger lige nu har tilbagelagt et par km mere end du, men til gengæld har du mere søvn på kontoen, mere hud på fødderne og mange, mange flere fans til at heppe på dig!

  Og så har du tilmed de bedste omgangstider lige nu!

  Det tegner alt i alt rigtigt godt! :)

  - KOM SÅ KIM! GO! GO! GO!

 171. Kom Så Kim…. Du er simpelthen så sej… det du gennemføre kan INGEN af os for alvor fatte.. men giv den nu lige det sidste, og med lidt held sker der måske noget med din placering.. men en ting er 100% sikkert, her bliver lidt stille når man ikke længere skal forbi siden her og tjekke hver time…

  PS du har sgu skubbet til drømen om selv og prøve og blive “alm” jernmand :-) )

  MVH Flemming

 172. kom så Kim, nu kan du se enden
  godt gået
  super præstation

 173. Kære gamle ven !

  Hva så tykke – kan du mærke at du lever? Det er jo nu det begynder at blive sjovt for alvor. Jeg ved du er bedst når det gør rigtig nas og når smerten alligevel ikke har tænkt sig at gå væk kan du jo ligeså godt nyde den. Og så må du forresten godt snart se at komme i mål så jeg slipper for at drømme om dig hver nat. Det begynder at blive lidt mistænkeligt at du optager så meget plads i min lille hjerne – hmmmm…

  Kom nu grumme – jeg ved du har mere i posen.
  This is the Double Deca – this is the world championship !!!

  KOM NU – AFSTED !!!

 174. Hej Kim.
  Jeg bøjer mig i støvet. Den vilje du viser er vi mange der burde tage ved lære af. Jeg er ofte inde og se opdateringer. Det er jo næsten som at være der selv ;-)
  Hold gejsten oppe…
  Bjarne

 175. Hey:-) Følger jo oxe lite m, på den svenske side… Greger er et sygt, sygt individ! Respekt til ham!! Men bare fordi han er sej, skal han sq ikke tro, at Kim ikke vil ta’ ham med til bal og battle ham, hele vejen:-)

  Jeg mener: Bare fordi man er tyk, kan man altså godt ha’ tynd mave…. Eller: Bare fordi man er en sej MF*er, kan man alstå godt blive slået… Grau, over and out:-)

  Læs følgende:
  Det är en varm sommar kväll, ni är ute å cyklar. Plötsligt känner ni en sötsur rutten doft som håller på att få er att spy, ni tittar ned i dikeskanten. Där ligger det en död halvrutten grävling. Dom flesta vet nog vilken lukt jag menar. Död och föruttnelse. Så luktar det när G tar av sej strumporna. Så jävla vidrigt! Det som tidigare var blåsor har nu gnotts sönder till variga köttsår. Han har fått nån antibiotika salva av läkaren att stryka på, hoppas att det hjälper, FORT.

  Om det är nån tjej där ute som drömmer om att hitta en atletisk man så vill jag bara höja ett varningens finger.

  Om han börjar prata om långdistans och ultra då ska ni dra öronen åt er! För det är inte sexigt någonstans. Det är snorigt, skitigt, grisigt, slabbigt å det stinker. När den här tävlingen är över måste jag försöka radera de senaste veckornas syn och lukt intryck. Och jag har sagt åt G, att när tävlingen är över är det slut på griseriet, som tex att snyta sej i handen bara för att man inte har nåt papper. Ni som känner mej väl vet att det är en dödsynd. Snor är det absolut äckligaste jag vet, under alla former och omständigheter!!

  Ni ska veta att jag jobbar med kor och är van med det mesta iform av variga sår, efterbörder som inte släpper och släpar efter när kossan går och framförallt en himla massa skit, men det är som ett tårtkalas jämfört med detta.

  Förutom allt grisande så har G jobbat på stenhårt i dag. Han har sprungit 12 timmar i sträck med endast ett uppehåll på 30 min för kylning av benen. Nyss tog han en 2 timmars rast för att äta riktig mat och sova en timme, men är åter på banan igen. Och kommer kämpa på där i ca 3 timmar till.

  Vi börjar se ljuset i tunneln, slutet närmar sej äntligen! ÄNTLIGEN!! Bara ca 140 varv kvar på den här banan. Smått overkligt.

  Det sliter på att vara crew , jag har åxå fått blåsor och har ömma knän efter alla prommenader runt banan. Skulle tro att det blir ca 1,5-2 mil per dag. Ingenting om man ser till hur många mil G gör per dag. Och nej, jag har inte sagt till honom att jag är lite sliten i benen. Det känns inte riktigt som att det är läge för det =)

  God natt Mexico, god morgon Sverige.

 176. :-) En DDKG(Double Deca Kim Greisen) nyklassiker er opranden:-)
  Kim: Kørte din time i morges:

  opv: 4+3+2+1 S/ST fra mt til tung ET

  Herefter: 40min, ohne pause:

  4′ s. m + for hver 30”
  2′ st. ET
  2′ s. ET
  1′ S. mt
  45/15 Stående angreb og siddende fortsæt – direkte over i næste serie, hvor jeg tog fra starten og lagde til i enden:
  3-2-2-1-2×45/15

  2+2+2+1+3×45/15

  1+2+2+1+4×45/15 – og den hér, den gjorde, at jeg smagte frokosten fra i forgårs!!! LIGE I DIN ÅND:-)

  Klokken er nu 10.00 og jeg sveder stadig!!!

  Kim: flæk nu lige den dér svenske kødbolle!!! JEG TROR PÅ DIG!!!

 177. Lene Fersøe says:

  Go Go Go Kim! Du er så tæt på!
  Hold humøret oppe og giv den gas!!!

  Lene :-)

 178. Hej Kim. Jeg fatter ikke hvordan du kan gøre! Det er super stærkt. Og selv om det er med en klump i halsen, så husk hvad du ofte selv har sagt til spinning: “Man kan altid et minut mere!”
  Vi følger med herfra, krydser fingre for dig!
  Thomas T.

 179. Så skal låge nr. 3 åbnes i denne spændende voksenjulekalender “Greisen spiser op” nu med højere og vildere tempo… Lugten af slutspurt fyger hen over DK i dag…

  KOM SÅ KIM !”#¤%&/(/&%¤# ER DU DER?

  ALTID:-D

 180. Hej Kim og team

  Vi følge stadig spændt med i jeres kamp. Mine piger spørger stadig hver morgen “mor kan vi ikke lige tjekke hvordan det går med Kim …. ?”.
  Det er meget fantastisk hvad du præsterer og vi inspireres stadig af din kamp. Inspirationen gælder alt fra spinningtimer, at kæmpe sig igennem sneen herhjemme, til rygestop og meget meget mere. Alt hvad der synes svært og hårdt for mødes med et “Kim Greisen” og så kan man nok bide tænderne sammen og komme videre.
  En god veninde frygtede at deltage i en middag, da hun lige var stoppet med at ryge og derfor var bange for at falde i. Jeg fortalte hende om din kamp og hvis du kunne holde ud og tilbagelægge alle de km, så kunne hun også holde ud en enkelt aften. Og det virkede!!
  Som hun skrev bagefter “jeg tænkte på Kim og kom igennem det”.
  Så du er simpelthen nød til at fortsætte din kamp, så vi andre kan fortsætte vores små kampe.
  Go go go Greisen!
  Bedste hilsner Henriette, Alberte og Naja

 181. Godmorgen fra Danmark!

  Du gør det rigtig rigtig godt! Men jeg ved at du er skandinaviens sejeste mand.! Så snup lige svenskeren!
  Det er ikke Fårupsommerland, men det vil væe så meget sjovere for dig hvis 3. pladsen kom i hus.
  Jeg synes at du er imponerende ligegyldig hvad. (store ord fra en nordjyde)
  Hold humøret højt og benene gode.

 182. God herlig fredag morgen Kim og Co :)
  Menu forslag til at starte dagen med: “Svensk morgenbuffet” (men hold dig langt væk fra surstrømning) … ta’ ham så Champ ;)

 183. Lasse Graves says:

  Hej Kim,

  Bare fordi Danmark ligger og sover skal du ikke tror der ikke blive holdt øje med dig. Er det ikke snart på tide at få han det Svensker sat til vægges! Du er vel ikke gået hen og blevet blød – lidt som mig! ;-) 1-2-3 og wupti ned bagved med ham. Kommm nu du kan kan godt det ved jeg!! Venga, Venga, Venga!!!! Og jo det skal sku gøre ondt;-)

  /Lasse G.

 184. Jesper Kragh says:

  Nåeeeee Mester,
  så lakker det sgu mod enden gamle ven og lad os bare ta’ den her peptalk i vores ungdoms jagon. Det er jo egentlig pæresimpelt … Du er rejst over på et andet kontinent for at fuldføre et sindsygt projekt … hvorfor? Fordi man kan, ik! Så er det sgu med at køre op på den heeelt store klinge fra nu af, frem med vanviddet og lad os se Grumme Greisen helt fremme i bussen :-) Do it, mate – jeg kender INGEN andre der kan …. Til teamet sender jeg den største respekt – send ham i mål som det han er ….en vinder :o ) Held og lykke!!!

 185. Hey Kim…du skal vide at lige meget hvor jeg står, går, cykler, spinner, arbejder eller løber – ja selv min kiropraktor følger dig… jeg når lige at sige “20-dobbelt” – så er alle med på hvad det er og ikke mindst hvem du er; og alle er mega imponeret over dig. Du er for vildt sej og flere end du aner hepper på dig herhjemme, føler med dine fødder og klapper på sidelinien.. husk nu smerte er svaghed, der forlader kroppen :-)
  /Dr. Boston

 186. Lars Knutsen says:

  Go Kim! Her kommer en helnorsk hilsen: Det er faen meg imponerende! Stå distansen ut – og vis svensken hvem som er sjef!

  L:-)

 187. Det har været en fornøjelse at følge dig og teamet, Kim.

  Det er rigtig flot og imponerende, det du har gang. Tab nu for guds skyld ikke til en svensker ;o)

 188. Henrik Bay says:

  Yeeeeeeees Du kan derfor vil du Kim. Derfor klemmer du også liiiige den sidste buksefedt ud mellem tæer og hvor det ellers gavner og slår den svensker…….ja tak!
  Det sidste 1/2 år har jeg iagttaget dit enorme indtag at føde til frokost i 9A og tro mig – al den gulerod du har ædt – det er nu du omsætter det til noget ganske enkelt genialt og fantastisk heroisk. Hep hep hep hep og mega meget go go go go – der bliver skålet og drukket for dig i morgen til BC julefrokost.

 189. Kom så Kim! Så er det nu, det gælder!

  Vi er rigtig mange, der har fulgt dig dagligt gennem hele konkurrencen, og jeg tror hjemmesiden her bliver rødglødende i weekenden.

  Giv den GAS!

  Mange hilsner
  Jakob
  Løbeklubben på Facebook

 190. Keep going..
  et virkelig stort fysisk og ikke mindst psykisk arbejde, der til enhver tid fremover vil gøre det lidt nemmere at “være tilstede og ikke mindst nyde” lange, korte og trivielle træningspas i hverdagen. Imponerende og virkelig inspirerende arbejde, der blot understreger udsagnet om viljen og vejen..

 191. Klø på Kim. Det er fan’me sejt. Det er et sindssygt spændende race i har gang i. Jeg har fulgt løbet tæt, holdt øje med omgangstider, og det gjorde jeg også konstant dengang du havde gang i den halve distance. Benene holder, du har teamet, viljen og styrken – så giv den gas!

 192. Er 1 vabel det eneste “krigssår” du kan tage med hjem?
  Det får vi andre ved at kigge på nye løbesko – der må være masser at skyde med :-)
  Gi’ den gas
  Sæt dem på plads

  God weekend – den sidste på rundstrækningen!

 193. Allan Saaby says:

  Flot arbejde, bare bliv ved med at give den gas!

 194. Lige en lille hilsen med et “Held og lykke” til resten af løbeturen.

  Du kan lige få et råd med fra vores 4 årige søn.
  Da jeg var ved at forklare hvor langt du havde cyklet, i forhold til hvor vi har været på ferie, kom rådet; “Tror du ikke, at det er bedre hvis han tager en motorcykel næste gang han skal så langt?”
  Rådet er hermed videregivet. :-)

  Tak for opdateringerne til teamet- vi følger med flere gange om dagen!

  • Hej med jer..

   Hvor er det er godt råd, din søn er kommet med.
   Jeg skal videregive det til Kim næste gang han har pause – og det skal være med sidevogn og vi ikke behøver at løbe ved siden af, men bare kan hoppe op og køre med.
   Hils ham – han er en knægt med krummer i.

   Venlig hilsen
   Iben

 195. Tooooootalt i orden, og dyb respekt for det du er i gang med, jeg følger dig flere gange om dagen, og er altid spændt på hvad nyt der er ;) Stor tak til dine hjælper for alle opdateringerne, i gør det sku godt der nede. God vind den sidste tid :-) )
  Kærlig hilsen Per Bjødstrup.

 196. KOM SÅ KIM!!!!! Målet kan snart ses!!!! GO GO GO!!!

 197. Hej Kim

  Så er det nu, at du skal begynde at samle 1000 kr. sedler op for hver meter, du løber. De 313 millioner du potentielt kan indsamle, skulle vel nok kunne opveje udfordringerne ved en vabel og få sat fut i skosålerne?

  Det var så lige en dosis af din egen medicin – håber den kan bruges :-)

  Phewn,
  Rikke & Mette

  PS: Tak til teamet for gode opdateringer og held og lykke resten af vejen!!

 198. Johan Åsell says:

  Det er bare så super sejt gået Kim!

  Det er helt vildt spendende at følge din kamp, bliv endelig ved med at give den fuld gas og giv ham Greger der baghjul!!!!!!

  GO GO GO GO

 199. Sidder her i kolde Danmark og følger spændt med i Kim’s vilde bedrifter – og håber selvfølgelig på det bedste resultat! Hep hep hep – du er for sej Kim! :)

  Vil også gerne sende en særlig hilsen til Mette, Allan og min skønne grandfætter Victor!

 200. Stig Haldan says:

  Kære Kim og Team,
  hold fest det bliver spændende…. håber virkelig at du og teamet er klar til finalen. Ved godt at nyheder og historie ikke har top prioritet for teamet nu … men tro mig… alle os herhjemme følger Jer.
  sikker på at mindst en af de tre andre ikke kan klare mosten når du for alvor giver gas… det bliver din styrke. Kan lide Jeres kommentar om at Janteloven er pakket væk…gogogogogo… :)
  BIG BIG FAN Stig

 201. ??????? blot En vabel efter mere 500 km til fods + alt det andet. Du må dælme være pakket ind i godt skind. Det er fedt at følge dig, håber du napper de sidste dage i samme flotte stil!!

 202. Kim Andersen says:

  En hurtig hilsen fra en tidligere kollega.

  Imponerende præstation du har gang i her, ønsker dig en bedste vind i dine sejl!

  Mange hilsner

  Kim Andersen

 203. Kan godt være jeres seneste opdateringer kom lidt sløvt – til gengæld holder de HØJ klasse.
  Mit hold i dag kørte “30 min i helvede” – En Greisen klassikker som vi dedikerede til Kim og Team!
  Kom så – så sender vi energi og god karma til Mexico” – og det gjorde de så!!!
  Skal hilse fra dem alle – de følger Danmarks Jernmand og hans trofaste soldater!!!

 204. Hej Kim,

  Jeg har fulgt din træning siden jeg læste en artikel om dig i Løbemagasinet maj 2010 “Jernmanden”.

  Du er virkelig en jernmand. Du er et kæmpe forbillede for mig ikke kun fysisk – men mere mentalt. Når jeg træner, og er ved at gå død, bruger jeg dig som motivation for at holde fast og blive ved. For hvis du kan gennemføre en double decatri, så kan jeg fandme også gennemføre min noget mindre træning :-) Det er især sjovt at tænke på at mens vi almindelige dødelige træner 10-15 km, så løber du lige 80-100 km om dagen.

  Super sejt – knæk og bræk med de sidste “par” km.

  Jeg glæder mig til at se billedet af dig komme i mål…

 205. Hej Super Seje Kim
  Du er og bliver den sejeste. Husk hvad du har fortalt mig: Kvinder har ikke lige så meget råstyrke som mænd, men til gengæld har de et “For helvede-gen” som gør at de kan æde smerte i sig og give den max gas. Kim jeg er sikker på at du også har et “For helvede-gen” som vil bringe dig i mål i flyvende fart. Find det så frem og løb fra dem. Du ved du kan, teamet ved du kan og alle os ved computerne ved du kan. Gør det!!!

 206. Tom Hansen says:

  Det er bare så super sejt af Kim!!
  Har fulgt med hele vejen og nu er det bare at håbe, at benene holder og at Kim kommer godt i mål :-)

 207. Har fulgt dig hele vejen, keep up the good work, og tag så dem alle inden målstregen…

 208. Morten Rick says:

  Kom nu du kan godt…vi tro på dig…….Run Run Run……go go go….
  Det er total spænde at følge med i :) :)

 209. Ja, vi er her stadigvæk. Flere gange om dagen bliver siden tjekket ud, for som skrevet tidligere, så er vi med hele vejen.

  Lad sulten efter sejr styre slagets gang og kæmp til det sidste Kim. Du har det i dig.

 210. Lene Cortsen says:

  Hej Kim!

  Lars lavede IM Cozumel her i weekenden og da det begyndte at goere rigtig ondt paa loebeturen maatte han jo lige taenke paa dig og hvad duhar gang i – og saa var det jo pludselig ikke saa slemt og han kom i maal i en rigtig flot tid ;) Saa tak for det ogsaa :o ) Og kaemp videre – du er snart i maal!! Sejt, sejt, sejt!

 211. Kim du er for sej, 161 laps tilbage og du er tilmed begyndt at indhente Ferenc! Samtidig et stort tak til teamet bag, der holder os opdateret her hjemme i det kolde Danmark :)

 212. Hej Kim og resten af race teamet. Vi er vildt imponeret over din præstation og følger meget nøje med i udviklingen og håber stadig på sejr. Hilsen kenn/barbie og camilla

 213. Hej Kim og Crew:-) Har da fulgt med jer hele dagen, dog´kun på mobilen, da jeg ikke tror min leder, ville syntes det var så fedt, at afbrudt i budgetforhandlingerne, for at jeg ku’ komme på nettet:-) Griner:-)

  KIM: Der findes kun én KIM G – Er glad for at du blev gald for trøjen, jeg mener alt hvad jeg skrev i brevet og på trøjen, så: Suck it up – det handler om at vinde, sparke røv og tage navne!!!! VILDERE!!!
  KH

  Grau

 214. Hvad så, Kim? Er du klar?

  Krydser fingre for at du kan æde dig selv og gi den en ordentlig skalle her til sidst.

  Go, go, go – run, run, run

  mvh Lotte

 215. Hej Kim og team
  Vi følger også med i det vestjyske!!!
  Tjekker flere gange dagligt – det er jo mega spændende…
  Masser af respekt og held og lykke herfra – jeg er sikker på du klarer ham svenskeren!

 216. Hellooooo Monterrey

  Jeg er ved at slide den 3. nattevagtkollega op med konstante opdateringer omkring Kim, teamet og den spændende konkurrence. De har altid troet, at jeg var skør, fordi jeg løber 24 timers løb, men det er ved at gå op for dem, at der findes folk, der har det værre mentalt :-D

  Det første spørgsmål jeg får, når jeg møder ind, er: Hvordan går det med Kim??? Indtil videre har jeg kunnet sige: det går godt, og han er inde i kampen!

  Keep fighting Kim – og der er sandelig lagt en slagplan for et par nervepirrende sidste døgn!!

  Mange hilsner fra Steno´s nattevagter,
  May-Britt

 217. KOM SÅ KIM, det er nu du skal kæmpe og blive ved… drosel ned med al den søvn og hvile “du kan sove når du bliver gammel” -:) Ved du vil ærgre dig hvis ikke du giver dig fuldt ud de sidste godt 300K Bliv ved med at tro på de andre går døde og kæmp så, som kun du kan – KOM SÅ KIM

 218. Hej Kim,

  Må lige sende dig en besked! Du er satme nået langt! ;) Husk på at dette er sidste gang i dit LIV, at du står lige præcis her! DERFOR KAN du og SKAL du igennem de sidste mål, du har sat dig. Du vil uden tvivl kunne gøre det, fordi du har den vilje, som kun ca. 0,0000000000000000001 % af verdens befolkning ejer! Som du selv sagde til mig i Lensahn 2009, da jeg følte at jeg var presset og bestemt ikke havde lyst til at fortsætte mere. IT’s DO able! ;) Jeg ville for alt i verden ønske at jeg stod ved din side lige nu, og måtte løbe med dig, for så vil jeg hive dig tudende igennem de 300 km. du mangler! Ligesom du gjorde med mig! ;) Men jeg ved at det selvfølgelig vil være mig der tudede igen… Ligesom i Lensahn! ;) For 300 km, puha… Men IT’S DO ABLE, glem ikke det! Og inden du tager ud og løber igen Champ, så får du lige denne her lille PEP TALK med fra Selveste Al Pacino, Tro mig DEN VIL RYKKE DIG og DIT SIND! ;) SE OG LYT! SKRU Godt op og sæt den på fuld skærm! ;) Her er den: http://www.youtube.com/watch?v=9rFx6OFooCs&feature=related

  NOW GO GET THAT INCH MY FRIEND! ;)

  Kh
  Michael

 219. Det er fandeme godt “gået” Kim sidder her på den anden side og følger med hver dag(næsten) KORT SAGT: DU ER FOR VILD…….GI’ DEN GASSSSS!!!!! DU KAN GODT OG DER ER FERIE BAGEFTER DER KAN DU SOVE;-) Respect herfra..

 220. Kim du er simpelthen for SEJ! Er sikker på, at du holder Greger bag dig…

 221. Har været på arbejde i 10 timer uden at have tid til at tjekke opdateringer… Hvor er det dejligt at læse at I nu prøver at spænde buen. Har fulgt Kim fra første dag og selvom at der har været tider hvor det har været hårdt. Har det alligevel virket som om at der har været mentalt overskud. FYR RAKETTEN AF…GIV GAS…løb efter toppen af skamlen.

  I giver oplevelser af 1. klasse. FORSÆT… :)

 222. Fantastisk Kim – det er jo fuldstændigt enestående det du og de andre atleter har gang i.

  Een ting undrer mig…. Hvorfor er det at du ikke bare lader Greger lunte rundt i sin egen vabelsuppe og så komme videre selv. Konkurrencen skærper til og hyggesludre kan I jo på søndag! Hvem ved, måske Ferenc alligevel ikke er mere overmenneskelig end I andre.
  Spændende er det i hvert fald og der heppes!!!

 223. Greis skriver:
  Borgere i Helsingør har et udtryk: Hold Danmark rent, hjælp en svensker til færgen.
  Kan i ikke hjælpe Greger til lufthavnen……

 224. Sune Rafn says:

  Vi er helt klart der ude. Første ting der er blevet gjort efter søvnen er tørret ud af øjnende er at åbne decatri.dk og det sidste der sker inden jeg ligger mig på hylden igen er at lukke siden ned, der ud over bliver det også lige til et kig eller 2 på siden via mobilen i løbet af dagen. Vidergiver også masser af info omkring Kims kamp til kollegaer og familien flere gange om dagen. Held og lykke her fra Skanderborg / Århus.
  Kim er the man.!

 225. Hej Kim
  Så er det snart tid til slutspurten. Og der skal jo være lidt motivation (andet end at blive nr 1 ;=).
  Så CUVA giver 10 kr/km du tilbagelægger i løbet af de sidste 24 timer af løbet.
  Gi gazz – og hils dine sleepmonstres fra os.
  V.H
  Tobias og Niels

  Ps. Crew ud over i er superseje til at holde et jævnt og rigtig spændende informationsflow kan jeg så ikke lokke jer til at sige hvad km tallet bliver for de sidste 24 timer.

 226. Hej Kim!
  Det er så f…… sygt det du har gang i! Da jeg fortalte om dig over på VG (Viborg Gymnasium) den anden dag, sagde folk bare “hvad! sikken idiot!” men nej, det er så super fedt og super sejt af dig! jeg er selv triathlet, så jeg ved lidt om det du gør! men overhovedet ikke i den mængde som du gør det! so keep going, se positivt på det, der er ikke langt igen, og hiv så lige den 3. plads hjem til Danmark, det ville være så fedt! KOM SÅ KIM!!!

 227. Hej Søster
  Det er godt nok flot det Kim har gang i
  Jeg har sendt ham en mail på hans egen adresse. Da jeg ikke er på facebook.
  Vil du være rar at vidrebringe en stor hilsen fra os i Ejby
  Kærlig hilsen
  Dida (som er Kims moster)
  PS vi er i Tyskland i weekenden

  • Hej Kim!
   Det er så f…… sygt det du har gang i! Da jeg fortalte om dig over på VG (Viborg Gymnasium) den anden dag, sagde folk bare “hvad! sikken idiot!” men nej, det er så super fedt og super sejt af dig! jeg er selv triathlet, så jeg ved lidt om det du gør! men overhovedet ikke i den mængde som du gør det! so keep going, se positivt på det, der er ikke langt igen, og hiv så lige den 3. plads hjem til Danmark, det ville være så fedt! KOM SÅ KIM!!!

 228. Jes Andersen says:

  Hej igen.
  Det er godt at høre, at du har kræfter til at løbe indimellem. Glem de andre konkurrenter. Forsæt med den planlagte hvile og søvn, det betaler sig i længden og som i har aftalt, så brænd dig af de sidste par dage.
  Når du er træt eller det ser surt ud, så tænk, at de fleste i den sportslige verden følger med, hepper på dig, tror på dig, men ved at det skal du nok klare.
  Keep going.

 229. Hej Kim & Team

  Kanon fedt at følge jer, både på job og hjemme. Det er vildt spændende at følge, men skal Kim ikke op og ligge på første pladsen, bare skub lidt til ham. Vi hepper i kulden.
  Kom så Kim, løb for satan….. fra dem alle ;o)

 230. Helle Egemar says:

  Hej Kim og Team :-)

  Imponerende og fabelagtigt at du er kommet så langt.
  På mange måder også ufatteligt. Super flot at du kan træne fysikken og ikke mindst psyken til dette store arbejde.
  Min dybeste respekt ! Også til teamet.

 231. Hej kim!
  det er vanvittigt imponerende at følge med i din kamp for at overleve den 20 dobbelte Iron distance og din kamp mod de andre mænd af jern.
  Jeg mødte dig jo personligt for godt et lille års tid siden i en lille svømmehal på Frankrigsgade på Amager hvor du fortalte mig om planerne med den 20 dobbelte Iron distance og allerede den gang lød du stålsat på at gennemfører “verdens hårdeste løb”. Siden jeg mødte dig har jeg i år ventet spændt på at høre om dine bedrifter i løbet i Mexico. jeg har fuldt spændt med hver dag, fra morgenstund og til mindnatstid for at følge din færd. Du er sku en ægte dansk viking! KOM NU KIM! GIV DE ANDRE TØRT PÅ OG VIS DEM HVEM DER HAR BUKSERNE PÅ! Mange stolte danske hilsner og krydsede fingre.. Emil

 232. Det er ganske imponerende Kim! Jeg er fuld af beundring over dine evner og udholdenhed! En kammerat og jeg har fulgt din fær i Mexico tæt og hepper på dig! Kom så Kim! Giv den gas! :)

 233. Hej Kim.

  Jeg var i Oslo og løbe et enkelt døgn.
  Det var fedt at kunne tænke på din bedrift, når det var hårdt.

  Rigtig sjovt var det at i depotet stod en norsk gut, der følger med her på sitet.
  Han havde læst herinde at jeg ville tænke på dig, når det blev surt.
  Så jeg fik sørme dobbelt valuta, der – på grund af din bedrift.

  Håber den lille historie kan give dig et lille boost :-)

 234. Nu begynder det at blive super spændende, det har været en oplevelse at følge dig Kim og Team, Dejlig fokus i holder, nu er det tid at give alt. Go for it, you are the best.

 235. Ivan Jensen says:

  Løb for satan, løb, ikke alt den snak med Greger, bare lad ham i stikken og bliv færdig med den hyggetur :-D

 236. Hej Kim og Crew

  Inden for løbeverdenen har vi et 3100 miles løb, som minder om det i har gang i.
  Jeg mener at man skal være borte fra banen i 6 timer hver nat, men det svarer også til det i bruger af pauser.
  Løbet kører i op til ca. 8 uger.
  I år ser det ud til at det ikke er de helt hurtige, der har været med.
  Her kan i se dagstotalen i miles i uge 4: http://3100.srichinmoyraces.org/3100-results-2010-week-04 . 65 miles er 105 km dagligt.
  Jeg mener at de bedste løbere har været oppe på omkring 130 km dagligt (med 6 timers pause) i 6-7 uger de år, hvor de har deltaget.
  Det er ikke for at forklejne nogen hos jer, men formålet er at vise hvad andre allerede har gjort, så det kunne bruges i jeres strategi.
  Hvis fx Kim kunne køre 130 km hjem dagligt de sidste dage – kunne han så vinde?
  Kunne han holde til det?
  Er der noget at tabe ved at prøve?

 237. Hej Kim,

  du skal da ikke kigger over skulderen efter svenskeren – det er Ferenc, der skal kigge over skulderen når du nu gi’r den gas. nu bliver vi andre da også helt søvnløse af at skulle følge med i spændingen :-)

 238. En hilsen til Mexico herfra til både team og Kim.

  Imponerende præstation. Jeg følger med flere gange om dagen. Giv så den svensker nogle klask!:)

  Mvh

 239. Kim Breuning says:

  Sådan Teammate – nu ser det ud til at Grumme Greisen virkelig bliver grum, og gi’r pokker i det hele – nu skal den fandme have, hvad den kan trække!!!
  Du skal jo sove og slappe hele mandagen – så den gamle krop skal bare køres i smadder… ;) Og så har du præsteret max – respekt!!

 240. Hej Kim og team
  Fantastisk af følge med i dine præstationer. Jeg er sikke på at du kan klare den svensker. Giv den gas, men være forsigtig – ingen skader.
  Tænk hele tiden på sejren!
  Mogens

 241. For et par måneder siden råbte en ukendt og umiddelbart særdeles utrænet mand fra sidelinien af Amsterdam marathon, til en efterhånden ret træt løber (mig): “come on, keep going, This is what you have been training for”… Udsagnet var sandt og voldsomt motiverende i mit tilfælde, og bliver derfor hermed givet videre… Løb for satan, løb!

 242. Ser frem til dobbelt op på opdateringer!

 243. Ja, vi er der stadig :-) ..sådan en kommentar kan man ikke lade overhørig.

  Vi følger dagligt med og glæder os til at følge den sidste og spændende kamp – og så skal der lyde masser af hep og opmuntring herfra. Vi tror på dig!

 244. Jamen så er der jo ikke så meget at sige. Nu gælder det snart slutspurten og nationens ære! Det er Danmark-Sverige, et klassisk arvefjende opgør. Vi lægger nationens ære i Kim og teamets ben for en stund. Kim skal på podiet og dermed i mål før Greger:-)

 245. Har fulgt med fra første dag og F5 tasten er efterhånden slidt ned på mit tastatur.
  Hepper-hepper-hepper på Kim! Sej strategi – glæder mig til de sidst 36 timer (godt man har iPhone og konstant opkobling) – det bliver ALT for spændende.
  Held og lykke til jer alle dernede – og ekstra til Kim! GO GO GO GO!!!

 246. Ha ha … sådan skal det fandeme lyde! 36 timer for fuld smadder – ja, en lille slutspurt kan man vel altid fyre af :-)

 247. Line Emilie says:

  Det er så sejt, det I gør – både teamet og Kim! Jeg venter i spænding foran computeren fra jeg møder på arbejde, til jeg går hjem – så jeg glæder mig til flere opdateringer :-)

  I må henholdsvis sparke-ae-klappe Kim hårdt/blødt, så han holder sig foran Greger. Han har fortjent en podieplads!

 248. Hi Kim! Now there are only a few miles you need to survive. You’re doing already. Run run run! Good luck still

  Maja Ulta Triathlon Lensahn (Betreuer Harald Oswald)

 249. Hej Kim! Din mission skaber begejstring på tværs af atlanten! Skulle dermed hilse fra mine amerikanske venner og sige at du er SÅ pisse sej – ligesom de andre selvfølgelig… men jeg ved (og du ved) at du napper de sidste 36 og gør det til dit varemærke at tromle derudaf for fuld skrue! JUST DO IT! Nike ramte ikke helt forkert med det slogan! KOM SÅ HEP HEP HEP råb fra Danmark!!

  Fordi du kan! Held og lykke!

 250. For dælan.. vi vil ikke have siddende på vores kappe at vi ikke følger med.. Sidder 3 gutter her på kontoret og sidder og hepper, netop indtaget ca 20 æbleskiver så den dårlige samvittighed melder sig i den grad når vi ser hvad Kim gennemgår…

  Vi lavede også lige et løseligt regnestykke på at Kim faktisk dyrker mere motion på 3 uger end vi når på et helt år tilsammen… Damn!?!?!

  Så bare Volle Pulle.. afsted derudaf

 251. Velkommen til låge nr. 2 i voksenjulekalenderen “Greisen spiser op”

  Kom så Kim, vi kan jo lugte målstregen helt til DK nu! Sejt du lige æder 100 km om dagen! BLIV VED – SPIS, SMIL, LØB!!!

 252. Det er simpelthen så flot, Kim! – 100 km om dagen!!! Og så endda med overskud til at smile til kameraet… – dét skal nok ryste konkurrenterne!

  Det er jo nærmest uhyggeligt spændende… vi hepper på dig alt hvad vi kan: GO GO GO !!! :)

 253. Du ser sgu godt ud på billedet af en mand der har løbet så langt :-)

  Følger med … spændende hvordan den sidste del af konkurrencen kommer til at gå, der kan ske rigtig meget mod slutningen.

 254. Hej Kim og Team,
  Godt at se i har passeret halvvejsmærket på løb, Kim trives tydeligvis i sit nye kontor… :-) Så er det nu der skal accelereres mod mål mester! :-D
  Keep Going Greisen!
  :-D

 255. Herligt…der kan stadig smiles efter så lang tid på ruten. Dét er god stil!
  Go get ‘em:-)

  Håber at teamet har fået varmen:-) Her i DK skal man være mere end almindeligt godt klædt på for at holde varmen…

 256. Hej Kim og Team.
  Fedt at se du stadig smiler trods distancen……. :-)
  Stor ros til teamet, i er super :-)

 257. Jesper Kragh says:

  Hej Mester, jeg tror sgu du gør det nu, det er super flot og stabilt det du har gang i nu… bliv ved med at give GAS, hold rytmen og æd kilometer på dem. Når der mangler 5 af de store, skal du ha’ lov at komme i red zone, hvor du er giftigst (du er jo ikke taget til Mexico for at sove, hehe)…hilsen til teamet og ikke mindst brormand :o )

 258. Sådan Champ, det går jo bare derudaf… du er sgu’ en flot repræsentant for de danske vikinger :)

 259. TILLYKKE!!! Rood Runner/Speedy Gonzales, så er der snart dømt ferie…..

  Forbindelsen til Mexico har desværre været meget ustabil i dag (til Multisport – (virker/virker ikke!!!))- men nåede dog at se dine flyvende omgangstider i morges!!!!

  Klø du bare på☺ at DU kan, det VED vi!!

  Kæmpe knus til dig og dit frysende team

 260. Hej Kim og support!

  Fantastisk stadig at følge med i jeres fælles bestræbelser – ikke mindst nu hvor det for alvor begynder at blive spændende. Dejligt at se at der stadig er krudt i stængerne Kim og mange tak til teamet for de jævnlige rapporter.

  Ærgrer mig iøvrigt at jeg ikke længere kan se min nye ynglings-pensionist Arthur figurere på den officielle tidstabel. Håber ikke han er udgået, men at der bare er tale om en midlertidig teknisk fejl.

  Mange hilsener

  Claus

 261. Uha da da – ham Greisen han æder dem stille og roligt…

  Det her er sgu julekalender for voksne!!

 262. Hej Kim

  Du er simpelthen fantastisk, sikke en vilje du kan præstere. Jeg læser ivrigt din dagbog og sender mine bedste ønsker og krydser fingre for, at du kan bevare energien og helbreddet til at gennemføre, det har du sgu fortjent.

  Hilsen Susanne

 263. Hej Kim & Team

  Held og lykke med de videre bestræbelser på at nå i mål.

 264. To Finnish first – first you have to finnish – og hvem er det lige der er den eneste som det går (løber) bedre og bedre for??
  Det er da Grumme Greisen! VENGA VENGA VENGA VENGA

 265. Joachim Wahl says:

  Trip, trap Greisen sgu…hep hep hep.

  Godt du er mere udholdende end mine evner til at få det til at rime. Kom så Kim!!

  Kan derudover fortælle dig, at BCs julefrokost tema i år er Emergency Room (ER) – så hvis du har brug for lægelige råd, så er der 35 halv og helstive læger klar i kulissen på fredag ;-)

  Bedste hilsner
  Joachim

 266. Fortsæt med det gode arbejde, og HUSK: Det eneste tidspunkt det er vigtigt at føre, er til sidst:-)

 267. Jan Larsen says:

  Du er for vild, et kæmpe smil efter godt 4000 km., sådan. Godt at se, og ja Danmark tror stadig på guld til Greisen :)
  /Jan
  project-raam.com

 268. Det er sgu’ go’ stil mister… stor smilende på seneste billede – sådan Mr. Ironman :)

 269. Diskussionen bølger stadig her om Kim er “den hurtigste mus i Mexico” eller
  Roadrunner
  /Users/greisgreisen/Desktop/roadrunner.gif
  eller denne (Kig du bare i kortet Greger, så smutter jeg)
  /Users/greisgreisen/Desktop/Tobeepornottobeep.jpg

 270. Så er der gået Speedy Gonzales i Kim☺☺☺
  Nu napper du Greger, så du kan sove godt i nat!!!

 271. fedt at se der nu bliver løbet lidt – keep up the good work. Fantastisk at følge

 272. :-) Der er da vist kommet nye “varer” i “Grei-biksen”, Hva’???

  Kan næsten ikke sove om natten, fordi jeg liiiiiige skal checke om der er nogle updates… Keep it up, ‘caus’ – in the end: He who dares the most…. Wins:-)

  Grau, signing out

 273. Omgangstiderne bli’r bedre og bedre – godt at se! :-)

 274. Jørgen Holm says:

  Hej Kim og Team
  Utrolig flot indsats – følger dagligt med her hjemme i kulden.

  God vind

  Hilsen
  Jørgen

 275. 16 dage med topydelse, og omgangstiderne bliver mindre og mindre!

  Fedt med go’e ben.

  Det kan jo kun gå godt.
  :) Mogens

 276. For pokker hvor er du imponerende, Kim!

  Det kan godt være Ferenc løber… men til syvende og sidst er det jo hvor mange km man tilbagelægger om dagen der tæller. Og du har sørme halet gevaldigt ind på ham i dagens løb!

  So keep those feet moving… :)

 277. Lene Cortsen says:

  Hej Kim

  Hvor er det flot kaempet! Bare et ben foran det andet og snart er du i maal og klar til ferie :) Det er STORT det du har gang i :)

  Mange hilsner fra Lene og Lars

 278. Kære team grejsen

  Det er imponerende og inspirerende at følge med i Kim kamp mod såvel konkurrenter og en en krop der presses til det ekstreme tror ikke nogen af os dødelige kan leve sig 100% ind i hvor meget det kræver at klare en dobbelt deca distance. Hold ud og hold svenskeren bag dig :)

  Good luck Carsten greenwich New York

 279. Hej Kim og team – hvor går/løber det bare flot!!!!! Dejligt at høre jeres stemmer i telefonen. Tænk på at FERIEN og julemaden venter forude. Vi glæder os til at se jer.
  Så fortsæt bare mod målet. Hils og knus til jer alle.

 280. Hej Kim og team

  Op med humøret! Det er “bare” i dag I har det varmt(-: De næste dage ser ud til mere behagelige arbejds temp. på kontoret i Monterrey.
  Så klø du bare på Kim – det ser så godt ud!!
  KNUS

  Greis skriver:
  kan i ikke gå hen til den the drikkende fru Arthur og sige vi hepper på ham, det er dæleme godt gjort! Keep up good the spirit! Han har været i de danske medier i dag (BT/Løbnu)
  Greis

 281. Hej Super Seje Kim.
  Flot at du stadig ligger nr 3 og øger din afstand til nr 4. Dejligt at høre at du er godt gående. Lyder som om du disponerer dine kræfter rigtigt.
  Tak for din opdatering Bo. Det er hyggeligt at tænke på at du er hos Kim.

 282. Når nu Kim alligevel trisser lidt rundt ude på løberuten, og keder sig…. KU’ man så ikk’ lægge følgende intervaller ind i hans GPS – bare on/OFF i stedet for de dérsens spinntertermer:-)
  Spis op!
  ‎4+3+2+1 på skift n/o fra mt til et
  p:2
  3′Mts+ 3×15/45 sta og fortsætte sidd.
  3′Mts+ 3×20/40 STA og fortsætte sidd.
  3′MTs+ 3×30/30 STA og fortsætte sidd.
  3′ Mts+3×40/20 STA og fortsætte sidd
  3′ MTs+3×50/10 STES og “pause
  P:2
  10×1+1 SMT + STP ET Sådan!!!

  Kjærligst

  Grau

 283. Hov – så man lige en omgangstid på 7:40 fra Kim?
  Go Kim – du er sgu snart hjemme…

 284. Hej Kim

  Smadder godt gået/løbet. Alt held fremover.

  Peter Kastoft

 285. Hej Super Seje Kim og dit Super Seje Team
  Imponerende at du har gået dig op på en 3. plads! Flot at du kan holde dig fra at løbe pga låret. Kan forestille mig du sikkert har meget lyst til at give den max gas men som du ved kan du risikere det giver bagslag hvis låret ikke er klar til det.

  Er hos dig i tankerne.

 286. Hej Kim

  Velkommen tilbage i top 3! Jeg er dybt imponeret over at du har kunnet restituere benet og samtidig holde dig fremme i konkurencen. Det bliver spændende at følge dit race de kommende dage.

  Tak til teamet. Det er fedt at I holder os så godt informeret. God kamp alle sammen

  Mvh
  Jacob

 287. Der rykkes langsomt men sikkert fra konkurrenterne. De skal nok falde fra langsomt men sikkert:-) Haaber det bliver ved at gaa fremad med benet!

 288. Hej Kim,
  så kan du igen se skamlen, nu skal den blot have et par trin mere op – jeg er sikker på du kan, og du har fortjent det – det er bare så sejt. Tak til teamet for god opbakning og en fantastisk kommunikation. /Kell

 289. Jubiii!!Selvfølgelig slår vi svenskerne når vi har Greisen på teamet!! Godt gået!
  Mon det smager af mere!

 290. Hej Kim
  STORT!!! Nu har du “ædt” Greger til morgenmad (desværre tæller han ikke i din kcal tabel) så husk: “uden mad og drikke du’r helten ikke” og så måske masser af is til fødder og lår!?

  OG så er det ellers bare derud ad… gå,løb,gå,løb…. så når du målet☺

  KÆMPE kram os☺

 291. Jes Andersen says:

  Hejsa

  Tillykke med 3. Pladsen, det giver helt sikkert fornyet energi. Det lyder til, at i holder et fast rytme med søvn, spisning og aktivitet – god plan.
  Min tid i forsvaret, når vi gik flere dage i træk. Ved pause lå med benene lidt hævet, så syren og væske trak væk.
  Keep going.

 292. Det er bare stort at se dig tilbage på trediepladsen … go, go, go! :-)

  Som mange andre allerede har skrevet er det både den vilde sportspræstation og de velskrivende hjælpere, som gør denne begivenhed så medrivende. Det er det første jeg checker om morgenen og det sidste jeg lige checker igen inden jeg sover … og så adskillige gange ind imellem.

 293. Woohoo – nr. 3 :)

  Jeg vil bare sende jer alle sammen en kærlig hilsen. Interessen for Kim og jeres eskapader er ikke blevet mindre, siden jeg kom hjem. Henrik kommer om et par timer, og jeg glæder mig til få en opdatering direkte fra Monterrey.

  Pas på jer alle – ikke mindst på Kim (og velkommen tilbage til Casper, Mette, Allan og Victor)

  Glæder mig til at se jer på den anden side :)
  Kh
  Mette

 294. Sådan Kim! Godt at se dig i medaljerækkerne igen!

 295. Yes sir. Så hedder det atter top 3:-)

  Vi er med dig hele vejen Kim. Stay strong.

 296. Hvor er det godt Kim! – lidt ekstra km i går iforhold til ny plan, hurtigere omgangstider end de andre “mennesker” der er med i racet – super. Jeg er noget imponeret over de lange gå ture, håber for dig du kommer mere igang med lidt løb, måske det faktisk aflaster lidt – det er jo formentlig det der er trænet og træning er som bekendt meget specifik… Med fuld beundring af team og dig.
  Frederik, Thurø

 297. Morten Rick says:

  Hej Kim

  Det bare total spænde at følge med her hjemme fra. Kigger på siden mange gang om dagen. Jeg tro på at du kan…..GOGOGO….
  Men du har også nogle gode skribenter, det altid god læsen.
  Total sejt.
  Men er lidt bekymret om du når at blive nr 1……Jeg tro på at du har styr på det.

 298. Den svensker æder du snart til morgenmad… eller frokost… eller…
  Kære Team – sidder lige og tænker over hvorfor så mange af os har siden åben hele døgnet med flittig brug af F5… Det er selvfølgelig førsat og fremmest fordi vi vil følge Kim -med OGSÅ fordi I skriver så nærværende, levende og humoristisk! Det er lige i øjet!

 299. Godmorgen Kim,
  Her i danmark er alt hvidt og stille, har lige siddet og læst den sidste opdatering… for pokker hvor er du sej.

  Jeg har en indre tro på at du også begynder at æde af Ferenc psyke og overskud, han er trods alt et helt almindeligt menneske med en helt alminelig krop med de begrænsninger det giver. Han spiser kraftigt af energi kontoen lige nu, hvor du lige i øjeblikket passer på dig selv….Du holder din plan og mere til… og som jeg læser det, er du igang med at “restituere” dig.

  Vi er rigtig mange der følger dig hver dag. Når vi snakker om hvad det er du er igang med, er det svært at finde de ord der helt dækker det du er på vej igennem. Bliv ved Kim, du er stor.

  Hils alle dine topseje medhjælpere.

  Kh. Kenneth

 300. Hej Kim

  Tænker meget på dine bedrifter. Godt gået!

  • Jesper Kragh says:

   Hej Siri …. og ikke mindst KG, det er fascinerende og se den støtte du får fra alle dine venner ikke mindst indenfor din sport – du er virkelig “Jernmanden” … fokuser du nu bare på at ta’ dem een efter een … og vis dem ingen svaghed i din attitude, så tager du dem min ven :o )

 301. Sådan dér, Kim! Det er bare så godt gået (i ordets bogstaveligste forstand).

  Nu har du snart indhentet Greger! – Så er der bare two more to go…!!! :)

  Sender dig et par håndfulde af den fineste puddersne fra Grib Skov. Kan alt efter temperament og humør bruges til at svale dit fodbad i middagsheden, sætte lidt ekstra pift på din tequila sunrise (?) – eller formes til faste snebolde og kyles efter konkurrenterne! ;)

 302. Hephey.-)

  Kan da se at der sker noget med Kims afstand op til Greger??? Er der noget status på det???

  Jeg sender dig alt jeg har, af vilje og gåpåmod!!!

  Grau

 303. Nu er der svømmet 76 km, cyklet 3.600 km, så nu er det bare lige en tur i parken iført løbesko… De første 60 km er nu slut, så en ordentlig kaffe tilsat en hulens masse stædighed- bingo, og så er de sidste 780 km i hus, og medaljen hænger om halsen :)
  NO MORE SWIM SPEED, BUT PURE RUN SPEEED :)

 304. Godt arbejde Kim! Du har et solidt heppekor i fire klasser ude på HTX i Esbjerg – vi starter de fleste lektioner, med lige at tjekke status i Mexico.

  Se så at komme hjem med dig, de sidste lange kilometer:-)

 305. Da Tony Kurz og Anderl Hinterstoisser m.fl. forsøgte at førstebestige bjerget Eigers nordside midt sidste århundrede kom de til en travers på ruten lidt over halvvejs, der var så svær, at Hinterstoisser som den bedste klatrer blandt dem kun lige kunne passere den, hvis han trak på al sin styrke og hele sit talent på een gang. På den anden side af traversen fejrede de deres success og trak uden videre rebet med sig, så de havde det til resten af vejen mod toppen. Dermed afskar de sig vejen tilbage, for tilbageklatringen uden fixreb ville være praktisk umulig. Du er på vej mod toppen Kim. Du har alt grejet med dig. Vejret ser godt ud! Husk at beskæftige dig med noget helt andet også. Mental frisk? No problem.

 306. Hej Kim og support
  I anledning af at løbeskoene nu er taget i brug, sender Løbeklubben på Facebook en koordineret hilsen, som man kan læse på Facebook.

 307. Det er i sandheden en god dag:-) hvor er jeg glad for at cykelturen er færdig. Jeg hepper hele vejen. GO GO Kim. Hvis opgaven er menneskelig mulig så kan du klare det. Jeg kan ikke komme i tanke om andre der kan.
  Seje Kim. RUNSPEED!

 308. Jeg behøver ikke opdatere på begyndelsen af mine timer nu – for nu følger de dig selv via det gode teams rapporter!
  Skal viderformildle rigtigt mange hilsner!!! De siger du er sej og hvad ved jeg – har man nu hørt detmed ;)

 309. Kim Breuning says:

  Det går jo strygende, Grumme – du behøver slet ikke et spark BAGI… :)
  Og du ligger helt fint – meget sjovere at komme bagfra…
  Kick Ass!!

 310. Til jer/os der intenst følger de pt. 4 første i gamet (det er vist dem kampen om guldet står imellem)

  Men har i haft tid til at scrolle ned og bemærke Arthur (70+) som stille og roligt triller derud???? Imponerende – hans support team er vist, som i 2006 udelukkende hans the drikkende hustru.

  Tror jeg vil kalde Mr. Arthur fremover☺

 311. Besked fra chefen
  Du er den sejeste og mest veltrænede jeg kender. Kom nu, jeg ved du kan. Og jeg ved du kan blive ved.
  Vi følger resultaterne med spænding flere gange dagligt. Vi kommenterer på skader og fysik, deltager levende i diskussion omkring dine måltider. Spis godt det er nødvendigt for at nå i gennem. Jeg lover personligt at bage chokoladekage til dig, når du vender tilbage på arbejdet.
  Har modtaget et forslag om at sende et Mariachi orkester forbi din camp via en hjemmeside Peter C. har fundet. Kan ikke helt vurderer om det er en straf eller om det rent faktisk vil være en opkvikker.
  Kim, jeg tror på dig og gør os ære.
  mange hilsner
  Birthe

 312. Lasse Graves says:

  SÅDAN kæmpe respekt!
  Kan lige se at du har sat cyklen – Tillykke. Det må blive så godt at komme af;-) Det er så spændende at følge og kæmpe tak til dit super team for at skrive på nette. Så vi alle har mulighed for at følge med.

  God løbe tur;-) Husk nu man kan altid løbe lidt til!

  Hilsen her fra Canada

 313. Hej Kim
  Har fulgt dig dagligt – et imponerende race du er ude i.
  Tillykke – nu kan du smide cyklen ad h….. til.
  Så er det bare det lange ben foran og deruda´
  Hilsen
  Lars

 314. Grum, Grummere Greisen

  TILLYKKE, med de 76/3600km!!!!! og så er det bare go,go,gooooooo…
  Good luck!!!

  PS
  HUSK “uden mad og drikke du’r helten ikke”

  KÆMPE KNUS herfra

 315. Så er det endelig slut med pedaltyranniet, og løbeskoene venter. Sidste etape…
  Fantastisk kæmpet! Run Kim Run :-)

  PS. Overlevede anden Thanksgiving??

 316. Sonny Korte says:

  Hej Kim og Team
  Det giver så meget til os andre, det du/I har gang i.
  Den anden dag blev en lille træningstur i svømmehallen til ny PR, bare ved at tænke på det du har gang i sammen med mentalt at gense tekst, billederne og video som teamet leverer.

  Det er virkelig stort!

  Mentalt opbakning herfra.

 317. Hey Kim og Team,

  Det er jo fantastisk at se de omgangstider cyklingen bliver sluttet af med.

  Og så længe nr. 1 og 2 “pisker” derudaf med 4,9 km/timen er de jo ikke så langt foran.
  Det er simpelthen for spændende at følge.

  :) Mogens

 318. Jæps.-) Go’ Røv i de sko, dér:-) Griner – bare tyr den i hegnet – eller som du selv ynder at skråle: I skal heeelt hen til kanten og fortsætte lige ud!!! Jeg klager ALDRIG mere over ømmer kæpper, efter en tur på cyklen eller spinneren:-)

  Team Supreme: I er verdensklasse!!! Slår man ordet: Altruisme op i en ordbog, vil der være et billede af jer allesammen!!! Og Stig: TNP har aldrig givet mere mening, end det, det gør nu:-)

  Kh

  Grau

 319. GOmorgen KG og hele teamet!
  Nu står du op til de sidste tre timer på cyklen -og så er den ged kneppet. Hvor er det stærkt.
  Resten af arbejdsugen er jo bare a walk in the park, jeg ved at teamet gør hvad I kan for at det skal føles sådan for vores Mester!
  Jeg er fuld af beundring, du er den stærkeste TNP’er -husk hvad det står for:
  Team No Problem -det er jer allesammen lige nu!!!

  Mental støtte fra TNP Stig

 320. Woooohoooooo – Herligt at se hvor langt du er nået i nattens løb, Kim!

  - Fedt at den %&¤§!!! lede cykeltur snart er overstået!!!

  - Så er det på med løbeskoene, solbrillerne og det store smil! :)

 321. Så Kim – nu skal du snart ud og lufte ballerne lidt. Tror også “bøffen” er ved at være mør;-)
  På med smilet, ind med maden og løøøøøøøøøøøøøøøbb.

  Hilsen Forrest Gump;-)

 322. Hej Kim

  Det ser jo super godt ud! Nu er der ikke langt igen!!
  Kør, kør, køøøør….
  Knus

 323. Jes Andersen says:

  Hejsa

  Det er en fornøjelse at følge dig time for time.
  Held og lykke med de sidste km på cyklen. Selvom et par af modstanderne nok er startet på løbet før dig, så kan alt ske.
  Held og lykke med løbet.

  Hilsen Jes

 324. Hej Kim,
  Så er det snart på tide at skifte kontoret på cyklen ud med løbekontoret, jeg glæder mig til at se hvordan du trives i det nye kontor! :-)
  Keep Going Kim Greisen!
  GOGOGO!!! :-)

 325. Kim
  På hundebakken i sverige var der en der satte sig ned bagved mig og trak mig op..
  Det var min første rigtige store cykeltur, men der var en der fik mig op.
  Helt fantastisk blev det da den person komplimenterede min store røv… :D

  KIM Nu er det snart tid til at komme i løbeskoene..
  Røven og undertegnede GLÆDER sig til at følge endnu mere med der.
  DU giver så meget til os andre så nu er det os der prøver at give en lille bitte smule tilbage…

  DU HAR EN HELT FANTASTISK RØV i de bukser.. SE så at komme afsted så vi kan se den i løbet….
  GO GO GO
  Energifyldte tanker
  Karsten

 326. Hej Kim.

  Nu er du snart ude på løbet. I weekenden kan jeg løbe sammen med dig og give dig lidt selskab remote fra Oslo i et enkelt døgn.
  Du låner bare mine friske ben (en lille mental forestilling, som måske kunne give dig lidt kræfter).
  Til gengæld kan jeg helt sikkert bruge din fantastiske bedrift til at holde mig selv igang, når det bliver hårdt.
  Jeg skal løbe her:
  http://www.youtube.com/watch?v=Ha_qDEjLTfY&feature=share

  Tales ved i næste uge, hvor du forhåbentligt også har fået restitueret og fået de stærke ben tilbage.

 327. I morges tidligt – snarere nat (dk tid) fik jeg pludselig en gammel Pete Seeger melodi i hovedet:

  We shall overcome……

  Mr. Grau (qua dit tidligere oplæg)
  Ka’ du peppe den op i spinning/løbe tempo til noget med: He/YOU shall overcome, WE DO BELIEVE….???

  OG så er der lige en hilsen fra Greis:
  Hej Kim
  Det du mangler, er jo bare en gammel lørdags post rute ☺

 328. Hej Kim & Team

  Det er helt vildt imponerende så godt du har klaret dig. Fantastisk spændende at følge dig.

  Jeg har en lille forespørgsel:
  Jeg skal lave et oplæg for en ph.d. forskergruppe inde på Panum og er super interesseret i energiindtag og -forbrug i forbindelse med denne her ekstreme præstation. Jeg ville derfor spørge om I evt. havde nogle data tilgængelig, som jeg kunne præsentere for dem? Alt lige fra analyseret blodprøver, pulsdata, blodtryk, energiforbrug, energiindtag, hastigheder i forskellige perioder eller anden form for data? Jeg kan selvfølgelig godt forstå, hvis I gerne vil holde det for jer selv, men synes bare at det er ekstrem spændende, så jeg var nødt til at spørge :) .
  Min email er wyrste@hotmail.com

  Mvh
  Anders

  • Hej Anders..

   Nej, nej, nej…. vi ønsker ikke at holde noget som helst for os selv. Særligt ikke, hvis andre kan bruge det, sådan er vi ikke :)
   Vi har gang i en journal – den er godt nok stadig på en ‘ternet A4′ men når jeg får tid, er det min plan at plaske den ind, så den bliver tilgængelig i elektronisk form.
   Vi fører ikke videnskabelige evidente noter, men noget skulle der gerne være at hente – omend ikke andet, så rapport fra en helt fantastisk begivenhed. Og det er vel også læsværdigt – right???
   Du kan skrive til mig på ibengoffmann@gmail.com – hvis jeg kommer til at glemme dig.

   Venlig hilsen
   Iben

 329. Hej Kim og team,

  Hvor er det dejligt at læse at der nu er 325 km tilbage, inden løbeturen begynder. Kim, du må da glæde dig til at komme af cyklen.

  Hold hovedet koldt og benene varme.

  Kh. Kenneth

 330. Én dag mere på kontoret, mand!!!

  Hold uuuuuuuuuuuuuuuuudddd!!!

 331. God morgen Mexico til Kim og team
  Så venter der jer atter en varm knokle dag på kontoret – men det klarer I selvfølgelig igen med succes!!!
  Hvis det kan være en lille trøst og støtte optimismen, så siger alle vejrudsigter: Væsentlig lavere temperaturer fredag/lørdag.
  Knus og hep herfra

 332. Så er det nok nu, det begynder at virke urimeligt!? Men et dyr har iiingen selvmedlidenhed – og du er jo en, stor, blå dansk ultra flodhest med en kølle i hånden! Jeg er sikker på at blikket er fæstnet på den anden side af cyklingen, og så må det være nulstillingsfest! Som jeg ser det, kan konkurrencen hurtigt komme til at gå ud på, hvem der kan være den største realist med sin tilstand og giver den, den omsorg der skal til. Ingen er i tvivl om at der bliver presset til det yderste. Møs fra EA, håndtegn fra Patrick, klem til Maj og dig.

 333. For pokker hvor er det godt kæmpet, Kim!!! Super flot at nå 300 km på sådan en dag! Sejt!

  Sender gode ønsker om hurtig restitution og heling af skaden og håber at banen på resten af turen må være helt fri for løbende småfolk, halvsovende medcyklister, væltende træer og punkterede målportaler! :)

 334. Godmorgen fra DK.-) Står i en kold kajakklub og hepper på mine aktive, som er ved at gennemføre dagens første pas – de er godt 45minutter inde i programmet – totaltid: 75minutter – De ved at de skal træne 120minutter effektivt igen i eftermiddag klokken 16.30 – og alligevel giver de den gas!!! Lidt ligesom dig, Kim – You do it – whatever it takes!!!! Der er dømt skridtprygl til drengerøvene! PICK IT UP!!!

  Kh

  Grau

 335. Du er nu 1200 km længere end på en “almindelig” Deca: Du ser godt ud, din krop arbejder for dig, du er klar til mere cykling og du glæder sig til at løbe.
  It’s all goooooooood :-) Fortsæt fortsæt fortsæt!!!

 336. It is just soo amazing to follow your progress!
  76 km swimming CHECKED
  3000 km of biking CHECKED
  “Only” 600 left
  Keep up the good work !!!!!!!
  GO GO GO!

  Respect to the great team helping all the others too, that is the real spirit!
  Very inspiring!
  Marie

 337. Hej, send lige en hep-hep-hilsen til Eileen. Hun skulle jo også helst gennemføre, ligesom Kim :o )

 338. Kom så Kim. Er sikker på at taktikken med lige at give de 3 andre lidt snor kommer igen med smør på halen når der skal løbes :-) Og super med de løbende opdateringer som dog betyder at arbejdet bliver 2. prioritet ;-)

 339. Lene Cortsen says:

  Hvor er det fedt at følge med i din kamp! Hold fast I planen og tro på at du tager dem Alle sammen på løbet – det gør vi nemlig! :) Ville sådan ønske vi kunne være der og heppe dig I mål. Stor hilsen til Teamet – tak for alle opdateringerne

 340. Fantastisk præstation, og god dækning her på nettet.

  Held og lykke!

  • Kære Kim, ven og TNP partner
   Fedt at komme hjem fra en uges ferie uden internet connection og så finde dig i front (eller lige deromkring) og i tilsyneladende fin form.
   Du er en tosset men utroligt inspirerende og god ven at have. Jeg ønsker dig al mulig pøj pøj i dagene der kommer. Yours in sport Fenger

 341. Kim det bider ikke på dig – det ved jeg :=)
  En lille indre djævel i mig får lyst til at “hævne mig fra Ventoux” og cykle op på siden af dig med et stort grin og et videokamera og spørge “Nåå Kim hvordan går det?”… ;)
  Meeeen mest har jeg lyst til at stå der nogle dage og råbe ALEZ ALEZ

  STOR hilsen også til det seje A-Team dreamteam supporthold

 342. Grrr grr grummer Greisen!

  Jeg har din gamle Syntace tribøjle og Zipp’erne fra Decaen monteret på den låge, der står her i mit kontor. Det er stumper, der bringer minder om en episk, sej sommer for et par år siden, hvor du kørte “halv distance”.

  Godt arbejde af crew’et!
  Og godt arbejde af Den Grumme!

  Hilsen
  Strup

 343. Hep hep, Kim
  Vi følger med herhjemme hver dag og tjekker hvor langt du er kommet, morgen og aften.
  Sender lidt global iskold karma til låret. Håber det hjælper!
  Tak for fede indlæg af medhjælperne, det er god læsestof!
  MVH
  JHJA og kollegaer i NNIT Identity Services oppe i 2.07
  PS. Måske dit venstre lår er lidt sur på dog og hvad du udsætter det for lige i disse dage.

 344. Hej Kim,
  Det lyder til at være lidt varmere derovre end her, hvor det pt blæser og sner.
  Kan forstå at der er problemer med dit ben, ifølge min gamle fodbold træner, så skal den slags små skader løbes væk, så du må se at blive færdig med at cykle, det er måske også mere sikkert:-)
  Har en klar forventning om at du snart viser de andre, hvad der ligger i udtrykket “Danish Dynamite!”
  Hilsen Københavneren

 345. Har været borte fra siden et par dage.
  Og så er der dømt lårskade. Fedt at høre at det kan klares med restitutions”træning”.
  Jeg har faktisk selv været ude for at restituere langt bedre i ultraløb end uden for konkurrence.
  Nu skal jeg ikke gætte på alvorligt den pågældende skade er, men hvis vi kategoriserer den som en varme, der ikke bliver værrer, men dog kan benyttes, så ville det netop være den slags skade, hvor jeg har erfaret bedre restitution under bevægelse end i hvile. Dermed ville jeg også råde jer til at ikke skrue op for pauserne helt i hvile, men i stedet holde Kim i bevægelse – selvfølgelig så længe at skaden belastes mindst muligt.
  På cykel gætter jeg på at det er nemt, når nu skoene låses fast i pedalerne, således at man faktisk kan cykle med et ben.
  Anyway – lad os håbe på at det går i sig selv igen inden så længe.
  God bedring, Kim.

 346. Sune Rafn says:

  Ah.. Er så øv at side og læse om at Kim er ved at blive ramt af skader.. Men er ikke i tvivl om at Kim + Team ved hvad de gør. Husk “Pain is temporary, pride is forever”

  Kom så Kim du er en ægte ironman! Alt held og lykke her fra.

 347. Nogen siger….. Ej, det’ gas:-) Har lige fejret at du idag har under 900km tilbage på hesten, med en marathonserie på 3 timer, på min trofaste spinnerhest:-) 1 time klokken 6.15 imorges og så lige 2 timer i klubben, her til aften:-) Schøøøøøn.-)

  Håber det var rart med endnu dansker på sidebanen, som kan holde dig lidt i ørene(VIVS 4 Life:-) Kh

  Grau

 348. Lene Fersøe says:

  Hej Kim,

  Du er for sej!!! Hele gangen her ude i 9E følger dagligt med i hvordan det går. Du er det helt store samtaleemne, både for dem som kender dig og for dem som ikke gør!

  GAMBATTE!! ;-) ‘Go for it’

  Lene

  • Hej alle i Monterrey
   Her en lille hilsen fra øen Isla Murejes, hvor vi nyder den varme sol, men savner jer alligevel utroligt meget. Vi har endelig fundet en cafe med internet (så Maj lånte lige din facebook profil, så vi kunne skrive), så vi kan sende jer en hilsen. Hils fra os og maskotten Victor og sig go go og vi ses på lørdag igen. Så er vi tilbage med fuld kraft.
   Sorry, hvis vi har skrevet det forkerte sted – så må Henrik rette :-)
   Knus Allan, Victor og Mette

 349. Hej Kim

  Du var 100% forberedt til Frankrig 2006 også dengang med et SUPER supportteam! Vi var bare tilskuere og sikke en oplevelse!!

  Du har høstet mange erfaringer fra dengang og hvor er du bare klar til den dobbelte omgang du er igang med nu. Vi tror på dig og er dybt imponerede og stolte over dine evner!!

  Tusinde tak til hele dit support team for det de gør for dig og ikke mindst til Dr. Ulrich, som følger dig og dit team fra DK med gode råd!!

  Knus herfra og en fortsat god dag på “kontoret”

 350. Hey alle sammen

  Det er kedeligt at læse de “skader” Kim må kæmpe med, men super han er rigtig Ironmann, enda med en Deca i bagagen og på vej hen imod en doubleDeca, så med det i tankerne, skal du/Kim nok komme igennem, vi hepper alt hvad vi kan her hjemme fra…Go Go Go….Kiiiim….!!!

  Og husk; smerte er “kun” en tilstand der vil forlade kroppen :-)

 351. Hej Kim og Team
  Førerhunden har mega travlt med at følge jer, men vi er blevet ret gode til at heppe på dig, hver gang der bliver sagt KIM! så hopper og danser vi og logrer med halerne og så får vi en gulerod (ja en ægte rodfrugt) og sender al energien videre til dig!!

  Glæder os til du kommer og kæler med os igen!!
  Sliiiiiiiiiik
  Tilde og Freja

 352. hvor er det godt at se Kim igen tager omgange i live update… Go Go Go vi følger jer intenst!

 353. Jan Grested says:

  Kim, min ironman-læremester! For satan, hvor ser det godt ud!

  Dine bedrifter inspirerer og giver andre mod til at kæmpe mod selv de mindste mål. Det er så vildt imponerende det du udfører, jeg kan ikke beskrive hvor umenneskeligt det er! Her taler vi om, at du Kim, er så unik skruet sammen, at det de færreste der ville kunne nå dit niveau! Jeg er dybt imponeret!!

 354. Super godt gået so far! Jeg synes personligt at DU ER RIMELIG F****** VILD!
  Respekt herfra!

  And remember: death once had a near-Kim experience.

 355. Ann Josefson says:

  Det är ju fantastiskt att det är två riktiga, skandinaviska vikingar i täten!!!
  Ni gör en enorm prestation och det är otroligt fascinerande att följa er. Tack till ditt team och till Lina för rapporterna. Jag skickar över kraft, både till huvudet och till kroppen, önskar att ni får vara tillräckligt hela och kan känna er riktigt framgångsrika, ända in i mål!!/Ann

 356. Hey Champ

  Håber at du har sovet godt :)

  Det glæder mig, at dit humør er i topform :)
  jeg håber at du nyder solen og varmen, i DK står den på sne og slud, samt en strid østen-vind :)
  Masser af go’ karma fra Munken til dig og dit team :)

 357. Super fascinerende at følge Kims vej mod målet !

  Og når Kim står som vinderen om et par uger (sender god karma!) – så kan vi fra årsskiftet følge en anden fascinerende personlighed: Jesper “Worldrun” Olsens “lille” løbetur fra det sydlige Sydamerika til New Foundland i Nordamerika -http://worldrun.org/

 358. Lars Knutsen says:

  Hej igen Kim og team,

  Hvor er det fantastisk at se hvor godt kørende du er, Kim! Det imponerer og inspirerer. Og sikke en madlyst vi læser om;-) Vi lærte vel på den hårde måde i Italien at man kører ikke langt på en espresso og en croissant. Fortsæt det gode og fornuftige løb, og vi glæder os til du kommer først og bedste i løbeskoene.

  Team: tusind tak for den store indsats! Det er virkelig et stort arbejde I gør, som giver indsigt i løb, kost, restitution og de fysiske og mentale udfordringer!

  Vi har lige været i Norge weekenden og tjekket – og kan garantere: Norge holder fuldt og helt med Danskeren – der er ingen svenskerjubel at finde! ;-) Skulle gerne sendt jer lidt kulde – for temperaturforskellen var på 43 grader i forhold til hvor I er.

  Hold kæden stram!

  L :-)

 359. Kære Kim.
  Mødtes hos kræftens bekæmpelse, da jeg skal cykle for brysterne på La Marmotte.
  Håber du har det godt (ej mon!) men at du fuldfører og når dit mål, men fremfor ALT, passer godt på dig selv. Du giver en mand på 51 år stor inspiration til at forsætte med at sætte større og større mål. Du er en ener som få. Fortsat god tur. Glæder mig til at spinne med dig i Fitnessdk. Take care. Venligst fra Lars Aaby

 360. Morten Rick says:

  Hej Kim
  Total spænde at følge dit ville bedrift.
  Total sejt GO GO GO. Jeg tro på at du vinder…….GO GO
  Godt “gået” ind til vider.
  /Morten

 361. Rock’n roll Kim!

  Tak til teamet for det fremragende arbejde med at opdatere os hjemme bag skærmen. Keep up the good work Kim & Team:-)

 362. Hej
  fedt at læse opdateringer .
  jeg har skrevet en længere smøre i mail til Iben angående kims kramper, tjek venligst denne snarest.
  vedr. hans knæ, – selvom det ikke generer ham nu, så vil jeg anbefale at i lægger is på når han har pauser. det afkorter helingstiden væsentligt og får hævelsen til at falde.

 363. Hejsa – jeg synes først som mange andre, at Kim og dette projekt var fuldstændig vanvittigt. Men efterhånden som jeg har læst mere og fulgt med på siden her, har jeg ændret mening – det er jo godt virkelig at ville sine drømme, og det viser Kim med al tydelighed han vil………. stærkt gået – eller hedder det svømmet, cyklet og løbet lige her???
  Held og lykke til Kim med resten af racet, og en hilsen til Iben og resten af teamet – mvh Kirsten

 364. Hej Kim og team:)
  Vil bare sige at du er for sej, og jeg er sikker på at du nok skal klare dig godt! Jeg hepper på dig:) Nyheden om dig spredes hurtigt, lige fra min mand arbejdsplads der lige starter dagen med at tjekke din status til familie tam tam.
  Jeg havde jo dig med i Brasilien på “løbelejer” hvor du var så sød at give mig lidt mentalt overskud da jeg var brugt op – du får nu lidt at mit -med tankebud. Håber det virker????

 365. Hi Kim, Hi THE Team!!

  Read Aleksandar blog today, I totally agree with him!
  (http://www.pulsslag.dk/tanker-fra-en-mand-paa-vej-til-thailand-til-en-mand-i-mexico/)

  Don’t stop those feet!

  They move our dreams!

  Thank you Kim, and thank you Team for being there and doing a great humble work of suporting the Hero!

  Marie

 366. ….Få mennesker har overlevet en tur ned af Niagra Falls i en tønde…. Kun Kim Greisen kan ta’ den op ad faldet i en PAPKASSE…. All we know is…. He’s called The KIM:-)

 367. Nogen siger, at Kim lavede en stirrekonkurrence mod solen…. Solen tabte

 368. Jarl Tuxen says:

  Velkommen til endnu en dag på “kontoret”.
  Spændende at følge med i deca’en. Jeg er imponeret over gejsten på holdet og hos Kim.

 369. Hej Kim og resten af teamet….

  Godt nok noget af en opgave men er der nogen som kan gennemføre, er det dig Kim.

  Glæder mig til at se dig i Fitness.dk igen ved lejlighed, dine timer er altid inspirerende samt lærerige – og meget booket!

  Pøj pøj

  Mia :)

 370. I er for seje, og måske også lidt skøre :) Jeg er imponeret over jeres arrangement, og kan ikke lade være med at checke Kim´s status dagligt.
  RIGTIG GOD TUR ….

 371. Hej Kim og team,
  Det er ikke så lidt vi lige skal ind og følge Kims strabadser, du får en “alm.” Ironman til at virke som et eftermiddags pas, sindssygt inspirerende! Keep Going Greisen! og hold kæden stram!

 372. For pokker da – sikke et drama:
  Cykelproblemer, unger på banen, styrt!!!
  Fantastisk flot at Kim tager det hele med ophøjet ro… og (trods alt) heldigt, at det ikke gik værre !

  Krydser fingre for at I nu har haft jeres del af uheld – og at resten af turen forløber glat. :)

 373. Super inspirerende for os hjemme ved computerne. Tak for dækningen!
  For at påtage mig noget af Kims smerte løber jeg 10 km hver dag, selvom jeg er meget tyk! :)
  Kan I ikke lade ham cykle en omgang med videokameraet, så vi kan se ruten?

  • Hej Claus.

   Vi har talt med Kim om det med en tour de track. Han er ikke varm på idéen med selv at køre.
   Det ender derfor med, at en fra teamet kører turen med videoen på ‘on’.
   Jeg vil spørge en af mændene – det kræver nemlig lidt længer ben end hvad jeg kan præstere.

   Venlig hilsen
   Iben

 374. Pyha, uhyggelig læsning her sidst på dagen. Jeg håber styrtet hutigt er rystet af igen.

  I sidste opdatering står der at Kim har nået 2211 km på cykel. Dvs. at i km er Kim forbi halvdelen.
  Det er bare kanonflot Kim!

  :) Mogens

 375. Hej Super Seje
  Tillykke med at den første uge er i hus og endda i så flot stil! Praler med dig til gud og hver mand. Det er en stor fornøjelse. Kender ikke nogen der er så sej som dig. Ikke alene er du igang med en ekstrem hård sports præstation men du formår at holde humøret højt. Imponerende!

 376. Hej Kim

  Jeg har fulgt dig gennem hele den første uge. Du gør det supergodt. Klø på, bliv ved for fortsæt det gode arbejde. Du gør det for en fantastisk sag og er samtidig en kæmpe inspiration for andre. Prisværdigt.

 377. Andreas K says:

  Hey.

  Daphne og jeg følger med hele dagen!! Det er så godt disponeret indtil videre…

  Vi er sikre på han nok skal vinde det hele…….

  Hils og råb HEP HEP HEP!!! til ham..

 378. The only way of finding the limits of the possible is by going beyond them into the impossible.

 379. Hej Kim og ikke mindst teamet

  Godt nok ØV med mekaniske problemer, men hvor er der en god ånd over kampen! Uanset om man kæmper for guldet, supporteres der på tværs, hvor er det bare FLOT!!

  Fortsat god dag!!!

 380. Hej Kim,
  du har drømt, du har planlagt, du har trænet og nu er du godt på vej til at gennemføre drømmen – det er simpelthen så flot, og jeg er overbevist om at du ender øverst på skamlen. Husk at sende fly tid og nummer hjem når sejren er i hus. så er der god chance for Dannebrog i lufthavnen til dig og dit seje team. /Kell

 381. Det er jo alt, alt for sejt, det der sker nu! Det virker, som om du er 100 gange bedre kørende end i 2006. Det spiller max, at der ikke er problemer med hverken benene, maven eller hovedet (altså ud over det nødvendige for overhovedet at starte :-) )

  Hvis du bare bliver ved med at “tage den med ro”, så kører du den sgu lige så stille og roligt hjem, og så kender jeg en verdensmester! Det kunne du fandeme godt tage og gøre for mig ;-)

 382. hej Kim og hele dit team, vi sidder og klapper og er fulde af beundring over den flotte præstation. Det kører bare for jer, og det er en flot opdatering I laver. Dejligt at kunne følge med på skærmen, når vi nu desværre ikke kan være til stede. Her går det stille og roligt. Tak for den strålende underholdning I leverer. Stort knus til dig og hele holdet fra din far og mig

 383. Kent Poulsen says:

  hej.kim

  det er bare helt vildt fedt at følge din kamp….

  Håber helt sikret der må komme en film om dine prøvelser..

  mvh
  kent

 384. Kære Kim og team

  Mine døtre er efterhånden – ligesom jeg – dybt afhængige af at følge med i jeres præstation. Noget af det første Naja på 9 sagde i morges var “mor, kan vi ikke lige se hvordan det går med Kim ?” :)
  Hun siger hele tiden at hun håber Kim er den første, der kommer i løbeskoene.
  God vind og bikespeed (med måde) herfra.

  Henriette, Alberte og Naja

 385. Good morning Montereeeeyyyyy!
  Vigtig milepæl passeret, næste vigtige er halvdelen af den totale strækning for så er glasset halvt fyldt -og der kommer kun mere i.
  Fedt at jeres forberedelse og team work udviser den effektivitet og styrke som der er brug for 24x7x18.
  Værsgo, her er masser af ekstra mental styrke,
  TNP Stig

 386. Hej Kim, og hele teamet!

  Imponerende som det bare kører derud af.

  Tak for gode opdateringer – jeg er inde og følge med adskillige gange om dagen – samtidig med I opvarter Kim på bedste vis. Fantastisk teamwork.

 387. Godmorgen Monterrey

  Håber I får endnu en fantastisk dag … Glæder mig til at følge med igen (efter bare 3 dage på farten har man helt abstinenser over ikke konstant at være opdateret om denne verdensbegivenhed…)

  Det kører jo fantastisk flot. :) Tænk at Kims største udfordring er holde igen! Sikke et OVERSKUD!!! Og at teamet ligefrem render rundt og småsupporter de andre deltagere: OVERSKUD!!!

  (- Mon ikke konkurrenterne føler sig en anelse matte i sokkerne ved synet af al det overskud…?)

  Hold stilen – det er verdensklasse! :)

 388. Hej Kim…

  Ville bare lige overgive min dybeste respekt for din indsats, og nævne at rigtig mange af de gamle Unix Based Solutions gutter følger dig hver dag.

  PS, hvis løbeturen bliver for triviel, så stod der stadig en blå kasse fra Nice i Bullerup sidst jeg var på besøg dernede, vi kan da få den fløjet ned til dig, hvis du vil løbe en tur med den?

 389. Hej Kim
  Følger med stor interesse din fantastiske præsentation! Hold da helt op, hvor er det bare imponerende det du har gang i – RESPEKT!!
  Camilla

 390. Tillykke med 1/2 vejs. Det er fantastisk kørt. Men bed ham om at tage det roligt. 844 km kommer til at afgøre slaget.

 391. Gorm Eriksen says:

  Hej Deca-Kim,

  Hold nu kæft og få trådt i de pedaler. Har set dig i de sene timer, og du plejer og kunne blive ved.

  Det er så stærkt du ligger i front, og der skal bare holdes fokus. Husk din Leatherman og iPhone så du ikke går helt ned; og lad aldrig dit gear slå dig ned. Kan se du kører i Salomon, så kan det sgu ikke gå helt galt.

  God tur hjem!

 392. Hej Kim og alle hans hjælpere.. GODT GÅET… Vi hepper fra Ølstykke. Gi den GASSSSSSSS…….

 393. Hej Kim
  Det er godt arbejde. Man bliver selv helt motiveret til at løbe en tur når man læser om din bedrift.. Held og lykke med resten af turen

 394. Der bliver også heppet i Århus :)

  Fedt at Kim ligger forrest i feltet, det tyder på i har valgt den rigtige strategi og selvfølgelig har et godt teamwork :)

  - At følge med i så en ekstrem udgave af triathlon, giver faktisk mod til selv at prøve kræfter med en almindelig Ironman.

 395. nogen spør til nyre funktionen undervejs i sådan et ræs.
  Det kræver en længere smøre som der nok ikke helt er plads til her på siden.
  men summarisk kan man sige at der er en risiko for nyresvigt (i det hele taget organsvigt) under en så ekstrem belastning som kim er ude i.
  MEN – det har vi forsøgt at tage højde for i planlægningen omkring søvnrytme og kostplan for kim. Og helt banalt er det naturligvis et godt tegn for kim at han skal tisse ofte, på at han drikker tilstrækkeligt. Ringer (elektrolytdrik) er med til at holde ham klar i hovedet, så han ikke glemmer eller mister lysten til at drikke og spise.
  Indtil videre ser det ud til at planen fungere godt, men der er lang vej hjem, så det gælder virkelig både for teamet og kim om at holde skruen i vandet, koncentrere sig om de centrale opgaver og holde sig til planen. Ræset begynder først som kim siger langt inde i sidste fase af løbeturen.
  Rigtig god tur Kim- husk på de mentale billeder og dine mentale og praktiske opgaver undervejs – så kommer det fysiske som ud mester brilliant med i kølvandet !

  mange hilsner
  Ulrich

 396. Kom så, Kim! Vi hepper på dig!
  Det er helt vildt projekt. Håber alt går vel. Og osse stor ros til teamet bag denne præstation!

 397. Hvor er det bare flot Kim!
  Hold tempoet :-)
  Tak til teamet for en super opdatering!
  Lars

 398. Allan Saaby says:

  Hej Kim
  Jeg er meget benovet af dig, det er fandme sejt.
  Jeg følger med på din status af løbet, fortsat god fornøjelse. :-)
  Allan Saaby

 399. hej kim, og alle andre jeg ønsker dig alt held og lykke og håber du kommer hjem med den helt store pokal. glæder mig til at se den, håber du nyder ferien allan og håber du har det godt, vi ses når du kommer hjem. hilsen lærlingen :)

 400. Tro det eller ej – sidder hver eneste dag og følger med i udviklingen, selv på arbejdet ligger “opdateringen” og kører nede i hjørnet af skærmen, stillingen(som er ganske ustabil) bliver sammenlignet(jeg tager skærmprint flere gange dagligt)men ikke mindst kommentarerne fra teamet – jeg har den dybeste respekt for det du er igang med.
  Spørgsmålet om hvorfor – har du jo selv givet det eneste svar på – fordi man kan.

  Hold kæden stram og nummeren i sadlen og fortsat din seje kamp.

 401. Hej Kim og hele Teamet.
  Hvor er det skønt at følge udviklingen… Min HTC har fået en helt ny start side for internettet… den starter lige op på resultatlisten så jeg kan følge din status.
  Kim, du er husket fra molsturen med EventyretKalder som en arbejdsom Mand der aldrig gir op…! Glæder mig til at følge dig resten af racet.
  “Det er viljen som skaber resultater”

 402. En lille hilsen og et skulderklap til Kim, det er fantastisk, keep going. Også en hilsen til teamet der løbende fortæller os andre hvordan det står til. Det er jo vildt spændende at følge med.

 403. Hi Kim! I have been following your race on your home page every day! Wish him the best of luck.

  Supervisor Harald Oswald from Lensahn
  MAJA

 404. Fantastisk præstation, som det er vildt spændende – og inspirerende! – at følge. Jeg tror snart “F5″ trænger til en lur – men det får den selvfølgelig ikke.

 405. Anja Knudsen says:

  SÅDAN!!!! sidder herhjemme og jubler over din gode appetit…men ved jo også hvad du kan klare på et par lakridsbolcher og lidt nøddeblanding ;0)
  Stor respekt til teamet for det gode arbejde.
  KH Anja

  • Jah, mon ikke der føres log, så vi kan få udgivet den officielle kogebog med “Kims Favoritter”? Den kan nå at udkomme lige før jul:-) Kim er beviset for, at man ikke bliver, hvad man spiser, for i så fald skulle hans kost bestå af kulfiber, jetfuel og duracellkaniner.

 406. Du er sgu super sej, Kim………………… du følges tæt herfra og alt det bedste :-)

 407. Jobba på Greger, Kim och alla andra! Om några dagar börjar tävlingen :)

 408. Tak for de mange dateringer. Synes det er et spændene “projekt”….som jeg følger tæt.

 409. Der gik et sug igennem den store sal i Fields til formiddag, da jeg fortalte pumpholdet om dine bedrifter.
  Bagefter bed de tænderne sammen og vi smadrede vores biceps til din ære. Nogen ville tro “Eye of the tiger” var til ære for Rudy Markussen i aften, men nej det var til ære for Kim Greisen. Hvorfor ? Fordi vi kan!

 410. Hej Kim og team

  SUPER fedt at følge “another day in the office”☺
  Wish we were there!!! Sorry we can’t☹

  Good boy Kim…….

  KÆMPE KNUS fra Greis og mig

  Vi træner stadig ivrigt Tilde og Freja i at heppe på dig, men de synes nok vi er kedelige, når vi hele tiden higer og søger efter nyheder om dig♡

 411. ——– Citat 20. november 2010 06:50 af jesper:
  Ferenc – Når han er på cyklen, træder han et betydeligt højere og dermed tungere gear end Kim. Måske noget, der skal betales for senere i konkurrencen?
  ——–
  Enig – tungt arbejde ryger lige ned i syreposen og før man ved af det har man trælår.
  Det gælder i hvert fald for løb. Så hvis man kan løbe en let halv-høj kadance, burde det kunne betale sig i det lange.

  Da det også er i løb at kampen mod Ferenc bliver, så skal i også lige have opskriften på den perfekte ultra løbe stil.
  Læremesteren er Yiannis Kouros, som har sat ca. 150 verdensrekorder i ultraløb fra 100 miles til 1000 miles.
  Først en video: http://www.youtube.com/watch?v=BfRyh_zq5V8
  Løbestilen kan beskrives sådan her:
  - Han pumper rigtig meget med armene. Hvert armsving når stort set helt op til hagen.
  - Ryggen er total rank, lodret og brystet er skudt frem.
  - Der er stort set ingen spring fase (altså som i løb), hvilket også medfører at der ikke kommer noget hoppen op og ned – al kraft går fremad.
  - Kadencen er meget høj, hvilket også vil sige at skridtlængden ikke er særlig stor.

  Min egen erfaring er at effekten af at pumpe med armene ikke bare er at pumpe ilt rundt i kroppen, men også at det faktisk både forebygger syre i benene og det fjerner faktisk også syre, når man først er blevet angrebet.
  Når man er nede at gå, skal man fortsætte med at pumpe med armene, men da forgår det mere i sving – sådan lidt i stil med langrend.

 412. Hej Kim (og team),
  Bare hold dit eget tempo og lad de andre slide sig selv op.
  Jeg følger med og sender mange gode tanker over Atlanten til jer alle.
  M

 413. Hej Kim, hvor er du bare sej! Det er vildt spændende at følge med herhjemmefra, og jeg er inde på siden mange gange dagligt for at følge med. Just keep up the spirit!

 414. Går jo strygende!
  I dag var vi “Helt ude på mørtrikken og træde en ordentlig sveske” i forsøget på at sende en masse energi og gode vibes i retning af Mexico!!
  GO GO GO

 415. Hey Kim og Maj og Team,

  Det er fantastisk at følge Kim på denne side og på resultattavle og video!
  Det er det første jeg kontrollerer om morgenen, og det sidste om aftenen. Det er bare spændende.

  Det er bare motivation i top, forberedelse i top, og udførsel helt i top.

  Er der nogen der har fortalt de øvrige deltagere at de konkurerer om 2. pladsen?

  Ha’ det godt og nyd det
  :) Mogens

 416. Hej Kim,

  Det var hyggeligt at møde dig i lufthavnen og nu følger jeg spændt din fremdrift i løbet. God fornøjelse undervejs – jeg er sikker på du når målet!

 417. Hep Kim! Det går jo strygende! Keep on spinning those wheels:-)

 418. Hej Kim – jamen det gå jo bare derudaf :)
  Mine kollegaer på arbejde, tjekker ikke længere deres e-mail som det første om morgenen…. næh, de skal lige se hvordan det går med dig :)
  Jeg håber ved gud i himlen ikke, at min chef får ideer ved næste lønforhandling, når han ser din arbejdsdag ;)
  Gi’ den gas min ven :)

  Citat ” you are the pain eating robot-man” ;)

 419. Kære Kim og hele teamet
  I er jo bare for seje. Sidder spændt og følger med når tiden tillader.
  Fantastisk at kim har holdt vægten. Det skyldes to væsentlige ting:
  1. At kim sover om natten – så vil bare understrege hvor vigtigt det er at I holder fast i det.
  2. At teamet er sindsygt gode til at proppe god næringsrig kost i Kim – godt gået.
  Men vær obs. på at han får nok protein om aftenen – Helst i form af KØD, evt. æg. alternative bønner. I går (19/11) var der lidt for meget stivelse.

  Glæder mig til at høre om magnetmadrassen gør en forskel.

  Torsdag var Kim igen i TV lorry i bedste sendetid , og der er i det hele taget utrolig meget opmærksomhed omkring projektet – diskussionsemne på arbejdspladser, til træning i div. klubber m.m.

  generelt kan man vel bare sige – SKIDE FLOT ! Hils ham mange gange

  • Hej Ulrich

   Enig i at crewet har været super gode til at proppe føde i Kim.

   Men hvornår man hviler er en del af strategien. Jesper Worldrun har, som Greger, også praktiseret at løbe om natten for at undgå heden om dagen.

   Selv synes jeg det er vigtigt at få noget i kroppen inden hvert hvil, så kroppen har flere resurser til at fortære en den har mens den er i bevægelse.

   Derudover er det dejligt at læse at der er fokus på ikke at blive skaldet – deriblandt at få siddesår. Faktisk er det efter min mening den største bedrift Kim og teamet har formået at gøre: At holde Kim fri for sår og vabler i en hel uge. Produktiviteten kan nemt gå ned med 30% bare med en vabel.

  • Hej Ulrik!

   Kød, æg og bønner om aften – doktorens ordre er noteret! :o )

   Godt at vide, at du følger med fra hjemmefronten. Madrassen har i hvert fald ikke skadet Kim. Han virkede forbløffende frisk, omstændighederne taget i betragtning, i morges, og erklærede sig “meget mere frisk” end på samme tidspunkt i Decaen i Frankrig for fire år siden. Fra nu af vil madrassen blive brugt flittigt!

   Skal nok huske at hilse ham, når han næste gang holder spisepause.

   • Hej Jesper,
    tak for svar. det er pænt hård at sidde på sidelinien herhjemme og ikke have “tråd” i tingenen, når man nu har været med i planlægningen herhjemme, – så det er superfedt med jeres gode opdateringer.
    Kunne i måske lægge Kim tidskemaer i dropbox. det ville være fedt at følge.
    Enig i at greger knækker på et tidspunkt – 7 kg. vægttab. det lyder ikke godt. Hvad ferenc har i benene på løb er jo ikke til at vide, – så det ser godt ud, men man skal jo ikke sælge skindet før bjørnen osv.

    Anyway – jeg sidder her og læser så ofte jeg kan – ring eller skriv hvis der er noget –
    go STEADY – og hold fokus – også når det går godt !

    mange hilsner til jer alle
    ulrich

 420. Heja Greger, Kim och alla andra!

  Hälsningar
  Peter Dörlich, Stockholm
  (Gregers hemma klubb)
  http://www.venkanto.se

 421. Lærke Rau says:

  Godmorgen fra Danmark :-)

  Hvor er det bare super spændende at følge hele forløbet her fra sidelinjen – rigtig fedt med de mange updates I laver her på siden, man kan slet ikke lade være med hele tiden, at tjekke om der er kommet nyt fra jer :-)

  fitness dk’s triathlon hold holder julefrokost i aften, og jeg er sikker på, at et af de helt store samtale emner bliver Kim’s imponerende præstation.

  Super godt gået Kim – det virker til at du har disponeret konkurrencen super flot. Sig til hvis vi skal sende flere marcipanbrød afsted ;-)

  GOOOOO KIIIIM!

 422. Kære alle

  På trods af varmere himmelstrøg, turkist vand, all inclusive (ja – vi har fået drinks) så savner vi jer.
  Vi prøver ikke at tjekke updates hele tiden, men det er svært.
  Vi glæder os til at se jer mandag aften

  Kærlig hilsen
  Henrik + Mette

 423. Hej Kim og team.

  En stor hilsen her fra DK, hvor vi spændt følger med i det hele.
  Vi er undertegnede og mine piger, som er fuldstændig optaget af, hvordan du klarer dig.
  “Mor, skriv at han er kraftstejleme for sej mand”, sagde Alberte (12), da jeg ville sende en hilsen. Vi er helt afhængige seneste nyt på hjemmesiden. I øvrigt en supergod hjemmeside! Det er dybt imponerende både det du og hele dit hold præsterer. Og meget meget motiverende når man skal presse sine spinhold :)
  I aften kørte vi direkte for dig, og gjorde alt hvad vi kunne for at sende en masse fed energi til Mexico.
  Pas på jer selv, hinanden, og især pas godt på Kim.
  Hilsen Alberte, Naja og Henriette

 424. Hej Kim & Team,

  Rigtig fedt at følge jer, kanon opdatering.
  Har ikke glemt da du Kim underviste til vores spinning maraton i Randers, vi holder øje med dig, hepper på dig, bare fortsæt det flotte ardejde ;o)

 425. Hej Kim,

  Respekt!!!
  Du er simpelthen for sej. Tror på du når dit mål. Fedt at følge dig morgen og aften. Tak til teamet for super opdateringer. Pas nu godt på Jernmanden.
  Held og lykke med resten af racet :-)

 426. Hej Kim og Team!!

  I er bare fantastiske… Kæmpe inspiration for os dødelige, det er virkelig stort. Holder konstant øje med opdateringer, vågnede f.eks. i nat og måtte lige tjekke opdatering på tlf. – totalt fedt – det er spænding i top klasse men giver en del abstinenser når opdateringer lader vente!!!! Hatten af for din planlægning med et team med kæmpe overskud, det bliver helt sikkert en afgørende faktor i racet.
  Hold bare taktikken det er det helt rigtige at holde igen er jeg sikker på, Ungaren kommer til at betale med det hårde udlæg!
  Al mulig energi herfra…

  Frederik, Thurø

 427. Like a Machine Kim, støt og sikkert – taktikken holder, det er holdbarhed frem for alt og det kommer garanteret dobbelt tilbage. Det er så flot kørt indtil nu, jeg var i den grad bøjet i støvet over svømningen, nu kører cyklingen på mindst lige så sikre skinner. Stor ros til opdates, det er en fornøjelse at følge med og jeg glæder mig hver gang til at logge på og læse. Bare kør på – det her kan gå hen og blive RIGTIG godt. Stig

 428. Supersej kamp du er i gang med…. :-)
  Stor ros til dit team også, gode opdateringer…bare bliv ved :-)

 429. Stort tillykke med at de første 1200 km cykling er i hus. Flot indslag i Go’ Aften Danmark i går. Kim du lyder som om du er meget bedre kørende end da du gennemførte 10 x ironman i 2006. Det er en fornøjelse at høre.

  Tak til dit super seje team som gør det muligt for os her hjemme at følge dig.

 430. HEP HEP
  Sejt med de 1200 – flere og flere der følger med – du inspirere SÅ mange!!!! Det smitter kan jeg fortælle fra mine spinninghold – nu kommer de og spørger til det hver gang.

  GO GO GO!

 431. Hej Kim mfl.
  Det ser udtil i har en super lejer omkring Kim det er guld vær, spændende at følge Kim vej til sejr, Danmark vil glæde os til at fejre dig. Som du selv siger, du kan.
  We belive in you.:)
  Hilsen Palle

 432. Kanon Kim …. hold den nu kørende. Spændt på at se dig løbe !

 433. Hej Maj, Kim and the Great Team!

  Keep up the great work!!! Kim take it nice and slow I totally agree with you, make sure to stay fresh, get enough sleep, eat A LOT and just do what you do best quality performance when you are on the field racing!!!!!!

  I love Victor’s suit, he is a cutie!!!

  Thank you for the updates, pictures and videos!

  Marie

 434. Hej Kim,
  vildt godt kørt og super disponeret mht. søvn. Det er utrolig spændende at følge med i racet og vi i Haretri sidder og hepper på dig bag skærmene. Du er sgu for sej!
  Keep going! Keep fighting!
  Mvh. Line ( og Haretri)

 435. Stærkt Stærkt Stærkt

  Tænk de fedeste dejlige tanker

  GO GO GO

 436. Hej Kim,

  Hvor er du bare i særklasse – pøj pøj! Følger dig på p3 (det er der jo masser af tid til, når man er på barsel)… Havde ikke lige fattet at du også gik efter 1. pladsen ;-)

  ~Stine

 437. Du er for sej – fortsæt den gode stil. Held og lykke, vi følger dig :)

 438. Hej Kim, Maj og resten af teamet. Vi er stolte over Jer! Og I ser stadig godt ud på tv :D Jo længere der køres, jo sværere er det garanteret at komme op i puls – og affaldsstofferne ophobes nemmere, da blodtrykket faldet. Det er jo overtræning ;-) Affaldstoffer=ømme ben. Det vil massage kunne hjælpe på. Massage gør ondt – ja – meen som alle ved er “smerte blot information” som kan bruges til at holde sig vågen på :) At få affaldsstofferne ud i blodstrømmen og pisset ud er også hårdt for kroppen – men man sover godt efter sådan en omgang. Død ved Kølle! Det var alt. I ringer bare……!

 439. Godmorgen

  En lille hilsen til hele teamet og specielt masser af tanker, god vind og kæmpe potion energi til Kim Ü
  Håber I nyder det dejlige vejr I har derovre, selvom det er varmt at træde kilometer i på cyklen, så er det alt andet lige bedre end det snevejr vi vångede op til her til morges :-)
  Så når jeg hopper op på havelågen for at komme på arb. vil jeg tænke på jer alle, med ønske om masser af energi og gå på mod – keep the good work!!!

  Smil fra Anja Pihl

 440. Det er stort.
  Det er kæmpe stort.
  Hep, hep
  Er med dig
  Hele vejen
  Hooha

 441. Jeg læste/så dig først på bt tv, på dette tidspunkt var jeg hobby løber og havde løbet i en måned eller to bare for at tabe nogle kilo. Efter jeg så din video og jeg læste om din kommende bedrift , besluttet jeg at opgradere min hobby løbning til optræning til Marathon! man skal jo starte et sted, hvor det er kommet til omkring 30 km løb om ugen med indblandet styrke træning for at styrke led mm!

  Super godt arbejde i Mexico og jeg nyder at følge dig og ønsker dig al held og lykke!!!

 442. Hej Kim
  Jeg ved hvordan du har det, for jeg var i fitnesscenteret i dag og tog 12 (t-o-l-v) minutter på crosstraineren!!! Efter syv minutter var jeg helt færdig, men en dobbelt shot chokolatte gav mig et boost som holdt de næste 2 minutter. De sidste 3 minutter måtter jeg simpelthen æde mig selv. Der var bly i benene og det svimlede for øjene men jeg holdt ud. Sig til hvis du vil have nogle af mine extrem trænings fif. :-)

  Klø på mester så skal du nok komme i hus. Og kæmpe stor tak til teamet for status opdateringerne.

 443. Kære kim,

  For dig, nupper jeg mindst et thebirkes og en morgenbasse ekstra – det er en fornøjelse at følge dig on-line.

  Ligesom det altid var en fornøjelse at spise morgenmad med dig om fredagen i kantinen hos Roger på Tuborg Boulevard.

  For f….. da. Godt gået. Ta’ nu den verdensrekord – giv dem baghjul.

  Hilsen Bjarne

 444. Torben Arno says:

  Hej Kim
  Håber du har medvind hele vejen ;-)
  Team: Super opdateringer, som at være der selv

 445. Jovan Sember says:

  respekt, respekt, respekt – du er bare sej – vi følger med på netet (SDM kontoret)

  Hilsnen Jovan – JSEM

 446. Hej Kim

  Du er supersej, men kan du eventuelt sætte tempoet lidt op, så du kan komme hurtigere hjem til os i spinninglokalerne? Det er bare ikke det samme uden dig! Start evt. med 4 nede og 2 oppe efter dine pauser? Og tilføj så lidt Turboweekend og slut af med et Armstrong interval så burde den være der ;) (hvis du gør det 720 gange er du færdig med cykeldistancen).

  KH dine spinning-disciple
  Rikke & Mette

 447. Lene Cortsen says:

  Saadan, Kim!! Vi foelger med ved skaermen hele dagen og hepper paa dig! Vores amerikanske kolleger synes du er lidt tosset :) Hej til Maj, ogsaa – jeg kunne se paa videoen og du ogsaa laeser med her paa siden :)

 448. Hva’ dælen Greisen, står du bare der i videoen og cremer dig ind ;-) Fed video, du er sgu sej!

 449. Held og Lykke med bedriften, følger med fra hjemmesiden, og både imponeret, rystet og fuld af respekt.

 450. Jes Andersen says:

  Hej Kim.

  Held og lykke med bedriften.
  Vi følger dig på hjemmesiden.

 451. KÆMPE flot indslag i Go aften DK!!!!!

  Fortsat go go go go☺

 452. Hej Kim og super teamet,

  Sender masser af energi og udholdenhed jeres vej. Det virker som om at rigtig mange sidder og følger din færd. Du ser stærk og sej ud, med din attitude vil du stille og rolig æde dine modstanderes energi op.

  Mvh Kenneth

 453. Mange tanker og respekt fra istedgade! fantastisk at følge Kims bedrift og jeres allesammens store indsats. Vildt inspirerende. Og mon ikke at alle mine nye cykler fremover skal købes nede hos Allan!
  Fremragende indsats
  De bedste hilsner fra rasmus

  • Hej Rasmus og alle andre. Uden at kende Allan fra AH cykler i Istedgade (særlig godt) kan jeg kun anbefale alle at købe cykler hos AH cykler i Istedgade. Jeg har selv 4 cykler er fra AH cykler i Istedgade og de kører alle som en drøm. Servicen er også helt i top.
   /Henrik
   __
   Allan – så skal der ekstra store bøffer på grillen næste gang…

 454. Hej Kim, imponerende bedrift.. og det er spændende at følge dig i denne, vel nok mest ubarmhjertige og umenneskelige dyst du har indledt dig på..

  Jeg sender dig derfor min ultimative hilsen i troen på, at mange tanker godt kan flytte bjerge og hvis de ikke kan – så har du allerede bevist, at du selv kan.. Dansk dynamit, når det er allerbedst.. – fortsat god kamp..
  Mvh. Michael Nielsen

 455. Tak til Teamet over alle team for de mange opdateringer
  Kim få så fart på – flæk den cykel – helt ud på møtrikken og træd en ordentlig sveske – det er sgu ikke Fårup Sommerland det her!!! (lille hævn for de mange timer i kælderen her…)
  Du gør det fantastisk – GO GO GO!
  Opdatere mine hold herhjemme – de er ret nysgerige og følger med nu!

 456. Hej Kim,

  Vi hører at du er taget på ferie igen… :-)

  Pas nu på, at badedyrene ikke holder dig for længe i poolen, at kæden bliver slap og du glemmer at smile til solen!

  Vi følger dig nøje her på Østbanegade, alle taler om dig til frokost og hepper på dig.

  Mange hilsener fra dine venner i AP Pension

 457. Troels Riis says:

  Hi Team – super ny video fra slutningen af svømning og start af cykling :-)

 458. Hej Kim

  Moster har bedt mig sende mange hilsner og hep fra dem.
  De følger dig dagligt, men er ikke på facebook.

  Æd du bare nogle flere km og føde, så blir du champ♡

  knus fra os begge

 459. Hej Kim:-)

  Jeg har brugt en hel del tid på diverse sider der omhandler dit fantastiske projekt og kan ikke sige andet end, at jeg er dybt imponeret og inspireret:-)
  Er ikke mindre imponeret af den utrolige opbakning fra mange kanter, men ikke mindst fra dit utrolige crew:-)

  Kæmpe stort held og lykke med det hele til dig og dit crew:-)

  Med venlig hilsen Morten :-)

 460. Bikespeed, smil, spise, bikespeed, smil, spis:-)

  Du følges tæt überalles. Sjældent har så mange mennesker refresh’et en hjemmeside så mange gange i løbet af de vågne timer:-)

 461. Allan:-) Du kan lige vove at komme hjem med mere arbejde til drengene i shoppen;-=) Det ender jo med, at hele verden bliver din legeplads:-)

  Keep it up, elsker at du og Teamet er så ALTRUISTISKE, at I hjælper ALT og alle! I er sq ligeså seje, som KG:-) Miss U All

  Grau

 462. Keep going Kim. Du er den sejeste!
  Du følges tæt nat efter nat af nattevagterne på Steno Diabetes Center :-)

  Mange hilnser,
  May-Britt og Sten.

 463. Hej Kim,

  Håber alt det bedste for dig i din jagt for at blive verdensmester – selvom du slog mig med et par minutter i Challenge Copenhagen i år ;-)

  Det er sgu sejt gået, men det var det nu altså også med den 10 dobbelte!

  God vind til dig på din vidre færd i Mexico.

  Hilsen Frank Hjøllund, TTH

 464. Hej Kim
  Mega respekt for din indsats. ALLE i NNIT følger dig og man bliver sgu stolt over din indsats! Vi følger dig helt til mål! Hold ud og giv gas!

  Hilsen fra NNIT’er

 465. Du er bare så sej, Kim..Vi er mange i Danmark der hepper på dig..ubeskrivelig respekt..

 466. En hilsen fra en kollaga i NNIT – alle taler om og følger dig på nettett ! det er super sejt ! man bliver faktisk afhængig af at følge dig omline – og jeg ser frem til opdateringer fra dit helt super fantastisk team !! Det gør i godt.
  hilsen kollega i ITOS ;-)

 467. Øj, hvor er det flot, Kim, at du stadigt ligger nr. 1 – Fantastisk. Det går jo forrygende godt! :)

  En ren fornøjelse af logge ind og se hvor langt du er nået – du har saftsusme fået nappet en ordentlig bid af kagen allerede … Det er sgu sejt!

  Sender masser af gode ønsker om medvind på resten af turen – hele vejen rundt!
  (- Ikke at du har brug for det, men alligevel! ;-) )

 468. Hej alle.
  Ring til dr. U eller til mig!
  Iben

 469. Liv Kjaer says:

  Hej Kim plus team,
  Så lige den anden Liv kom mig i forkøbet (;o)), men sender hermed de bedste hilsner på vegne af Clipper og Nordic, vi hepper sgi på dig igennem hele konkurrence – alle er blevet opdateret med din seneste placering og links til alle inforkanaler. God vind dernede og klø på – vi ved du kan !
  Adios

 470. Liv Bjerre says:

  Hej Kim,
  Bliver da også lige nødt til at sende en lille hilsen – hold kæft hvor er du sindssyg!
  Synes det er så sejt det du har gang i, og at du så oven i købet også ligger nr. 1…
  Er sikker på at du har viljen til at holde den hele vejen til sejr.
  Vi håber du vil komme igen til foråret og være vores løbetræner i Clipper/Nordic Tankers.
  Pøj pøj med det.

  Og så også lige en hilsen til Allan – hvor er det sjovt, som verden er lille og du og lille Victor er en del af Kim’s team. Sejt nok. Giv Kim og jer selv et klap på skulderen :O)

  Hilsen Liv

 471. Kom så Kim – hold smilet og tempoet oppe…
  Det kører sgu!

  Du er samtaleemne mange mange steder i DK:-)
  Vi taler for engangsskyld ikke om vejret;-)

  • Ja Kim, vi følger godt med hjemme i Danmark. Man kunne læse i Urban i morges, at du nu var kommet op af vandet og klar til en lille cykeltur. Det var selvfølgelig allerede old news for mit vedkommende, for selvfølgelig havde jeg tjekket status, inden jeg tog hjemmefra. Jeg er helt hooked på teamets gode beretninger.

   Keep up the magnificent work.

 472. Hej Kim.

  Det er for vildt det her!… Vanvittigt!

  Er blevet helt afhængig af opdateringerne. (Stor ros til alle hjælperne!)

  Er sikker på at du ta’r mesterskabet hjem!

  Held og lykke

  Thomas

 473. Kom så Kim, gogogoooooo, der sidder utallige danskere og hepper på DIG og DIT super team (måske en lille morfar ville sætte tempoet op?)

  Not for Kim
  Det går fint opad med Kim’s indsamlingen, men håber, der kommer mange flere, der vil støtte Kim’s andet store mål.
  http://www.forlife.dk/sedeltager.aspx?v=601

 474. Hej spin coach.

  Super projekt du er i gang med.
  Udholdenhed og viljestyrke er jo dit mellemnavn – glæder mig til at se hvordan medaljen ser ud, når du har gennemført en 20 dobbelt Ironman.

  Keep up the fab. spirit :D

  Mange hilsner til dig og crewet!

 475. Så lykedes det endelig at få en kommentar afsted til hele teamet. :-)
  -Godt svømmet kim, fin stil! -Nu er det bare at holde kæden stram!

 476. What a great team, wish I could be there and cheer and witness Kim going VROOOOOOOOOUM!!!!!!!

  It is an honor to follow your progress!!!

 477. Hey igen Kim

  Fedt at se du er godt kørende på cyklen, keep going strong eller som du selv plejer at sige: Det skal være vildere…!!!

 478. Lars Knutsen says:

  God morgen fra DK til Kim og team!

  Det er en fantastisk bedrift I har gang i – jo, superhelten specielt, men I er alle de uundværlige som får hjulene i vindermaskineriet, at gå rundt hurtigere end konkurrenterne! Stor tak for alle opdateringer så lang!

  Jo mere jeg følger jer på nettet, jo større er irritationen for, at der ikke var ferie nok tilbage til, at kunne følge det tæt på – og være del af dette!

  Ny dag med arbejde i DK kalder – en anderledes dag på kontoret venter jer i Monterray. Giv den gas!

 479. Hej Crew.

  Jeg er sikkert ikke orienteret ordentligt og går og tror at Kim får alt for lange sovepauser. Hvor længe og hvor meget søvn får han hver dag?

  Problemet er at får man det i for store klumper, så bliver tiden ikke udnyttet ordentligt, det vil sige at man spilder tid på at sove mere end der faktisk er brug for.
  I stedet er det bedre at have korte powernap klumper, som bare lige giver nok hvile til at man kommer til sine fulde 5 igen.

  Min yndlingsresourse er en blog om Colac 2005, hvor Yiannis Kouros satte verdensrekord i 6 dagesløb.
  ———— Citat fra http://www.coolrunning.com.au/forums/index.php?showtopic=6219&st=100:
  Kouros sleeping (lack of).
  Yes it was 30 min a day.
  I did not have writen records of it, so perhaps
  some day it was 2x times, perhaps there was a day with no sleep at all.
  30 min sleep means 40-60 min of the track, I think 2x it was 90-120 min of the track.
  Kouros was 2-3 times in the motel.
  He had motel room about 150m from the oposite corner of the track. One of his greek crew member would pack the car in the hour before,
  we would buy 1-2 bags of ice, car would go to the motel. Kouros would run of the track across the road, forcing the trafic to stop, and run straight to the room, taking of the shoes and clothes, hit the shower, dress fully up for the next run, put extra clothes on, stick the feet into bucket of ice-cold water, we would hold ice cubes on his knees and shin bones. During that time he would eat mixture of food (avocado, yoghurt, cheese, salty chips, sweets – basicaly like a wild kids party), there is also some stretching going on. He would also eat lying down with the feet up on the wall, making the eating and swallowing really interesting experience.
  Than it is sleep time – the crew would start the time watch and leave the room (or caravan)
  exactly 30:00 crew would wake him up.
  Some stretching food, putting the shoes and start walking.
  From the motel he had lift back in the car to the same corner and the spot he left the track.
  ————

  Eileen, skrev i, gav et glimrende eksempel på at optimere søvn:
  ———— Citat http://monterrey.decatri.dk/?p=314:
  mest interessant er nok den eneste kvindelige deltager, der lige var inde og sove en times tid iklædt våddragt
  ————

  Men det vigtigste er at Kim er finder mening i den hvile strategi, der lægges.

 480. Hej Kim & Team,

  der er fandme godt ‘gået’… nu er de våde pjat overstået, og favoritdisciplinen godt i gang… Jeg kommer ned og hepper og giver en hånd med i morgen…

  Ses
  Søren

 481. Joachim Wahl says:

  For satan Kim – jeg tog mig selv i at sidde og småklynke over for meget arbejde her til aften….men hold da ferie for et wake-up-call jeg fik, da jeg så vores alle sammens superKim bare kører derudaf. Slut med klynkeriet herfra – det er jo simpelthen for pinligt, nu hvor jeg ser/læser dine opdateringer. Stor cadeaux til dig og dit fabelagtige team – godt gået til alle.

  PS: der bliver pt. faktureret lidt mindre fra BC (NNIT) – alle følger dig via nettet ;-)

 482. Mogens S. Pedersen og jeg har lige svømmet, og blevet enige om at du klarer dig igennem, ellers så kommer vi til Mexico og hjælper dig efter vi har ændret vores whereabouts. So stay tuned :-D

 483. Hej Super Seje Kim
  Tillykke med det flotte svømmeresultat! Endnu engang leverer du verdensklasse underholdning. Det er fascinerende og inspirerende at følge dig.

  Jeg spurgte min veninde Anne forleden om hun kunne huske dig og hun svarede: ”ja er det ikke ham taxa chaufføren?” :-) Det kan godt nok ikke være særlig mange som forbinder dig med taxakørsel frem for dine ekstreme triatlon bedrifter… Det er længe siden du kørte taxa. Længe før du fandt ud af at du er et kæmpe talent inden for tri. Imponerende at du er her i dag og igang med en dobbelt deca.

  Følger dig – det ved du jo :-)

 484. Du er ALT for sej Kim… Keep up the good and hard work ;) Vi ses i fdk. Hilsner Karoline

 485. Hej kim og alle jer andre,
  flippet at læse og se rapporterne derovre fra. I er godt nok seje – og meget opfindsomme med jeres madopskrifter – kan ikke rigtig genkende noget det fra vores menykort før afrejse !! det lyder som om stemningen er god og supersejt at han allerede fører på trods af flere sove pauser.
  keep smiling kim og husk at spise !!
  mange hilsner Ulrich

 486. Per Drews says:

  Total Respekt.
  Enorm opgave og fuldstændigt “sindsygt”.
  Men sikken en bedrift…..”The sky is not the limit”

  “Pedellen”

 487. - og husk nu de tre vigtige ting:
  Spis, Smil, Race…
  :-)

 488. Hej Kim + Team

  Det er simpelthen super fedt at se hvordan det bare kører… Her bliver også tjekket opdateringer mange gange i timen!! Vi krydser alt hvad krydses kan.
  Nu skal du jo bare nyde hjemmebanen – cyklen…

  /Henrik

 489. Hey Kim,

  En kort live rapport fra KBH. Har lige været til spinning på Nørrebro – du har sku’ mange fans der (også der). Der bliver talt meget om dine imponerende bedrifter i Mexico, det oser af begejstring og respekt. Det bli’r helt vildt – også hjemme i lille Danmark ;-)

  //Tine

 490. Stig Haldan says:

  Kære Kim,

  Super flot svømmet. Imponerende.
  Det er fantastisk at følge dig… Rigtig god tur paa cyklen. Taenk paa at vi er rigtig rigtig mange som folger dig og sender dig de bedste hilsner. Er online stort set konstant. Ogsaa en stor tak til teamet.. Jeres indsats og løbende kommentarer sætter vi stor pris paa…og de er stærkt vanedannende..:)

  Good luck champ

  Dbh Stig

 491. Hej Kim

  Du er en stor inspirationskilde i min kamp mod Challenge. Keep up the spirit.
  There is only one number 1 :o )

  Bjarne Husted

 492. Lars Knutsen says:

  Er vanvittig imponeret, Kim! Flott swimspeed, og nu BIKEspeed af bedste kaliber! 35 i snit på seneste runde så jeg… og så er vi vel blot 100 timer fra at være færdig med cyklingen, ikk? ;-) Stå på champ! Dette bliver VM titel! Tag det en “Mortirolo” ad gangen!

  Heia fra nordmanden!

 493. Vanvittigt,,, absolut vanvittigt,,,, men jeg kan sætte mig lidt ind i din tankegang og hvorfor du gør det. Kører selv lidt på cykel,,,,

  Go vind,,, knæk og bræk,,, break a leg,,, og hva man ellers siger.

  Jeg tror på dig.

  Ha sætningen sagt at Bob Breedlove (RAAM kører) i hovedet :
  “A nother day in Paradise”
  Den hjælper mig, når det er surt, på landevejn.

  “Mekanikeren”

 494. Rasmus Berg says:

  Hey Kim
  Vi hepper på dig og sender masse af positive energier de næste par uger… !! Du er en sand Champ ….
  Kh. Rasmus og Monica

 495. Det er for sejt det du har gang i!
  Jeg vil onske dig de bedste ben overhovedet pa hele den lange tur.
  Bedste hilsner
  Soren

 496. RESPEKT…
  Jeg troede jeg viste hvad EXTREMT var – Indtil jeg hørte om dig..
  Jeg er stolt over at være dansker og komme fra et land med sådan en kriger som dig.

  Pail is temporary – Pride is forever ;o)

  Hjalmar Skovholm Hansen

 497. til teamet
  Det er så super fedt at følge jer alle!!! næsten hele døgnet:-)
  I gør et SUPER arbejde – tusind TAK og KÆMPE respekt – uden jer kunne Kim ikke gennemføre det vilde projekt.
  Erfaringerne fra Frankrig 2006 viser, at det er super vigtigt at teamet holder øje med omgange og tider.
  Ufatteligt at værterne ikke har mere styr på tingene!!!

  KNUS
  Birgit & Greis

 498. No pain – no gain – Kim!
  Vi (BC) følger med løbende og det går jo strygende!
  Keep up the good work :-)

  Kathrine og de andre fra BC

 499. Super godt gået!! Nu er det vist tid til at give dem noget baghjul og vise, hvad du dur til på en cykel.. ;o)

  Vamos!

  William

 500. har “lige” kørt min første im dist. (challenge cph) , og syntes det var en vild tanke… men det her er helt sindsygt……..
  du er en KÆMPE inspiration……..
  sider nærmest klistret til skærmen konstant……
  …… 76km for vildt…… giv så den cykel noget og leve af , du mangler kun 3525km
  god tur …..

 501. Kim Breuning says:

  Sådan Grumme, der var lige en omgang på 3.18 – dagens hurtigste – så kender vi dig igen :) GasGeben!!

 502. HURRA ! :) :) :) Danmark fører jo suverænt !!!

  Super sejt, Kim! Hvor er det bare stærkt gået… Toppoint for en MEGA præstation!

  Også toppoint til teamet for fantastiske stemningsvideoer. Wauv! Det er stærke sager – den video med de gakkede svømmearter fik det hele til at rykke helt tæt på. Hold da kæft…!!! Når man ser dén, forstår man for alvor, hvad det er for et projekt I har gang i.

 503. Flot klaret Kim :-) Keep up the good and hard work! Du er helt fantastisk. Også helt fantastiske er dit team, de opdatere løbende, det er bare dejligt, de holder os glued til skærmen her i Danmark :-) 1000 tok til alle :-)

 504. Superflot svømmet, Kim! Rigtig god stil.

  Nyd nu din cykel tur – giv den gas :-)

 505. Sådan Kim – så er svømningen ”vinget af” :)
  Sikken en præstation, jeg har end ikke hørt om nogen, som har svømmet så langt.
  Ikke engang de vildeste løgnehistorier, (og jeg har hørt mange) ;) kommer i nærheden af det du har præsteret indtil videre – Flot flot flot :)
  Jeg håber, at du nyder at være på cyklen nu – Keep up the good work Champ :)

 506. Hej Kim, fantastisk svømmet – det er bare så flot. Du er på alles læber i hele NNIT, der er en kæmpe opbakning overalt. Nu skal de for alvor have baghjul. /Kell

 507. Inspireret af at vi jo er i Mexico:-)
  Melodi: Guantanamera(Tom’s Karameller) – Find den evt. på Youtube:-)

  Hvem kan komme op med den bedste sang, som de kan synge for ham derovre?
  Jeg er lidt ude i så noget som: èn double deca, der er kun doble deca….

  Følger I mig? Hjælp mig lidt med sangen – er en mongol til at digte:-)

 508. For satan Kim!!
  Hvor er det fedt at sidde og følge det her! Tusind tak til teamet for updates og videodagbog!

  Ser ud til at Kim har fået godt gang i cyklen!

  GO GO! You can do it!

 509. Hey Kim, Maj og aller I andre…!!!

  Det er sku super god stil og fantastisk flot det I alle har gang i, specielt masser af tanker til Kim for det flotte svømme resultat. Nu er det cykelen der venter og det er jo bare at give den gas som du plejer…træd træd træd…!!!

  Pøj pøj og god vind – Anja Pihl

 510. Lene Cortsen says:

  Saadan, Kim!!! Tak for alle opdateringerne, Team!

 511. Num Name City Group Laps Distance Completed Time Last Lap Place
  2 Kim Greisen Denmark Male 5 11,290 km Bike 46:50:35 0:03:49 1
  4 Greger Sundin Sweden Male 1 3,630 km Bike 46:29:48 0:04:02 2

 512. Tillykke med, at svømningen er vel overstået – bare så flot. God start på cyklen – vi vil fortsat følge dig “km for km”. Mange hilsner til hele teamet – endnu engang tak for de fine up-dates.

 513. 4 Greger Sundin Sweden Male 1 3,630 km Bike 46:29:48 0:04:02 1
  2 Kim Greisen Denmark Male 1 3,630 km Bike 46:35:10 0:03:47 2

  STRAAAAAAAAAAAAAAAAFFFFFF!!!! Kimse er vist tændt:-) Hvad ser han af film på den første tur?

 514. Troels Riis says:

  Vand-vittig!!! Ja hvis han ikke er blevet det, så er det 1 down 2 to go – Stort Tillykke :-)

 515. STRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFFFF!!!!

 516. Sådan, mester! Så er vi ovre det svømmepjat. Så skal de rykkes rundt på cyklen, så de kan se, hvem der bestemmer :-)

  Det er superfedt at følge med, og det spiller 100% med opdateringerne. Godt arbejde af teamet.

 517. Thank you for the great updates and video! Hope that Kim will start eating with good apetite again! Great to see that the swimming is soon over with!

 518. Line Emilie says:

  Jeg er allerede hooked på jeres opdateringer, og følger spændt Kim og teamet fra pladsen foran computeren. Undervejs har jeg også læst mere om Arthur Puckrin og flere af de andre deltagere. I er måske de sejeste mennesker, jeg har hørt om – og de skøreste. Giv den gas!
  /Line

 519. Og vi tæller nu ned:-) Hvordan ser det ud med at realisere afslutningen til klokken 13.00 DK tid?

 520. Sonny Korte says:

  Det er utroligt godt svømmet Kim.
  Det er imponerende at se.
  Tak for så hyppige updates og video, det er virkelig fedt at følge med.
  GO, GO Kim + Team

 521. Ser satme godt ud, Kim, giv dem baghjul – følger dig tæt og krydser fingre, tæer og alt hvad der overhovedet kan krydses for dig i en sådan grad at jeg ender i krampe :-)

 522. Dejligt at stå op til gode nyheder fra Mexico – HEP til dig Kim – og til jer supportere – sej indsats der skal til – godt I er der!!!

 523. Hej Kim!

  Det ser rigtig godt ud det du der er i fuld gang med at realisere. Super inspirerende at se når nogen går så målbevidst og stålfast er deres drømme. Ser ud til at dig og teamet har valgt en klog og holdbar strategi med ikke at undervurdere vigtigheden af hvile fra tid til anden – du skulle jo gerne holde hele vejen i mål, hvilket jer ikke tvivler på at du vil gøre.

  Ligeledes stor respekt til teamet der står bag dig og en stor tak for alle de dejlige opdateringer – såvel tekst som video. Det er top underholdning ;o)

  Kan iøvrigt ikke lade være med at være fuld af benovelse over at en af deltagerne har rundet de 70 år. Jeg håber selv at kunne få et langt og aktivt liv, men mindre end en double deca i den alder vil også kunne stille mig tilfreds ;o)

  Glæder mig til fortsat at følge med i jeres eventyr og strabadser.

  Mange hilsener

  Claus

 524. Citat fra 16. november 2010 01:34 af Mette Brun Hesselvig
  ——–
  Vi har ikke mere kakaomælk, så menuen er reduceret til energidrik med protein
  ——–
  Pas på med protein pulver – min erfaring er at der ikke skal meget til før man får dårlig mave. Så små mængder.

 525. Hvis I trænger til lidt at grine af i svømningens afsluttende fase kan jeg berette, at der er en lille protest-aktion mod Dansk Folkeparti, hvor indtil videre 200 har sendt dem citronmåner:-)
  http://www.berlingske.dk/danmark/df-har-faaet-200-citronmaaner-med-posten

  Det er god værkstedshumor!

  Håber I alle holder skruen i vandet! Nu trænger du nok til at komme op af vandet Kim:-)

 526. Det der er alt for vildt. Ham Carlos kommer til at betale prisen for ikke at sove.

  Godspeed

  (sidder og følger med på jobbet)

  • Hvis du kunne se ham ville du vide at han er godt i gang med at betale prisen. Det ser slet ikke rart ud. Han svømmer med en arm og ligger mere eller mindre stille i vandet. Men er han sindsyg stædig – keep going…. Svenskeren, Greger, som har svømmet lige lidt mindre end Kim svømmer skiftevis med en arm eller brystsvømning. Han skyder dog (modsat Carlos) en pæn hastighed.

 527. G’moren team.

  Fedt at se så langt Kim er nået – og hvor godt det går! Hvor er I bare gode…
  8 km – det er jo (næsten) kun et godt langt udspring … ;-)

  Keep up the good work! :-)

 528. Andreas K says:

  Nu har jeg siddet oppe hele natten og fulgt opdateringerne… Oki, godt nok har jeg haft en kedelig nattevagt, men den er slut nu, men jeres opdateringer har gjort natten meget mere interessant… Når jeg vågner igen er Kim oppe på cyklen!!
  GO! GO! GO! GO! GREISEN!!!

 529. Grum Grummere Greisen !!!
  Snart er du konge på cyklen, glæd dig til det. Så bliver du pisse irriterende overskudsagtig -som vi godt kan lide dig 8-)

  TNP Stig

 530. Jeg vil lægge mig og nyde min nattesøvn ekstra. Glæder mig til at stå op og se at Kim er på cyklen.

 531. - WOOOOUUUWWWW hvor det kører !!!!… Kim, det er SUPER SEJT !!!!

  Har nødtvunget været væk fra computeren et par timer – og sikke en optur at komme tilbage til skærmen: JUBIIII – Det går jo mere end almindeligt godt … Stærkt svømmet, Kim!!!

  - Skulle ikke undre mig om du stiger ud af vandet som den første!

  - Men det bedste er, at nu er den #§%%¤# lede svømmetur da snart slut!!! ;-)

 532. Yiiiiiiir:-) Go’ Kim!!! Kan ikk huske hvornår jeg sidst har tjekket et site så mange gange på et døgn:-)
  Husk: Nobody puts Baby in the Corner!
  Vivian truer med at tage tidligere afsted, for at holde dig lidt i ørene – So be afraid, very! Mai: Hold uuuuuuuud:-)
  Victor: Stort kram til dig og dine forældre:-)
  Kjærligst

  Grau

 533. Det er top fedt at kunne følge med herhjemmefra – hvor er du sej! :-) Go, Kim, go!

 534. Hej med Jer,
  tillykke med det første døgn og den gode placering efter 50 kms svømning.
  Vi følger dig/Jer tæt her fra Basel – tak til teamet for de fine opdateringer.
  Til dig, Kim – hold ud og alt mulig held og lykke. Det er bare flot!!

 535. Hej Kim.

  Jeg kom lige til at tænke på en russisk ultraløber som Jesper Worldrun mødte for år tilbage. Denne løbers største ultrabedrift var at svømme 101 km i 3 graders koldt vand i det nordlige sibirien.
  Når tiden i vandet føles lang, så tænk på ham :-)

 536. Hvor er det fedt med alle de opdates fra teamet *Thumps up*
  Sidder spændt og læser med og kan høre det går godt – og fornuftigt (ikke som ham Carlos der ikke sover, mon ikke han kommer til at betale for det senere ;-)

  Sender et par kraftige crawl-tag og gode vendinger
  Christina aka Candygirl

 537. Hej Kim.
  Det lyder til at du har fået for mange djævle på skulderne efter du mistede 1. pladsen.
  Med mit begrænsede kendskab til dig er der noget, der siger mig at du skal vare i top 2 for at din kampgejst er der per automatik.
  Hvis vi antager at du kan være enig i dette, hvordan får man dig så frem?

  Som jeg kan se det, så kommer Carlos til at betale for sin manglende søvn senest henne på dag 4. Så ham skal du ikke bekymre dig om.
  Dermed ligger du praktisk talt allerede i top 2 stort set lige sammen med Uwe.

 538. Takker for de meget fine updates, det gør det meget interessant at følge med hjemme fra stuen. Mange positive tanker til jer alle og godt at høre, at gubbien i bassinet vil spise..

  Jeg fandt lige lidt om, hvad der er kendetegnene for en guppy

  Adfærd:
  Guppyen er absolut fredelig, eneste lille men kan være nogle hunner der æder egne eller andres unger.
  Særlige kendetegn:
  Form: Slank og strømlinet, men det karakteristiske ved guppyen er dog finnepragten.
  Social: Guppyen er udtalt flokfisk, og nyder at være i en flok. Kommer en guppy af forskellige grunde i et akvarie for sig selv kan den stå på samme sted i dagevis og udvise trist adfærd.

 539. Fedt at tænde for computeren og se de mange opdateringer om stort og småt fra teamet. Så et stort tak til jer.

  Og Kim, du er simpelthen for sej. Du er en inspiration til os alle. Så alverdens opbakning herfra.

  Show them who’s the boss.

 540. Anja Knudsen says:

  Hej Kim og teamet
  Ser ud til at du får lagt godt fra land
  (og har et super team til at hjælpe dig på vej)
  Det er dælme svært at sidde herhjemme og skulle til at lukke ned for idag -men men positiv skal man være…så der er jo kun små 8timer til jeg kan følge med igen – jubiii
  så regner med at du fortsætter med den gode stil
  /Anja

 541. Super spændende, fascinerende og rigtig motiverende at følge hvordan du tager de mange kilometer en efter en!!! Det er simpelt hen for vildt!
  Bare giv den maks gas :-)

  Fedt at kunne følge med i status med de mange indlæg I skriver.

  Glæder mig til at følge hele turen til målstregen :-)

 542. Super godt gået Kim…..
  Fortsæt i dit dræbende tempo som skal Carlos og og Uwe nok bliver distanceret…

  Også en kæmpe hilsen til dit team der sende opdateringer hjem. I er super gode alle sammen.

 543. Hvor er det stærkt, Kim.
  Med alt det vand fristes man jo til et par maritime hep-råb:
  Fuld skrue, skipper!
  Planken ud, matros!
  Sæt sejlene til, Styrmand!

 544. Hey Kim & Co.

  Mighty Kim du kører sku’ for hårdt, fantastisk at følge med herfra. Best of luck ;-)

  //Tine

 545. Hvor er det bare dejligt at det går så godt. Men det er svært at passe arbejde når man konstant liiiige skal ind og se efter news.

  Nyhederne herhjemme fra:
  Vejret er koldt og træls, og Pia Kjærsgaards politik ligeså…

  Hils Kim og sig at vi er mange der er meget stolte af hans indsats, og at jeg ikke kan vente med at komme over og hjælpe til. Øv hvorfor har man ikke bare billet til torsdag:-(

 546. Det er et sindssygt eksperiment du har gang i, men jeg tager virkelig hatten af for din psyke.
  Håber du når dit mål, og kommer først over stregen til sidst.

 547. Såååååååååååååååååååååååååååååååååådan Kim!!
  Du er sku den sejeste!
  Man sidder her på sidelinien med lidt sommerfugle i maven.
  Venter på nye opdateringer. Spændt!

  Nyd dine skolekridt, og så bare kør de andre aber i smadder!

  (Ros for de gode opdateringer. )

 548. Det er stærkt svømmet Kim … vi glæder os til at se dig holde stram kæde på cyklen, det bliver ren ondskab, WAAAR :)

  Og tak til Ferrari-teamet for super opdateringer, det sq næsten som at være der selv!

 549. - Super sejt svømmet, Kim!!! – Fantastisk!!! Du ligger jo suverænt flot …

  Skulle en enkelt eller to smutte forbi dig i vandet, så napper du dem på cyklen, det ved vi jo!

  Det er surt at undvære dig til spinningen – men hold op hvor er det spændende at følge dig her på nettet i stedet for. Man kan jo dårligt løsrive sig fra skærmen… fedt med alle de opdateringer! Hils dit seje Ferrari-team! :-)

 550. Super Team du har med dig Kim – meget imponerende som de tænker på dig og os -:) (tusind tak, Team). Du er for vild Kim – meget inspirrende. Ufattelig viljestyrke du har, over et døgn i en svømmehal og ved godt mod…

 551. ” det er en syg sport det her” meeeeen du har selv valgt Kim!!!!
  Og kæmpe tak til teamet for jeres super support og update – vi får jo firkantede øjne af at følge med☺

  Wish we were there (og her skulle være en kæmpe dannebrog)

 552. Hej Kim og ikke mindst teamet,

  Hold skruen i vandet. Bare jeg kunne være hos jer og heppe med. Nu må jeg sidde her klinet til skærmen og kan næsten ikke vendte på næste opdatering.

  Stort held og lykke.

  Kh Kenneth

 553. Jeg er med dig 24/7 – jeg ved, at du kan gøre det.
  Gooooooo kim – you can do it

 554. Bare kør på Kim – det begynder at lysne med afslutningen på svømningen og så bliver alt for en stund på din stjerne diciplin cyklingen. Fedt at følge dig og tjekke op på din stadige kontrol med racet. Knæk og bræk i det videre ! Hilsen Stig

 555. Keep up the good work Kim!!!
  Following your progress untill the Win!
  (Thank you team for the updates!!!)
  (Maj remember sunscreen too, the sun is dangerous in Monterrey!)
  Marie

 556. Jesper Kragh says:

  Hey der mester, følger med og krydser hvad der kan krydses – hold skruen i vandet og take care !!

 557. Lene Cortsen says:

  Bare hold skruen I vandet og crush dem på cyklen :) wohooooo

 558. Onwards and upwards Kim!

  Og en stor tak til teamet for de hyppige opdateringer!

 559. Hej Kim og co. I er simpelthen for seje!!! Jeg tror på dansk guld!

 560. Hej Kim,
  Godt arbejde! Ser ud til at du ligger ‘steady and strong’ :-) Bliv ved med det!
  Kan du afsløre hvilken musik, du lytter til nu?
  Mange hilsener
  Karen

 561. Sonny Korte says:

  Go Kim.
  Sidder her hjemme med stort smil på og nyder informationerne omkring din præstation.
  Godt gået.

 562. Go Kim!! Vi hepper alle på dig, du er for sej! Fortsat held og lykke, vil fortsat følge med i dit sindssyge eventyr!

 563. Til Kim og teamet
  Carlos kan ikke holde hele vejen!!!
  Kim kan jo bare tænke på Vidauban, hvor man lægger for hårdt ud.
  Vi ved du kan Kim – go go go go!!!
  Dannebrog og mange knus til jer alle
  også fra Greis og vufferne

 564. Fedt at man kan følge med løbende her..

  Du er et forbillede, og en stor person.. glæder mig allerede til du kommer hjem og spinner igen: )

 565. Andreas K says:

  Lækkert med alle opdateringerne.. Ingen nyheder er for små!! KOM SÅ KIM!!!!!

 566. Det er fantastisk at man kan følge med i racet her :o )

  Held og lykke Mester – og ryk så alle konkurrenterne i stykker!

 567. Hey Kimse og CO:-)
  Skulle hilse fra holdet imorges – Kan iøvrigt lige nævne, at jeg har udnævnt dig til at være DD’s svar på MacGyver – Du finder altid en løsning:-)
  Altius Fortius Civitus:-) Eller som Kim selv ville sige det: “Jeg FLÆKKER jer”
  Grau
  PS: Team: Måske man skulle sætte en man på kanten og tælle med, når nu Carlos, kan skifte mellem at være bagud, til at være så langt foran? I er for seje alle sammen – ville ønske jeg var der!

 568. Hey Kim

  Du er for sej! Keep up the good work :) Følger spændt med her på din blog.. og kan i øvrigt fortælle at jeg langt om længe har fået slæbt mig med til CrossFit træningen – som Søren, Kathrine og Steffen holder liv i, mens du er travlt beskæftiget – det er fedt!

  Mange hilsner,
  Maria (BC, NNIT)

 569. Hej Kim. Nyd det! Det er ovre før du ved det ;)

 570. Godmorgen hele holdet.

  Hvor er det bare stærkt svømmet, og dejligt med lidt overskud til at stå tidligt op:-) Men husk nu der er langt hjem. Kør jeres eget løb. Lad jer ikke presse af de andre. Hold humøret højt, og GO GO GO GO GO!!!!!

 571. Per Poulsen says:

  Hej Kim,
  held og lykke fra dine overboer Per og Margrethe 3tv. Vi følger med på din side. hephep fra dk:)

 572. Hej Kim
  Har fulgt lidt med i den sidste uges artikler på BT, og jeg har jo også spurgt lidt ind til “eventen” på arbejdet. Synes stadigvæk, at det lyder som en helt utrolig sportsbegivenhed (og en mega udfordring både mentalt, men også kropsligt). Jeg er også sikker på, at du ikke bare gennemfører, men at du også VINDER. Men bare det at gennemføre vil være så stort, også selvom det måske ikke er nok for dig. Så GO GO NNIT´er – there can be but one.

  Mange hilsener
  BAPH (AX kollega)

 573. Held og lykke, Kim

  Glæder mig til at følge dig de næste uger – krydser fingre for dig og teamet!

  hep hep hep

 574. Det er superflot du stiller op. Stor inspiration for os andre. God tur!

 575. Insane kort og godt. Kim du er alt vild, bliver spændende at følge dig her. Held og lykke, lige til den sidste meter.

 576. Stig Haldan says:

  Hej Kim,

  Held dog lykke til. Håber teamet kan holde dig kold i vandet… is is dragten :)
  Mange hilsner

  Stig

 577. Det er sku noget af en herretur. Glæder mig til at følge det. Held og lykke – giv den gas :-)

 578. Andreas K says:

  Kom så!!! Vi venter i spænding på første race opdate!!! Svøm svøm svøm svøm…..

 579. Til hele teamet!

  Kæmpe job I har gang i – og tusind tak for det I gør for Kim!

  Ved I kommer på hårdt arbejde de næste uger med en ind imellem en “umulius”

  Vi vil følge jer så tæt som muligt.

  Håber Maj – det går bedre?!

  knus fra dk

 580. Hey UG
  Så skal der hænges i – som på en sen tirsdag aften på Mallorca-bar i Aalborg!!! Har brugt frokostpauserne den sidste uge på at fortælle interesserede kolleger (nå ja, og et par uinteresserede) om den gang jeg stak fra dig om søerne. God tur. Tænker på dig. /Møllern

 581. Ahrrr det er spændende – kigger hele tiden efter updates… Det må være lige op over. Er i mon startet? Jeg kan næsten ikke vente til at komme derover.
  Nu ikke noget med at løbe i mål inden jeg kommer den 25. nov….

  Bare skriv hvis i kommer i tanker om noget i mangler som jeg skal tage med.

 582. Hej Kim.

  Her er en hilsen fra hele BC! God fornøjelse, ses i December til lidt x-fit :)

  mvh,
  Søren og NNIT Business Consulting
  http://www.flickr.com/photos/sorenbjoern/5175140806/sizes/o/

 583. Held og lykke Kim G, håber alt flasker sig!!:-)

 584. GO KIM…
  Vis dem hvad vikinger er gjort af :-)

 585. Held og lykke! Det er total vildt hvad du skal igang med – du er super, super sej! Jeg glæder mig max til dine/jeres daglige spændende opdateringer, og vil følge dig tæt!

 586. Så er der ikke lang tid til…. det bliver vanvittigt spændende at følge dig Kim – jeres opdateringer er startside på alle tilgængelige computere. Det bliver nogle spændende uger!

 587. Knæk og bræk, Kim! Du er en kæmpe inspiration for os alle!

 588. Kim…
  Vi ønsker dig alt den bedste svømmefeeling der er .
  Det er rigtigt spændende at følge med i, og glæder os til at se dig med den der Medalje af Guld om halsen

  Kærlige tanker
  Karsten & Annika

 589. Hej Kim. Held og lykke Kim. Det bliver sq spændende at følge med din kamp i dette race..
  Mvh.
  Morten Jensen

 590. God fornøjelse Kim. Glæder mig til at følge dig, og håber en en dag at få mulighed for at høre dig berette om den store oplevelse! Er sgu’ et eller andet sted meget langt inde lidt misundelig:-)

 591. Held og lykke KG! Det bliver rigtig spændende at følge. Der heppes hjemme i DK:-)

 592. Margit Sleby says:

  For vildt – glæder mig til at følge turen og ønsker held og lykke :-)

 593. Hej Kim. Super flot side du har fået! Rigtigt meget held og lykke med i morgen og vi hepper selvfølgeligt på dig alt hvad vi kan her hjemme fra Danmark!!! Hvor bliver det spændende at følge dig.

 594. Vi krydser fingre for dig i Haretri og omegn :-)

 595. Hey Kim! Held og lykke – max gas hele vejen – ALTID!!

 596. Hej Kim

  Held og lykke i morgen og de næste 3 ugers tid:-)
  Jeg glæder mig til at kalde dig Champ.

  Mvh.
  Christian

 597. Hey Kim, Finland følger også med. Held og lykke herfra!
  Catch you on the flip side!
  Mange hilsner,
  Karsten.

 598. Hej Kim

  Jeg ønsker dig alt held og lykke med denne fantastiske udfordring. Håber du slår verdensrekorden.

  Min kæreste bor i Monterrey (og er Mexicaner) jeg har sendt hende ned til poolen søndag formiddag med et dansk flag. Håber du ser hende og dermed føler supporten hjemmefra. Hun har lovet at heppe ihvertfald :O)

  Held og Lykke

  Hilsen Thomas

 599. Ønsker dig medvind hele vejen! Synes det er vildt sejt og godt gået af dig!

  Vil følge dig og heppe alt hvad jeg kan! Go for it!

 600. Hej Kim,

  Ville lige ønske dig held og lykke. Jeg tror på, at du kan gennemføre det, hvis nogen kan så er det dig :) Jeg sender dig tit en tanke, når jeg forsøger mig med en 3 km’s løbetur :)

  Knus AC

 601. Kære Kim – jeg har været til et foredrag med dig, hvor du talte om motivation – noget du, hvis nogen, mestrer.
  Jeg vil undlade at ønske dig held og lykke – det er kun amatører der har brug for det. Jeg tror du har en film inde i hovedet, der i detaljer beskriver alle tænkelige situationer gennem løbet – du er 100% forberedt, – og klar til at afspille filmen.
  God jagt!

 602. Dejligt at høre I er godt landet (godset kommer selvfølgelig også in time)
  Kommunikationen viker perfekt☺☺☺
  Knuz
  fra os

 603. Troels Riis says:

  Super held og lykke – det bliver spændende at følge, forhåbentlig med rigelige mængder status, billeder og video (som Søren skriver: en tidlig julekalender :-)
  Roterer dit team 1-2 uger ad gangen eller er de med hele vejen?
  Og super initiativ med forlife.dk!

  • Kim Greisen says:

   Hey Troels og tak for din hilsen og ikke mindst bidrag!

   Mit team roterer, de fleste bruger en uge eller 2 her i Mexico. Supportcrewet består af ca. 5 personer pr. dag hvor af 2 er på vagt ad gangen. Så det er noget af en kabale at få til at gå op. Der er overlap så vi hele tiden holder noget historik og erfaring i crewet.

 604. Held og lykke, Kim. Glæder mig til at følge dig..gi´den gas..du er for sej

 605. Underholdning i 4 uger.
  Det er sørme en fin julekalender – med nye spændende opdateringer hver dag :-)
  Vi skal nok være mentalt med.

 606. Go Kim! Hvis der er nogen som kan, er det dig! Og som du selv siger ” It’s do able!” Det her er din distance! Tag det roligt, enjoy og husk på at fokusere her og nu. Selvom distancen kan virke uoverskuelig, hvis du ser det hele billede og forestiller dig slutningen. SÅ husk på her og nu, og derfra bevæg dig fremad. Alt stopper lige pludselig, og lige pludselig er du tilbage og nyder dit liv. Men husk at oplevelsen vil være i dine tanker for altid og det er derfor vigtigt at du fokuserer her og nu, og får gjort det arbejde, som skal gøres! Jeg hepper på dig champ, og ved at uanset hvad du gør i dit liv, så er det med Hjertet og Hjernen! ;) Go fornøjelse og få så opfyldt din inderste drøM! I’m with you in spirit! ;)

 607. Lene Cortsen says:

  Held og lykke – og kig nu forbi Dallas bagefter og vis guldet frem :)

 608. Hey Champ
  Flot side – der mangler kun lidt guld..
  Men det håber jeg på kommer i slutningen af måneden.
  Gi gass
  V:H
  Niels

 609. Hej Kim. Held og lykke på den lange tur. Det bliver super spændende at følge dig. Jeg nøjes med en triple i Lensahn i 2011, måske vi ses.
  Gi’ max gas og øg til sidst. Det må klart være opskriften

 610. Tillykke med din flotte nye side. Det bliver spændende at følge med.

 611. Har hørt om det forestående “projekt” da du kørte time på NIke iår, og vil da også lige sende et Held og lykke, glæder mig til at følge med.

 612. Held og lykke til gamle ven. Det bliver spændende at følge.

Skriv et svar