Teamet

Team World Longest Triathlon består ud over Kim Greisen af 11 supportere der skal hjælpe Kim med alt andet end at tilbagelægge km.

Henrik Dreisler
35 år gammel. Jeg er datalog og arbejder som softwareudvikler på et reklamebureauet Hjaltelin, Stahl & Co.
Har gennemført Copenhagen Maraton og Challenge Copenhagen ironman i år.

Casper Nielsen
37 år gammel. Jeg arbejder som MC-sælger hos Steven´s Mc på Amager.
Jeg er sælgeruddannet og er desuden uddannet dykkerinstruktør. Jeg bruger en del af mine ferier på dykkerrejser.
Jeg har løbet Berlin og Stockholm Maraton og har været med til SOK & Thy Adventurerace.
Jeg har Cyklet Sjælland Rundet, og jeg gennemførte Challenge Copenhagen i august.
Ud over cykling, løb, svømning, MTB og dykning, spinner jeg og dyrker cirkeltræning hos CTC i Køge om vinteren.

Iben Goffmann
47 år gammel. Jeg er teolog fra Københavns Universitet og Master i ledelse af læringsporcesser fra CBS.
Jeg er skoleleder på en specialfolkeskole for børn med multihandicaps uden talesprog.
Jeg er age group-triatlet, med en fortid som løber og eliteroer. Jeg træner til dagligt triatlon under Aleksandar Sørensen-Markovic og svømning under Peter Budtz.
Yndlings tri-disciplin: Transitions og de første 500 svømning – derfra går det stille og roligt ned ad bakke ;-)

Mette Nielsen
32 år gammel. Jeg arbejder til dagligt som souschef hos CEJ Ejendomsadministration A/S. For tiden er jeg på barsel med vores dreng Victor.
Jeg har en kontoruddannelse med speciale i administration.
Jeg har gennemført en del halvmaratons og Copenhagen Maraton i 2009. Deltaget i en del spinningarrangementer – med op til 10 timers spinning.

Victor Hamurkesen
Jeg er bare 5 måneder gammel når jeg rejser til Mexico. Jeg bruger rigtig meget af min tid på at sove, spise og lege og jeg øver mig i at heppe på KG sammen med min far.
Jeg løber nogle gange om ugen med min mor og min far. Jeg sidder i min løbevognen med min dyne og min sut.

Allan Hamurkesen
31 år gammel. Jeg ejer af A-H Cykler på 6. år. Jeg er uddannet cykelsmed i den gamle mesterlæreordning og jeg har skruet på cykler i 17 år.
Jeg deltager i en del spinningsarrangementer – og min rekord er: spinning i 16 timer i et træk.

Vivian Loebenstein aka ”Vivs”
47 år gammel. Jeg er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk, tysk og fransk, og arbejder som customer service i BTC Nordic, som sælger kemikalier til bl.a. vaske-& rengøringsindustrien. For tiden er jeg dybt involveret i implementering af BTC Europe’s nye SAP-system, som skal køre på BASF worldwide’s platform.
Jeg er tidligere håndboldspiller i 1. division, og har for et par år siden, forsøgt mig med duathlon & triathlon for begyndere dug uden større held.
Min træning er styrketræning, svømning, løb og cykling, men foretrækker én eller 2 hårde spinningtimer hos KG.

John Dideriksen
64 år gammel. Jeg er uddannet flymekaniker men jeg er lige gået på ventepenge, så der er tid til forberedelsen af mit næste forsøg på Ironmandistancen.
Jeg er age group-triatlet og har i min ungdom kørt Road Racing. Jeg er medlem af Kvik-Tri afd. af Kvik Svøm.

Mette Brun Hesselvig
36 år, cand. mag i fransk og dansk.
Jeg arbejder som uddannelsesansvarlig for K.W. Bruun Scandi A/S – Peugeot Danmark og Sverige. Jeg løber udelukkende løb, hvor man får goodie bags ved målstregen, men jeg træner ganske frivilligt flere gange ugentligt på hold i Fitnessworld. Derudover er jeg vild med at stå på ski.

Maj Dideriksen
34 år gammel, pædagog i en klub. Jeg er triatlet og gennemførte Challenge Copenhagen i sommer. Jeg har løbet marathon og jeg går til spinning. Jeg har altid synes at det er spændende at udfordre mig selv og at flytte grænser. Jeg har en drøm om at prøve kræfter med en 2*IM.

Jesper Ralbjerg
40 år gammel, rektor på Akademisk Studenterkursus hvor jeg underviser i engelsk og tysk. Jeg bruger meget tid på løb og cykling, både i Danmark og udlandet. Jeg er ret glad for at cykle i bjerge og søger mine sportslige udfordringer, når det går stejlt opad de berømte franske og italienske bjergesider.

Søren Schmidt
35 år, pt. sikkerhedskonsulent i Afghanistan.
Min sportslige baggrund går fra den mere styrkeprægede ende, hvor jeg fx var med på det danske bobslæde hold og senere til det udholdenhedsprægede triathlon, hvor jeg i 2007 gennemførte en ironman distance – hvilket bestemt ikke er sidste gang…
Kim og jeg har leget sammen fra før Kim  kunne cykle og har så via spinning genoptaget kontakten 25 år efter i København.

Comments are closed.